شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امتیازات: 3.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در نقش سالمندان روانشناسی زندگی افراد حیاتی خانه مسن و آن سالمند پارسایان

روانشناسی سالمندان و نقش حیاتی آن در زندگی افراد مسن
#1
Heart 
سالمندی یک بخش اجتناب ناپذیر از زندگی است. روند طبیعی سالمندی با تغییرات ذهنی و جسمی همراه می‌باشد. به همین منظور برای مبارزه با علائم تغییرات جسمی پزشکان متخصص داروهای خاصی  تجویز می‌کنند، این داروها برای تغییرات ذهنی فرد سالمند مناسب نمی‌باشد که برای رفع اینگونه تغییرات روانشناسی وارد کار می‌شود.
 روانشناسی سالمندان شاخه‌ای از روانشناسی است که تمرکز اصلی  آن بر روی سلامت روان سالمندان می‌باشد، مشاورانی که در حوزه روانشناسی سالمندان فعالیت دارند با افراد 65 سال به بالا که دارای علائمی نظیر: 

  • اضطراب در سالمندان
  • افسردگی ناشی از دوره سالمندی
  • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

  • بیماری پارکینسون در سالمندان
  •  زوال عقل در سالمندان و...  کار می‌کنند.
ما در خانواده پارسایان با عشق و علاقه سالمند شما را پذیرا هستیم و تمام تلاشمان داشتن روانی سالم و زندگی شاد برای این عزیزان است.




      چه مواردی در روانشناسی سالمندان بررسی می شود؟

1.بررسی عوامل استرس زا

روانشناسان عوامل استرس را در سالمندان مورد بررسی قرار می دهند و برای مقابله با این استرس‌ها روش های بسیار مناسبی ارائه می دهند.

2.اختلالات اضطرابی

روانشناسان برای درمان اختلالات اضطرابی در سالمندان از روش روان درمانی استفاده می‌کنند که این اختلالات شامل مواردی چون: اختلال هراس، اختلال استرس، استرس پس از سانحه و وسواس فکری است.

3.زوال عقل

روانشناسان به افرادی که در مراحل اولیه زوال عقل هستند کمک می‌کنند تا از طریق روان درمانی  و گروه‌های حمایتی آموزشی تا با مقابله به این بیماری بپردازند.

4.افسردگی

افسردگی در افراد مسن یک اختلال قابل درمان است.  با این حال،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غلب نادیده گرفته می‌شود، به دلیل اینکه تصور می‌شود افسردگی  بخش طبیعی از پیری است یا ممکن است با بیماری‌های پزشکی یا رویدادهای زندگی که معمولاً با افزایش سن افراد رخ می دهد همزمان باشد. روانشناسان با روان درمانی اختلال افسردگی را درمان می‌کنند
.

5.بهبود سلامت

 روانشناسان به عنوان متخصص در رفتار انسان، در ایجاد برنامه‌ها و استراتژی‌های موثر ارتقای سلامت برای تقویت رفتارهای سالم پیشرو بوده اند. دو نمونه از تلاش‌های ارتقای سلامتی که برای سالمندان مفید بوده است شامل برنامه‌های تمرین حافظه است که عملکرد حافظه را بهبود می‌بخشد و برنامه‌های فعالیت بدنی که خلق‌وخو را بالا می‌برد، علائم افسردگی را تسکین می‌دهد و به مدیریت مؤثر فشار خون و دیابت کمک می‌کند.

6. مدیریت بیماری های مزمن 

روانشناسان به سالمندان عزیز کمک می کنند تا بیماری های مزمن پزشکی را که اغلب با پیری همراه است، مانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، سکته مغزی  مدیریت کنند. هدف اصلی این نوع مدیریت، جلوگیری از ناتوانی بیش از حد و بستری شدن در بیمارستان  و همچنین کاهش استرس است.

7.مراقبت طولانی

شیوع بسیار بالایی از اختلالات سلامت روان در موسسات مراقبت طولانی مدت مانند خانه های سالمندان وجود دارد. حضور روانشناسان در این محیط ها در دهه گذشته بسیار افزایش یافته است. روانشناسان برای مدیریت موثرتر مشکلات رفتاری سالمندان، مانند پرخاشگری و سرگردانی، و بهبود کیفیت زندگی هم برای کارکنان و هم برای سالمندان، با کارکنان مرکز همکاری می کنند. روانشناسان با افراد و گروه هایی از سالمندان کار می کنند تا به آنها کمک کنند که در مراقبت های طولانی مدت، مشکلات پزشکی، افسردگی، اضطراب و از دست دادن توانایی های شناختی، بهتر با زندگی سازگار شوند.

چگونه  احساسات سالمند خود را بشناسیم؟

یک سالمند در دوران پیری خود نیازمند یک  تکیه‌گاه است ، فردی که به او زندگی ببخشد و ناتوانی های خود را در کنار او از یاد ببرد . احساساتش را درک کند و به او انگیزه زندگی دهد.

برآورده شدن نیازهای عاطفی سالمندان مهترین مسئله در رواشناسی آنهاست به طوری که عدم توجه به این نیاز باعث مشکلات جدی مانند افسردگی می‌شود که خود را با  بیخوابی، عدم اشتها و ناتوانی در تمرکز نشان می دهد.

بهداشت روان در سالمندان نقش مهمی در زندگی آنها دارد. داشتن  یک روان سالم زندگی سالم‌تری را به ارمغان میاورد. سالمندانی که روان سالم تری دارند مشکلات جسمی کمتر و قلب و عروق سالم‌تری دارند.

نشانه های عدم سلامت روان در سالمندان:

اختلالات جنسی، اعتیاد، ناامیدی و افکار خودکشی، احساس بیقراری و ترس، عصبانیت، تحریک پذیری و زودرنجی و ... نشانه های یک سالمند روان پریش است.

با افزایش دانش و آگاهی در مورد روانشناسی سالمندان و آگاهی از این دوران می توانیم به سالمند خود کمک کنیم که دوران پیری خود را راحت تر و شاد تر سپری کند.

نکاتی در مورد بهداشت روان که به سالمند ما کمک میکند:

·        سالمند به اندازه کافی استراحت کند ( 7-8 ساعت )

·        فعالیت بدنی متناسب با وضعیت جسمانی خود داشته باشد

·        پیاده روی با جمع دوستان هم سن و سال خود و وقت گذراندن در ساعاتی خارج از منزل

·        رژیم غذایی مناسب

·        شرکت در مور خیریه

·        داشتن ورزش ذهنی و مطالعه

سالمندی هم بخشی از زندگیست و مهمترین مشکل سالمندان تنهایی آنهاست!



منبع:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توشته شده در وب‌سایت رسمی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اسایشگاه سالمندان خصوص در تهران نیاز غنی 0 1,754 ۰۱/۱۲/۲۱، ۱۰:۳۳ عصر
آخرین ارسال: نیاز غنی
  مرکز توانبخشی و فیزیوتراپی سالمندان نیاز غنی 0 2,375 ۰۱/۶/۱۹، ۰۴:۰۹ عصر
آخرین ارسال: نیاز غنی
  هدف گذاری در زندگی reyhanes7770 0 1,241 ۰۰/۲/۳۰، ۱۰:۳۸ صبح
آخرین ارسال: reyhanes7770
  زندگی در کانادا reyhanes7770 0 902 ۰۰/۲/۱۱، ۰۶:۵۴ عصر
آخرین ارسال: reyhanes7770

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان