شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,543
» آخرین عضو: makabaka
» موضوعات انجمن: 10,393
» ارسال‌های انجمن: 14,568

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 168 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 168 مهمان
، ، Applebot

آخرین موضوع‌ها
بوم‌گردی؛ سفر به قلب فرهن...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: arvin912
۰۴/۹/۱، ۰۳:۰۲ عصر
» پاسخ: 0
» بازدید: 43
ویلا در شمال؛ تجربه لوکس ...
۰۴/۹/۱، ۰۲:۵۹ عصر
» بازدید: 43
کلبه چوبی؛ پناهی گرم در د...
۰۴/۹/۱، ۰۲:۵۸ عصر
» بازدید: 34
سفر به ماسال؛ اقامت در وی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۲ عصر
» بازدید: 89
بهترین ویلاهای بابلسر برا...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۱ عصر
» بازدید: 75
سوئیت یا ویلا؟ بهترین گزی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۰ عصر
» بازدید: 64
آینده‌ای بدون صف؛ وقتی فن...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۱، ۰۱:۲۸ عصر
» بازدید: 88
نقش دستگیره هوشمند در امن...
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۰، ۰۴:۵۵ عصر
» بازدید: 68
آموزش طرز تهیه کیک مرغ با...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۹، ۰۶:۱۲ عصر
» بازدید: 69
ویلا بابلسر؛ ترکیب دریا، ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۵ عصر
» بازدید: 94
ویلا؛ انتخابی برای سبک زن...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۱ عصر
» بازدید: 76
اجاره ویلا در رشت؛ تجربه ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۱۶ عصر
» بازدید: 78
هوشمند سازی ساختمان در ته...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۴، ۱۰:۳۷ صبح
» پاسخ: 1
» بازدید: 977
زندگی محلی را با بوم‌گردی...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۶ عصر
» بازدید: 89
یک آخر هفته رویایی در ویل...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۵ عصر
» بازدید: 85

پذیرش رویکرد طراحی در مرورگر
ارسال کننده: magbot - ۹۷/۱۱/۳۰، ۰۲:۵۵ صبح - انجمن: HTML - بدون پاسخ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر می رسید سخت و شاید حتی غیر ممکن است باشد. آیا می توانم این کار را انجام دهم؟ اما چقدر سخت است؟ من   قبلا اینها را تجربه کرده ام ...

[تصویر:  4.jpg]

من به طراحی وب سایت در Adobe Photoshop علاقه داشتم اما نمی دانستم از کجا شروع کنم. متوجه شدم که من در گذشته از ابزارهای نامناسبی استفاده کرده ام . طراحی وب  مثل طراحی گرافیکی نیست. ممکن است شامل برخی از عناصر طراحی گرافیک باشد، اما همانند هم نیستند.

چرا ما شروع به طراحی وب سایت ها در فتوشاپ کردیم؟

برای پیدا کردن پاسخ ما باید به تعریف و هسته طراحی وب برگردیم.

طبق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصطلاح طراحی وب به طور معمول برای توصیف فرایند طراحی مرتبط با طراحی سمت کاربر (سمت کلاینت) وب سایت از جمله استفاده از علامت نشانه گذاری است.

هنگامی که من شروع به کار کردم و طراح وب شدم، همه چیزی که داشتیم Notepad بود تا با آن کار کنیم. ما اصول اولیه HTML و 
طراحی
 وب سایت  را فقط با آن یاد گرفتیم. بعدها CSS آمد، بنابراین ما آموختیم و شروع به استفاده از آن کردیم. چه چیز دیگری نیاز دارید؟

وب سایت ها شروع به تکامل کردند. بیشتر و بیشتر، ما شروع به استفاده از گرافیک برای بهبود وب سایت و زیبایی آن شدیم. سرعت پهنای باند بالا باعث می شود که این مهم امکان پذیر باشد.  PHP، ASP، SQL، CMS، SEO، JavaScript و انیمیشن های فلش همه بخشی از طراحی وب است که امروز می دانیم. برای طراح وب  زیاد است که تمام دانش لازم برای ساخت یک وب سایت را از ابتدا داشته باشد. بنابراین ما نقش را اینگونه تقسیم کردیم:

[تصویر:  5.jpg]

ما طراح وب را کشته ایم و او را با یک طراح گرافیک تقلیل کردیم که مجبور است طراحی وبسایت را در فتوشاپ انجام دهد و آن را به یک توسعه دهنده وب ارسال کند تا PSD را به HTML و CSS تبدیل کند. در نتیجه، طراح وب فراموش کرده که چگونه کد را بیاراید. او تمام صفحات وب سایت و تمام تعاملات و عناصر وب سایت را در فتوشاپ طراحی میآراید. فتوشاپ خطوط، زمینه، متن تصاویر و سایر عناصر تایپوگرافی را به خود جلب کرد. همه چیز را جمع کرد. پس از باز کردن این ابزار، طراحی یک وب سایت زیبا را در فتوشاپ آسان است. فتوشاپ به توسعه دهندگان وب کمک می کند  وب سایت را بر اساس  طرح های گرافیکی بسازند.
وب سایت طراحی پاسخگو 

وقتی اینترنت به موبایل رسید، ما نهایتا متوجه شدیم که طراحی وبسایتها در فتوشاپ ایده آل نیست. عمدتا به این دلیل است که دستگاه های زیادی با اندازه های مختلف با صفحه نمایش مختلف وجود دارد و طراحی وب سایت برای هر یک از آنها واقعا اتلاف وقت است. ما می خواستیم یک راه حل برای سرعت بخشیدن به روند طراحی وب و تولید یک محصول سازگار بیابیم که بدون در نظر گرفتن دستگاه کار می کند.

[تصویر:  6.jpg]

هرگز نباید طراح وب را جایگزین کرد.ممکن است  طراحان  کپی رایتندرهای دیگر را به تیم طراحی وب اضافه کرد، اما طراح وب را  باید نگه دارید. طراحی در چارچوب مرورگر باید انجام شود.، اگر طراح کد نباشید، شما یک طراح وب نیستید. شما ممکن است یک طراح باشید که می داند چگونه از فتوشاپ برای کشیدن رابط های زیبا  برای وب سایت ها استفاده کنید. اما شما یک طراح وب نیستید. برای تبدیل شدن به طراح وب، یادگیری HTML، CSS و JavaScript پایه الزامی است.

لازم نیست کامل باشد اولین وبسایت که من ساختم، شامل متن، پیوندها و تصاویر (عمدتا انیمیشن های متحرک) در پس زمینه تاریک بود.

تنها با طراحی یک وب سایت در فتوشاپ طراحی   نمی شوید.مثل یک معمار ساختمان که طرحهایی برای ساختمانها را بدون دانستن اینکه چه موادی مورد استفاده قرار میگیرد، طراحی کند.

[تصویر:  7.jpg]

Wireframing

من از فتوشاپ برای انجام این کار استفاده می کردم - متوجه شدم که سریعتر از هر ابزار دیگر است. هدف این است که به سادگی به سرعت تجدید طرح انجام شود. در فتوشاپ بسیار آسان است که تمرکز خود را روی جزئیات انجام دهید که مهم نیست. به همین دلیل این مرحله باید به سرعت انجام شود (مخصوصا اگر شما از فتوشاپ، تصویرگر یا هر ابزار ویرایش تصویر گرافیکی استفاده کنید).

نسخه اولیه
[i]
[/i]
گام بعدی، که از دیدگاه UX مهم است، ایجاد یک نمونه اولیه است. و از آنجایی که تصمیم گرفتم برای اولین بار به تلفن همراه بروم، یک نمونه اولیه برای آیفون ساختم. من از wireframes با کیفیت بالا استفاده کردم که در فتوشاپ ساخته شده و آنها را به  Marvel یک ابزار عالی است که به شما امکان می دهد تا به سرعت نمونه های اولیه را از تصاویر یا فایل های PSD ایجاد کنید.)
[i][/url][/i]

[i]

[/i]
[تصویر:  8.jpg]
[i]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/i]

[i][url=https://marvelapp.com/]
[/i]
پس از آزمایش نمونه اولیه، تصمیم گرفتم چند تغییر ایجاد کنم. همانطور که پیش بینی کردم، وب سایت به آسانی تغییر نکرد. (به همین دلیل شما یک نمونه اولیه را در اوایل فرایند ایجاد می کنید.) همچنین می توانم نمونه اولیه را به طور مستقیم در مرورگر ایجاد کنم، اما من فکر می کنم برنامه مارول آن را در این مورد بسیار سریع تر ساخته است.

در طرح من برای طراحی مجدد وب سایت، ابتدا یک وظیفه به نام "Visual Design" داشتم. بعد از ایجاد نمونه اولیه، برنامه ریزی شد. ایده این بود که هر صفحه را در فتوشاپ بکشیم. اما نظرم تغییر کرد من این کار را لغو کردم و به برنامه نویسی رفتم.

Coding
[i]
[/i]
من با یک سند HTML خالی شروع کردم. من تصمیم گرفتم در ابتدا با تایپوگرافی با محتوای واقعی تمرکز کنم. بنابراین یک مقاله نوشتم و آن را در HTML قرار دادم. سعی کردم از ترکیبات مختلف از نوع و اندازه ستفاده کنم. آرم، گرافیکی و عنصر ناوبری وجود نداشت.  

هنگامی که تایپوگرافی مناسب انتخاب شد، عناصر دیگر را اضافه کردم. پس زمینه عکس در قسمت بالا، لوگو و ناوبری اولین عناصر بود.

برنامه نویسی واقعا سازنده است. شما می توانید تغییرات را اعمال کنید به محض اینکه متوجه شوید مشکل وجود دارد . و احتمال بیشتری دارد که این مشکلات را زودتر پیدا کنید، زیرا شما در حال کار بر روی محصول واقعی هستید.

CMS یکپارچه سازی

دقت و ریزبینی، باعث صرف زمان زیادی شد. طراحی هر یک از صفحات بسیار وقت گیر بود (لازم به ذکر است که کمال گرا بودن من اجازه نمی دهد که چیزی را به نیمه راه برسانم و رهایش کنم).در عوض تمرکز بر جزئیات در فتوشاپ، من به جزئیات دقیق در مرورگر تمرکز کردم. پس از ساخت اولین وب سایت سازگار با تلفن همراه ، تمام آنچه من مجبور به انجام آن تنظیم آن برای صفحه نمایش بزرگتر و ادغام آن با یک سیستم مدیریت محتوا. من تصمیم گرفتم از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
CMS به جای وردپرس استفاده کنم (من این تجربه را با شما به اشتراک می گذارم).

من برنامه ریزی کردم که وبسایت خود را در نیمه دوم ماه مارس راه اندازی کنم. اما چون من طراحی وب سایت را در فتوشاپ انجام دادم و مستقیما به مرورگر و برنامه نویسی رفتم، آن را در تاریخ 2 مارس راه اندازی کردم. با تصمیم به حذف هر صفحه در فتوشاپ من حداقل دو هفته را نجات دادم.

مهارت های کد نویسی را بهبود بخشم

صرفه جویی در زمان تنها چیز خوب در مورد رفتن به برنامه نویسی در مرورگر نیست. چیز دیگری که در مورد آن وجود دارد این است که مهارت های برنامه نویسی من به طور قابل توجهی بهبود یافته است. حرکت یک عنصر یا تغییر رنگ طول می کشد زمان و تلاش بیشتر. اما من تمام اصول فن آوری های طراحی وب و توانایی های آنها را به دست آوردم.

[i][تصویر:  9.gif] 
[/i]
قبلا فقط اصول اسکریپت و jQuery را می دانستم. حالا من می توانم اسکریپت های خودم را بنویسم. این چیزی است که من همیشه می خواستم یاد بگیرم، 

چه ابزارهایی می توانیم  استفاده کنیم؟

ایجاد تغییر در کد و  وب سایت در مرورگر می تواند کند و آزار دهنده باشد. برخی از ابزارهایی که می توانند بهینه سازی روند را برای شما داشته باشند. من از Brackets   استفاده کردم زیرا هر بار که یک تغییر در کد ایجاد می شود، وبسایت را به طور خودکار بازخوانی می کند.

من همچنین توسعه دهندگان را دیده ام که در ابزارهایی مانند CodePen و JSFiddle برنامه نویسی کرده اند، به سادگی به این دلیل که این ابزار باعث می شود که آنها نتایج را برای تغییرات مشاهده کنند در کد براون کال همچنین یک پست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ذکر می کند.

من فکر نمیکنم فرایند طراحی وب شامل طراحی رابط کاربر، طراحی تجربه کاربر و طراحی گرافیک می باشد. رابط کاربری پیچیده تر در فتوشاپ ساده تر می شود. عناصر گرافیکی نیز می توانند در فتوشاپ کشیده شوند. صادقانه بگویم، من هنوز هم بیشتر رابط های مورد نیاز خود را در Wondermags  ، ایجاد می کنم. [تصویر:  10.gif]

چاپ این مطلب

چگونه Phablets موجب تغییر UX موبایل شد
ارسال کننده: magbot - ۹۷/۱۱/۳۰، ۰۲:۴۷ صبح - انجمن: طراحی سایت، سئو و بهینه سازی - بدون پاسخ

2019/02/12
MAGBOT +

به یاد دارید که روزی گوشی های کوچکت تلفن همراه فانتزی و باحال بودند؟ آن زمان رفته است.
گوشی های بزرگ با صفحه نمایش  بزرگ به اندازه کافی در حاشیه بوده اند و روندها نشان می دهد که آنها به هیچ وجه نمی روند. وقت آن رسیده است که نحوه طراحی ما برای تلفن همراه با توجه به تغییرات در تعامل کاربری با دستگاه های تلفن همراه نسل جدید و به خصوص فبلت ها بررسی شود.

این کلمه گویای همه چیز است: phone + tablet = phablet.
 این گوشی های تلفن همراه  استفاده فراوانی دارند ، اما هنوز هم به اندازه کافی بزرگ نیستند که بتوان آن را یک تبلت نامید. به طور خاص، اندازه صفحه نمایش فبلت ها معمولا بین 5 تا 6.9 اینچ (127 تا 180 میلی متر) است. برای مقایسه، در نظر بگیرید که آیفون 5s دارای صفحه نمایش مورب 4 اینچ است.

بنابراین چیزی که فبلت را از گوشی هوشمند متمایز می کند، اندازه صفحه نمایش است. ترکیبی از گوشی هوشمند و رایانه لوحی است.
Phablets جدید نیستند، هرچند که بعضی ها تصور می کردند که تا زمان اعلام اخیر iPhone 6 Plus وجود نداشت. اما حقیقت این است که سامسونگ "با نام تجاری  5.3 Galaxy Note  اینچی خود را در سال 2011 تولید کرد که بلافاصله  همه گیر شد.
چرا؟ در تحقیقات نشان می دهد که مردم در حال مصرف محتوای بصری بیشتر در دستگاه های تلفن همراه هستند، در حالی که کارکرد اصلی یک گوشی، که تماس های صوتی بود، به پشت صحنه رفت . بنابراین با در نظر گرفتن این تعجب آور نیست که از فبلت انتظار می رود که با نرخ رشد متوسط 36 درصد تا سال 2018، بازار را در آینده قبضه کند

[تصویر:  3.jpg]

انتظار می رود اکثر مصرف کنندگان گوشی های قدیمی خود را با این دستگاه ها عوض کنند. جالب است که حتی این مصرف کنندگان در مورد راحتی استفاده از phablets بیش از گوشی های معمولی مطمئن نیستند. صفحه نمایش بزرگتر می شود،  بنابراین ما باید نحوه ارتباط با phablets و طراحی رابط کاربری بازنگری کنیم .

شما احتمالا  با نقشه گرمای  انگشت شست در نگهداشتن گوشی های هوشمند آشنا هستید .

[تصویر:  4.png]

استیون هوبر اولین بار در سال 2011  در کتاب "طراحی رابط های موبایل" از اصطلاح "منطقه شست" استفاده کرد و با اشاره به آن "راحت ترین منطقه برای لمس با استفاده از یک دست" است. این تحقیق بر پایه تجزیه و تحلیل مشاهدات 1393 گوشی هوشمند در حال استفاده به دست آمد، که نشان می دهد 49 درصد از کاربران گوشی های هوشمند خود را از یک طرف و با یک دست نگه می دارند و  بر روی انگشت شستشان تکیه می کنند. با توجه به تحقیقات مشابه :

•  36 درصد از کاربران گوشی های خود را با انگشت شست یا انگشت روی صفحه نمایش نگه می دارند
  • 15 درصد از کاربران گوشی های هوشمند خود را با دو دست نگه می دارند، از جمله 90 درصد دستگاه را به صورت عمودی نگه می دارند و تنها 10 درصد به صورت افقی
[size=undefined]

اما چگونه قواعد با phablets تغییر می کند؟ 

مردم از دست غیر غالب خود استفاده می کنند و اغلب دست ها را عوض می کنند . این به اسمارتفون های مختلف، از جمله فبلت ها اشاره دارد.
 هنگامی  که به چگونه گی منطقه بزرگ انگشت و تغییر  آن در اندازه های مختلف صفحه نمایش نگاه کنیم، واضح است که کاربران در تلاش برای رسیدن به تمام قسمت های صفحه نمایش خودشان هستند.  با در نظر داشتن این موضوع می توان انتظار داشت که کاربران در مورد اندازه بزرگ صفحه نمایش نگران نباشند و به راحتی فبلت خود را نگه دارند و ارتباط برقرار کنند.
[/url]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با توجه به اینکه بسیاری از کاربران چندین کار را با استفاده از phablets خود انجام می دهند، دستیابی به کارایی با یک دست ضروری است. به طور  ایده آل باید رابط کاربری تلفن همراه را طوری طراحی کرد تا نقطه های تقابل اصلی در ناحیه ی انگشت شست طبیعی قرار گیرد. به این ترتیب کاربران حتی نیاز به تغییر گرفتن دست نخواهند داشت.
چگونه برای فبلت طراحی کنیم
زمانی گلکسی نوت سامسونگ اولین و تنها فبلت در بازار بود، اما تنها چیزی که می توانست برای ایجاد تعامل آسان تر  کمک کند ، یک قلم بود. این تا حدودی کمک می کرد، اما یک قلم فقط یک ابزار مکمل است که همه ما دوست نداریم. 
به نظر می رسد اپل برای راحتی کاربران خود در این زمینه کمی بیشتر نگران است. با اعلام آیفون 6 پلاس، آنها همچنین اعلام کردند که در سطح سیستم عامل "قابلیت دسترسی"  با دو بار ضربه زدن به صفحه اصلی بر روی صفحه نمایش در داخل منطقه طبیعی انگشت افزوده شده است. این ویژگی قطعا طبیعی نیست، زمان و تعداد مراحل مورد نیاز برای انجام یک کار را افزایش می دهد، اما هنوز گزینه ای است که کاربران دیگر phablet ها آن را ندارند.

یکی دیگر از راه حل ارائه شده توسط لوقا وروبلوکیس این است که موقعیت مهمترین نقاط متقابل در پایین صفحه را تغییر دهیم و ترتیب تمام کنترل ها را از پایین به بالا با توجه به سطح اهمیت آنها تغییر دهیم. من فکر می کنم این ممکن است یک گزینه واقعا مناسب برای توسعه دهندگان iOS باشد اما برای تعدادی از فبلت های آندروید مانند گوگل نکسوس 6 که دارای کنترل نوار پایین است و ممکن است با کنترل های سطح نرم افزاری اختلال  داشته باشد.[/size]
مقالات مرتبط
[url=http://magbot.ir//%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%D9%BE%D9%84:-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1][تصویر:  %D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%D8...%D8%B1.jpg]

چاپ این مطلب

مشکلاتی که یخچال باعث انجماد مواد غذایی می‌شود
ارسال کننده: mahya68 - ۹۷/۱۱/۲۹، ۰۵:۴۸ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

ترموستات کنترل دما  [تصویر:  %DB%8C%D8%AE%DA%86%D8%A7%D8%A7%D9%84.jpg]
ترموستات کنترل دما، ولتاژ را به موتور کمپرسور، موتور تبخیر کننده و موتور فن متراکم کننده (در صورت لزوم) هدایت می‌کند. اگر ترموستات کنترل دما به درستی کار نکند، ممکن است سیستم تبرید بیشتر از حد لازم اجرا شود. در نتیجه، یخچال و فریزر ممکن است خیلی سرد شود.
برای تعیین اینکه آیا ترموستات معیوب است، ترموستات را از پایین‌ترین درجه به بالاترین درجه تنظیم بچرخانید و منتظر شنیدن یک صدای کلیک باشید. اگر ترموستات این صدای کلیک را تولید کند، احتمالا معیوب نیست. اگر ترموستات کلیک نکند، برای آزمایش تداوم ترموستات، از یک مولتی متر استفاده کنید. اگر ترموستات کنترل دما در هر موقعیتی تداوم نداشته باشد، شما نیاز به تعمیر یخچال فریزر خود داشته باشید و آن را تعویض کنید.
ترمیستور
ترمیستور دمای هوا را کنترل می‌کند و قرائت دما را به صفحه کنترل کننده می‌فرستد. سپس پانل کنترل بر اساس قرائت ترمیستور قدرت را بین کمپرسور و بخش تبخیر کننده تنظیم می‌کند. اگر ترمیستور معیوب باشد، فن کمپرسور و تبخیر کننده ممکن است بیش از حد معمول روشن بماند. در نتیجه، یخچال و فریزر خیلی سرد خواهد شد. برای تعیین اینکه آیا ترمیستور معیوب است، آن را با یک مولتی متر آزمایش کنید. مقاومت ترمیستور باید با دمای یخچال تغییر کند. اگر مقاومت ترمیستور تغییر نکند یا ترمیستور تداوم نداشته باشد، باید آن را جایگزین کنید.
صفحه کنترل درجه حرارت
صفحه کنترل دما ولتاژ را به موتور کمپرسور و فن ارسال می‌کند. اگر صفحه کنترل معیوب باشد، ممکن است ولتاژ را به طور مداوم به موتور کمپرسور یا فن ارسال کند. در نتیجه، یخچال و فریزر خیلی سرد خواهد شد. ایرادات صفحات کنترل اغلب اشتباه تشخیص داده می‌شوند، قبل از جایگزینی صفحه کنترل، ابتدا تمام بخش‌های معیوب مرسوم را آزمایش کنید. اگر هیچ یک از اجزای دیگر معیوب نباشند، صفحه کنترل دما را تعویض کنید.
صفحه کنترل اصلی
صفحه کنترل اصلی ممکن است معیوب باشد. اما، صفحه کنترل به ندرت می‌تواند علت مشکل باشد. قبل از جایگزینی صفحه کنترل، ابتدا تمام اجزای دیگر که ممکن است معیوب باشد را آزمایش کنید. اگر هیچ کدام از این اجزاء معیوب نباشند، به تعویض صفحه کنترل اصلی فکر کنید.
میراگر
میراگر باز و بسته می‌شود تا مقدار مناسبی از هوای سرد را وارد محفظه یخچال کند. اگر میراگر باز بماند، هوای سرد بیش از حد وارد یخچال و فریزر خواهد شد. در نتیجه، یخچال و فریزر خیلی سرد خواهد شد. میراگر را بررسی کنید تا مشخص شود که آیا خراب شده یا باز باقی مانده است.
مسدود شدن سیستم تخلیه برفک یخچال
انسداد یا یخ زدگی سیستم تخلیه
سیستم تخلیه برفک ممکن است مسدود یا یخ زده باشد. اگر سیستم تخلیه برفک یخ زده باشد، آب تخلیه شده ممکن است بیش از حد جریان یافته و وارد بخش‌های پایینی محفظه شود. اگر سیستم تخلیه یخ زده باشد، آن را ذوب کنید و اطمینان حاصل کنید که سیستم تخلیه عاری از هر گونه آوار و گرد و غبار است.
تسمه تخلیه
برخی از سیستم‌های تخلیه همراه با یک تسمه تخلیه عرضه می‌شوند. تسمه تخلیه یک قطعه کوچک مسی یا آلومینیومی است که به گرمکن برفک متصل است و تا سیستم تخلیه برفک گسترش می‌یابد. هنگامی که گرمکن برفک روشن می‌شود، گرما از طریق تسمه تخلیه جریان می‌یابد تا یخ‌هایی که ممکن است در سیستم تخلیه برفک تجمع کرده باشند، ذوب شوند. اگر تسمه تخلیه در محل خود قرار نداشته باشد، سیستم تخلیه برفک ممکن است به احتمال زیاد بیشتر از حد منجمد شده باشد.
گرمکن تخلیه
برخی از انواع یخچال و فریزر به گرمکن تخلیه مجهز هستند. گرمکن تخلیه از انجماد مجدد آب در سینی تخلیه جلوگیری می‌کند و از یخ زدگی یا انسداد سیستم تخلیه جلوگیری می‌کند. اگر گرمکن تخلیه شما معیوب باشد یا در موقعیت مناسب قرار نگرفته باشد، سیستم تخلیه برفک ممکن است منجمد شده باشد.

چاپ این مطلب

انواع تابلو حروف برجسته
ارسال کننده: tablosazinamvar - ۹۷/۱۱/۲۹، ۰۳:۱۹ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

امروزه می توان بیش از 50 مدل مختلف از حروف برجسته را می توان ساخت و هر کدام از تابلوها با توجه به نوع نورپردازی، جنس، رنگ و … با یکدیگر متفاوت هستند.
در زیر به معرفی برخی از انواع حروف برجسته که در شرکت تابلوسازی نامور تولید می شوند پرداخته ایم:
1. چنلیوم
2. وکیوم سه بعدی
3. استیل – فلز
4. سه بعدی
5. آلومینیوم رنگی
6. فانتزی با رنگهای خاص و زیبا
7. استیل
ساخت تابلوی تبلیغاتی خود را به ما بسپارید.

تابلوسازی نامور

چاپ این مطلب

طراحی سایت با نرم افزار فلش
ارسال کننده: mojnpco - ۹۷/۱۱/۲۹، ۰۲:۳۰ عصر - انجمن: کامپیوتر و اینترنت - بدون پاسخ

با نرم افزار فلش نرم افزار Adobe Flash چیست ؟ نرم افزار Adobe Flash که نام اصلی آن Macromedia Flash می باشد برای طراحی بازی ، انیمیشن، بنر تبلیغاتی ، اسلایدر فلش ، موزیک پلیر ، طراحی نرم افزار برای اندروید وIOS ، طراحی نرم افزار مالتی مدیا و … استفاده می شود. نرم افزار فلش قادر می باشد به وسیله ی تغییر کدهای گرافیکی و وکتور، انیمیشن هایی از متن ها و تصاویر ایجاد نماید و رندر های نهایی این نرم افزار توسط فلش پلیر در همه ی سیستم ها قابل نمایش می باشد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 باعث می شود تا روزانه تعداد بازدید کننده و کاربران بیشتری را به وب سایت خود جذب نمایید.

[img=500x0]https://www.limotorsh.com/wp-content/uploads/2018/11/4566-500x196.jpg[/img]طراحی سایت

یکی از روش های طراحی سایت ، طراحی سایت با نرم افزار فلش می باشد که به دلیل طرح های جذاب و چشم گیری که به وب سایت ارائه می دهد مورد استقبال برخی از طراحان سایت قرار گرفته است. طراحی سایت با نرم افزار فلش موجب زیبا سازی، اضافه کردن جلوه های ویژه و منوهای خاص در وب سایت می شود و در این روش از وب سایت نیازی به کد نویسی نمی باشد. معایب طراحی سایت با نرم افزار فلش از مزایای آن بیشتر می باشد و این روش از وب سایت به ندرت مورد استفاده طراحان سایت قرار می گیرد.در این مقاله از معایب طراحی سایت با نرم افزار فلش و عدم استقبال از این روش اشاره خواهیم داشت.

[img=360x0]https://www.limotorsh.com/wp-content/uploads/2018/09/images-3.jpg[/img]طراحی سایت تهران

• افزایش حجم و پهنای باند وب سایت در معایب طراحی سایت با نرم افزار فلش
  • کاهش سرعت لودینگ صفحات وب سایت در معایب طراحی سایت با نرم افزار فلش
  • عدم سازگاری برای سئو و بهینه سازی وب سایت در معایب طراحی وب سایت با نرم افزار فلش
  • لزوم نصب برنامه ی فلش پلیر بر روی سیستم کاربران برای نمایش وب سایت در معایب طراحی وب سایت با نرم افزار فلش
  • عدم ایندکس شدن اطلاعات و مطالب موجود در وب سایت در معایب طراحی وب سایت با نرم افزار فلش
  • استاتیک بودن وب سایت و عدم دسترسی ادمین برای اعمال تغییرات احتمالی در معایب طراحی وب سایت با نرم افزار فلش
  • امنیت پایین وب سایت در معایب طراحی وب سایت با نرم افزار فلش
  • عدم نمایش نقشه ی وب سایت در معایب طراحی وب سایت با نرم افزار فلش
[size=undefined][size=undefined]
[/size][/size]

چاپ این مطلب

طراحی سایت چیست؟
ارسال کننده: azadehsadeghi - ۹۷/۱۱/۲۹، ۰۱:۴۰ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

طراحی سایت چیست؟ 
ما در عصر تکنولوژی زندگی می کنیم و تقریبا اکثر افراد با مفهوم سایت و طراحی سایت آشنا هستند. اما برای درک بهتر طراحی سایت چیست ؟ باید بگوییم به روند فعالیت افراد در طراحی سایت که شامل مشاوره، برنامه ریزی، تهیه متن، تصاویر، فایل ها و برنامه نویسی، طراحی گرافیک، امور فنی، تهیه هاست انتخاب دامنه و بهینه سازی سایت می شود طراحی سایت می گویند. تمام این فرآیند توسط شرکت طراحی سایت انجام می شود. در نهایت یک وب سایت با تعداد صفحات برای استفاده کاربران تهیه می شود. 
طراحان سایت از زبان برنامه نویسی html,css استفاده می کنند.برای طراحی یک سایت تمام افراد به صورت یک تیم در کنار هم فعالیت انجام می دهند. افرادی که به تهیه و نگهداری سایت مشغول هستند باید دارای مهارت و دانش خاصی باشند. معمولا برای طراحی ظاهر سایت از لفظ طراحی سایت استفاده می شود. در کل طراحی سایت شامل دو قسمت است شکل ظاهر وب سایت و پیکربندی سایت که شامل کد نویسی سایت است.

تفاوت سایت ها در نحوه طراحی آنها نیست بلکه مطالب و محتوایی که درون سایت به کار می رود .یک طراح حرفه ای سایت می تواند یک طرح را با کمی تغیرات برای دو سایت با موضوع مختلف به کار ببرد. طراحی سایت با برنامه نویسی سایت کاملا متفاوت است. وب همان شبکه جهانی که www نامیده می شود وبا اتصال به آن به دنیای اینترنت وصل خواهید شد. اینترنت محل داده هاست که میتوانیم به آن متصل باشیم.

همانطور که ما انسان ها برای زندگی بروی کره زمین قسمتی از آن را اجاره یا خریداری می کنیم برای زندگی، در دنیای اینترنت هم می توانیم قسمتی از آن را اجاره کنیم و برای مدت طولانی در اختیار ما باشد به بخشی از اینترنت که ما اجاره می کنیم برای استفاده مختلف طراحی سایت می گویند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
که از جدید ترین و کاربردی ترین مقالات وب سایت سایتکد می باشد را نیز مطالعه نمایید.

، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

،  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
  ،  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

دایناسور های سئو یا تاکتیک های قدیمی سئو کدامند
ارسال کننده: topsite - ۹۷/۱۱/۲۹، ۰۱:۱۳ عصر - انجمن: کامپیوتر و اینترنت - پاسخ (1)

[img=750x0]https://novinmarketing.com/wp-content/uploads/2018/10/Old-SEO.jpg[/img]

باور این سخت است، اما بسیاری از ما همچنان از تاکتیک های قدیمی سئو تاریخ گذشته استفاده می‌کنیم و اعتقاد داریم که آنها هنوز هم تاثیرات مثبت دارند. در سئوشنبه این هفته، نویسنده مقاله وبسایت معتبر ماز ما را با مجموعه ای از فعالیت های جایگزین آشنا می کند که می توانند از تاکتیک های قدیمی سئو برای ما سودمند تر باشند. نکات و موارد دلخواه خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید!

این هفته ما شما را به دوران ما قبل تاریخ خواهیم برد، زمانی که همچنان از یک دسته تاکتیک های قدیمی سئو استفاده می‌کردیم.  تاکتیک های قدیمی سئو که هنوز برای ما مهم‌اند و بسیاری از ما هنوز آنها را انجام می دهیم، و احتمالا نباید این کار را انجام دهیم.

ما باید بسیاری از تاکتیک های قدیم سئو را جایگزین و کنار بگذاریم. بنابراین پنج تاکتیک را انتخاب کردم، اما خیلی بیشتر از این موارد وجود دارد و در واقع من دوست دارم نظر شما را در مورد برخی از آنها بشنوم.

اما قبل از هر چیز بهتر است برای سنجیدن ارزش سئو سایت خود حتما با دپارتمان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 نوین مارکتینگ تماس بگیرید با این تماس شما می‌توانید از مشاوره رایگان سئو سایت بهرمند شوید.

[img=598x0]https://novinmarketing.com/wp-content/uploads/2018/10/SEO_Tactics_For_Meta_Descriptions-380570-edited.jpg[/img]

تاکتیک های قدیمی سئو 1: تحقیقات کلمات کلیدی بر اساس برنامه ریزی AdWords / Keyword

اولین موردی که بحث درباره آن خواهیم پرداخت چیزی است که چندین بار در اینجا درباره آن صحبت کرده ایم – تحقیقات کلمات کلیدی بر اساس برنامه ریزی AdWords / Keyword. بنابراین شما می دانید مشکلات زیادی در معیارهای موجود در آن وجود دارد، اما هنوز تعداد زیادی از افرادی را می بینم که تحقیقات کلمات کلیدی خود را از آن شروع کرده اند و سپس به ابزارهای دیگر گسترش داده اند.

جایگزین کردن آن با ابزارهای داده کاوی با سختی و CTR

پیشنهاد من در صورت امکان آغاز کردن با مجموعه ای وسیع تر  است. اگر بودجه دارید، آن را با چیزی که توسط داده های clickstream مانند Ahrefs یا SEMrush یا Keyword Explorer هدایت می شود، جایگزین کنید. حتی پیشنهاد جستجوی گوگل و جستجوهای مرتبط با Google trends در جذب بیشتر این موارد بهتر است. اگر با این ابزار های چندان آشنایی ندارید پیشنهاد می کنم مقاله دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 را بخوانید. همین طور مقاله تخصصی دیگری نیز از وبسایت ماز در نوین مارکتینگ منتشر شده است که به مقایسه ابزار های سنجش سختی کلمات کلیدی با یک دیگر می‌پردازد مقاله : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا کار نمی کند

من فکر می کنم این فقط به این خاطر است که AdWords کلمات کلیدی بسیاری را پنهان می‌کند چرا که فکر نمی‌کند به لحاظ تجاری مناسب باشند. این خیلی نادرست است، به خصوص داده های اطلاعات حجمی را. اگر شما در واقع یک کمپین AdWords ایجاد می‌کنید، داده‌های اطلاعات حجمی عملکرد بهتری در این زمینه دارند، اما ما هنوز اطلاعات دقیقی در مورد انتخاب مناسب ترین زمان برای شروع این کمپین در اختیار نداریم.

این خیلی مبهم بوده، و فاقد یک دسته معیارهای مهم، از جمله سختی و درصد نرخ دریافت کلیک است، که شما باید به منظور اولویت بندی کلمات کلیدی به طور موثر از آنها باخبر باشید.

[img=700x0]https://novinmarketing.com/wp-content/uploads/2018/10/AdobeStock_133429650-1080x675.jpg[/img]

تاکتیک های قدیمی سئو 2: زیر دامنه ها و دامنه های جداگانه برای دامنه SERP

استفاده از زیر دامنه ها و دامنه های جداگانه برای دامنه SERP نیز یکی دیگر از تاکتیک های قدیمی سئو است. بنابراین به طور کلاسیک، اگر شما می‌خواهید صفحه اول نتایج جستجوی گوگل را به یک درخواست مارک دار یا غیر مارک دار اختصاص دهید، شاید شما فقط باید آن را امتحان کنید و کاملا به آن احاطه داشته باشید. یکی از راه ها برای انجام این کار اضافه کردن زیر دامنه‌ها به وب سایت خود یا استفاده از برخی از دامنه های مجزا است تا بتوانید 10 مورد برتر آن را کنترل کنید.

چرا کار نمی کند

با این حال، چیزی که اخیرا اتفاق افتاده است این است که گوگل شروع به اولویت دادن به چند زیرپرداز در یک SERP از یک دامنه واحد کرده است. شما به عنوان مثال می توانید آن را به طور مستقیم در Yelp برای جستجو مرتبط با رستوران ها یا LinkedIn در بسیاری از موضوعات تجاری و جستجوهای مرتبط با مشاغل ببینید.

شما می توانید آن را در Quora در بسیاری از جستجوهای به شکل سوال مشاهده کنید، جایی که برای همه آنها آمده است، یا Stack Overflow، که در آن آنها برای بسیاری از سوالات مربوط به مهندسی و مرتبط با توسعه آمده است.

جایگزینی آن با مرورگر وب و محتوای میزبانی زیر پوشه

بنابراین یکی از بهترین راه ها برای انجام این کار امروزه با استفاده از جستجوگرها و محتوای میزبانی زیر پوشه  (subfolder hosted) است، به این معنی که شما مجبور نیستید محتوای خود را در یک زیردامنه جداگانه قرار دهید تا چندین مرتبه آن را در یک SERP رتبه بندی کنید.

جستجوگر Barnacle همیشه فوق العاده مفید است زیرا گوگل مزایای بسیاری برای برخی از این وب سایت ها در نظر می‌گیرد که محتویاتی را میزبانی می‌کنند که شما می‌توانید آنها و پروفایل‌های مربوط به آنها را ایجاد کرده یا توسعه دهید. این یک راه بسیار خوب برای انجام این کار است. این عمدتا به دلیل این تغییر از زیر دامنه است که راهی برای ورود به SERPs برای چندین بار از طریق صفحات شخصی را فراهم می کند.

این تاکتیک در فارسی هنوز رایج است و یکی از اصلی ترین دلایل آن نیز عدم وجود سایت های جستجوگر تخصصی است که در این بخش یاد شد. به هرحال هنوز وبسایت های بسیار هستند که از تاکتیک های قدیمی سئو سود می برند و آن فقط به خاطر شرایط است.

[img=700x0]https://novinmarketing.com/wp-content/uploads/2018/10/Advanced-SEO-Tactics.jpg[/img]

تاکتیک های قدیمی سئو 3: اولویت بندی شماره یک رتبه بندی ها بیش از دیگر تکنیک های جذب ترافیک SEO

در لیست تاکتیک های قدیمی سئو شماره 3 می‌رسد به به دست آوردن شماره یک رتبه بندی‌ها بیش از دیگر تکنیک‌های جذب ترافیک SEO. این احتمالا یکی از رایج‌ترین تاکتیک‌ های قدیمی است که من تا به حال دیده‌ام، که در آن بسیاری از مردمی که با جهان SEO آشنا هستند یا مشاوران و یا سازمان های 10، 15، 20 ساله هنوز هم دغدغه استفاده از آن را بیش از هر چیز دیگری دارند.

آن را با ویژگی‌های جستجوگر SERP (به ویژه قطعه های برجسته) و هدف گذاری طولانی مدت جایگزین کنید. منظور از قطعات برجسته نمایش نقشه گوگل، تصاویر، ویدئو ها و تمام قطعاتی است که در قسمت بالای فهرست گوگل به صورت برجسته نشان داده می شوند

در حقیقت، این یک سرمایه گذاری ضعیف نرخ ارزش افزوده ROI را نسبت به چیزهایی مانند ویژگی های SERP، به بار می‌آورد؛ به ویژه قطعات برجسته است که اخیرا محبوب تر شده‌اند. این در جستجوی صوتی استفاده می شود. اغلب اوقات لازم نیست که از شماره یک رتبه بندی در SERP بدست بیاید. این می‌تواند در رتبه سه، چهار یا هفت باشد.

این حتی می تواند منجر به رتبه بندی قطعات برجسته در بالای صفحه شود. نرخ کلیک آن معمولا بیشتر از یک است، به این معنی که SERP یک ویژگی بسیار خوب برای استفاده است. این همچنین تنها مورد نیست. Image SEO، SEO محلی زمانی که بسته های محلی ظاهر می شوند، انجام اخبار SEO، به طور بالقوه داشتن یک پروفایل توییتر نیز می تواند در نتایج نمایش داده شده گوگل در توییتر رتبه بندی شود.

و، البته، هدف گذاری طولانی مدت، به این معنی که به دنبال سایر کلمات کلیدی باشید که کمتر رقابتی هستند، که در آن شما لازم نیست به رقابت با افرادی بپردازید تا رتبه موردنظر خود را کسب کنید، و اغلب، در مجموع، این کار می تواند بیشتر از رتبه بندی کلمه کلیدی برای دستیابی به “پول” باشد، که در مورد کلمه کلیدی اصلی این تنها هدف شما است.

چرا کار نمی کند

چرا این اتفاق می افتد؟ خوب، این به این دلیل است که ویژگی های SERP میزان نرخ کلیک را کاهش می دهند بنابراین رتبه اول ارزش سابق را نخواهد داشت و در اغلب مواقع این هدف گذاری بازده ROI بیشتری خواهد داشت.

تاکتیک های قدیمی سئو 4: رتبه بندی های خود را تنها با ساختن لینک بالا ببرید

چهارم، رتبه بندی خود را تنها با ساختن لینک ها بهبود ببخشید. این نیز یکی از تاکتیک های قدیمی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 است. من بسیاری از مردم را می بینم که این کار را انجام می‌دهند، جایی که آنها رتبه 5، 10، 20 دارند و فکر می کنند “خوب است، حداقل من در چند صفحه اول Google رتبه بندی شده ام. اقدام بعدی من که ساختن لینک است من را بالاتر خواهد برد.”

چرا این مورد دیگر به تنهایی کار نمی کند

به طور تاریخی، در دوران قدیمی‌ها، منظورم سال 2011 است، این مورد به طور کامل کاساز بود. این “مسیری” برای رتبه بندی بالاتر بود. هنگامی که در مجموعه مورد نظر قرار گرفتید، لینک ها به شما بیشترین کمک را برای بالا رفتن خواهند کرد. اما امروز، این اتفاق نمی‌افتد.

آن را با دستیابی به انجام وظیفه جستجوگرها (searcher task accomplishment)، بهینه سازی UX، ارتقاء محتوا و رشد نام تجاری جایگزین کنید

من قصد دارم به شما پیشنهاد کنم این روش را کنار گذاشته و با انجام وظیفه جستجوگر جایگزین کنید، جایی که ما دیده‌ایم بسیاری از مردم در زمینه بهینه سازی سرمایه گذاری کرده و وب سایت خود را حتی با لینک های نامناسب و بدون استفاده از DA های بالا و این دست موارد، جهش داده اند. بهینه سازی UX، تجربه کاربر را کاهش می دهد و فرمت محتوا را تثبیت می کند تا اینکه عملکرد بهتری برای جستجوگران داشته باشد.

ارتقای محتوا باعث بهبود محتوای واقعی در صفحه و رشد برند تجاری و مرتبط کردن برند تجاری شما با موضوع یا کلمه کلیدی می شود. چرا این اتفاق می افتد؟ خوب، چون لینک ها به تنهایی برای پیشرفت امروز کافی نیستند. آنها هنوز یک عامل رتبه بندی قدرتمند هستند. ما قطعا نمی توانیم آنها را به طور کامل نادیده بگیریم.

اما اگر می خواهید به صفحات با رتبه بندی بالاتر تبدیل شوید ، این نوع سرمایه گذاری ها بسیار ساده تر و سودمندتر‌ند.

[img=700x0]https://novinmarketing.com/wp-content/uploads/2018/10/how_content_marketing_is_replacing_traditional_SEO_tactics_cover_image.jpg[/img]

تاکتیک های قدیمی سئو 5: دغدغه محل قرارگیری کلمات کلیدی در برچسب ها  یا مناطق خاص

خوب، شماره پنج. آخرین مورد، دغدغه محل قرارگیری کلمات کلیدی در برچسب ها و مناطق خاص است. به عنوان مثال، صرف زمان و انرژی کافی برای حصول اطمینان از H1 و H2، برچسب های عنوان که می تواند شامل کلمات کلیدی باشد، حصول اطمینان از اینکه URL شامل کلمات کلیدی در فرمت دقیقی است که شما با خط فاصله می‌واهید، تکرار متن به میزان معین در محتوا و حصول اطمینان از اینکه سرفصل ها و عناوین دارای ساختارهای خاصی هستند.

چرا این تاکتیک ها کار نمی کنند

این بدان معنا نیست که کار نمی کند و این تاکتیک ها قدیمی سئو هستند. مطمئنا یک حداقلی وجود دارد. ما هم از کلمه کلیدی خود در عنوان استفاده کرده‌ایم. ما قطعا آن را در عناوین نیز می‌خواهیم. اگر این در یک برچسب H1 نیست، من فکر می‌کنم می‌توانیم با این روش نیز ادامه دهیم. من فکر می‌کنم که کاملا خوب است. به جای آن من از شما می خواهم به جای این وسواس برای تکمیل این برچسب ها، آخرین 0.01٪ از ارزش را به کلمات کلیدی و موضوعات مرتبط اختصاص دهید، مطمئن شوید که محتوای اصلی از موضوعات استفاده کرده و آنها را توضیح می‌دهد، منظور من موضوعات، کلمات و عباراتی است که گوگل آنها را مربوط به یک موضوع خاص می‌داند.

مثال مورد علاقه من رتبه بندی”محلات نیویورک” است در حالی که شما صفحه‌ای دارید که کلمه بروکلین یا منهتن یا برانکس یا کوئینز یا استاتن آیلند را شامل نمی شود، شانس رتبه بندی شما خیلی بالا نخواهد بود، و از همه بدتر، شما می توانید تمام لینک ها و کلمات کلیدی مناسب را با هدف قرار دادن در H1 خود بدست بیاورید، اما اگر شما از این شرایط محلی و پیرامونی که گوگل به وضوح می تواند با موضوع یا درخواست جستجو مرتبط کند استفاده نمی‌کنید، شما احتمالا در رتبه بندی قرار نمی‌گیرید.

آن را با دغدغه کلمات کلیدی و موضوعات مرتبط جایگزین کنید

مهم نیست که شما سعی در رتبه بندی چه چیزی دارید. من اهمیتی نمی دهم که آن کفش های آبی یا ساعتهای مردانه یا محصولات SaaS B2B است. گوگل بیشتر به این موضوع توجه می کند که آیا محتوای پاسخ مشکل درخواست کننده جستجو را حل می‌کند یا خیر. موضوعات مرتبط، کلمات کلیدی مرتبط با آن اغلب با پیشرفت‌های عالی رتبه بندی هماهنگ می‌شوند به ویژه وقتی که می‌بینند افراد از آنها استفاده می کنند.

[img=700x0]https://novinmarketing.com/wp-content/uploads/2018/10/Effective-SEO-Tactics.jpg[/img]

من چند هفته پیش با یک سئو کار صحبت کردم که این کار را انجام می داد. آنها فقط در سایت خود حسابرسی می‌کردند و به دنبال 5 تا 10 کلمه بودند که احساس می‌کردند آنها را در محتوای خود از قلم انداخته اند، آنها را به طرزی هوشمندانه به محتوای خود اضافه می‌کردند به نحوی که واقعا توصیفی و مفید باشند، و سپس مشاهده می‌کردند که رتبه بندی‌ها بدون هیچ اقدام اضافی رشد می‌کنند، بدون هیچ کار دیگری! خیلی خیلی تاثیر گذار است.

برخی از این تاکتیک های قدیمی سئو را در نظر بگیرید و آنها را کنار گذاشته یا با برخی از این موارد مدرن جایگزین کنید و ببینید که چگونه نتایج شما بهتر خواهند شد. منتظر نظرات شما در مورد دیگر تاکتیک های قدیمی سئو در بخش نظرات هستیم. هفته آینده  یک قسمت دیگر از سئوشنبه را  در خدمت شما خواهیم بود. مراقب خودتان باشید!

چاپ این مطلب

نرم افزار فروشگاه ساز حرفه ای
ارسال کننده: hasanem - ۹۷/۱۱/۲۹، ۱۲:۴۲ عصر - انجمن: کامپیوتر و اینترنت - پاسخ (2)

فروشگاه ساز کسب و کار های کوچک و بزرگ

با توجه به امکانات متنوع و حرفه ای که در نرم افزار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به کار گرفته شده است، این امکان فرآهم شده تا صاحبان تمام کسب و کار های کوچک و بزرگ بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. این محصول طیف وسیعی از مشاغل را در بر میگیرد و طوری طراحی شده است تا امکان انجام جزئی ترین تغییرات نیز از طریق پنل مدیریتی امکان پذیر باشد.
امکان ثبت، ویرایش، حذف و کلیه تغییرات در بخش های مختلف سایت از طریق پنل کاربری به راحتی امکان پذیر بوده و کاربر هرگز دچار سردرگمی نخواهد شد.
فروشگاه ساز بهینه سازی شده
با توجه به این که امروزه اغلب مشتریان فروشگاه های اینترنتی از طریق موتور های جستجو وارد فروشگاه می شوند، به همین جهت تیم برنامه نویسی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کدنویسی تمام بخش های فروشگاه را به صورت کاملا حرفه ای و مطابق با اصول سئو و بهینه سازی وب سایت انجام داده است.
هچنین سرعت بارگذاری بالا سایت و پیمایش با سرعت بالا بین صفحات مختلف از دیگر عوامل مهمی است که در این محصول ایجاد گردیده است. فروشگاه ساز نوپرداز به صورت کاملا بومی بوده و توسط جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا پیاده سازی گردیده است.
نرم افزار فروشگاه ساز چیست؟
فروشگاه ساز نرم افزاری است که برای ساخت فروشگاه اینترنتی و مدیریت آن ایجاد می گردد. از طریق آن شما می توانید محصولات مورد نظر کسب و کار خود را به صورت آنلاین به فروش برسانید. برای انتخاب یک نرم افزار فروشگاه ساز حرفه ای شما باید ابتدا فروشگاه ساز های مختلف را بررسی نموده و پس از تجزیه و تحلیل بخش های مختلف آن و انجام مقایسه های لازم انتخاب خود را انجام دهید.
جهت مشاهده دمو فروشگاه ساز نوپرداز می توانید با بخش پشتیبانی ما در تماس باشید. 
امکانات فروشگاه ساز نوپرداز
  • امکان مدیریت سفارشات

• اتصال به درگاه های بانکی مختلف

• امکان گزارش گیری های اختصاصی و پیشرفته

• سبد خرید حرفه ای

• پشتیبانی قدرتمند

• امکان ایجاد وبلاگ و خبرنامه

• امکان قرار دادن تبلیغات در فروشگاه اینترنتی

• امکان ارسال پیامک و ایمیل به مشتریان

• امکان ایجاد تغییرات مختلف در هر بخش فروشگاه

• امکان جستجو فوق پیشرفته

• امکان نمایش محصولات مرتبط

• نمایش بهترین محصولات

• امکان ایجاد تخفیف ویژه برای محصولات 

• و سایر امکانت موجود در دمو وب سایت
چرا فروشگاه های اینترنتی اهمیت پیدا کردند؟
امروزه فروشگاه های اینترنتی یکی از مهم ترین بخش های زندگی ما را تشکیل داده اند. به طوری که بسیاری از افردا ترجیح می دهند به جای حضور فیزیکی و بررسی اجناس آن ها را از فروشگاه های آنلاین مجازی خریداری کنند.
از این رو استفاده از فروشگاه ساز ها برای کسب و کار های نوپا و فروشگاه های فیزیکی یک امر مهم ترقی می شود. شما می توانید با استفاده از یک فروشگاه ساز آنلاین مانند فروشگاه ساز حرفه ای نوپردازبه راحتی خدمات خود را با کمترین هزینه در معرض دید همگان قرار دهید.
سفارش خرید نرم افزار فروشگاه ساز
شما می توانید برای سفارش خرید نرم افزار فروشگاه ساز با ما در تماس باشید. تیم طراحی و برنامه نویسی شرکت نوپرداز با بهره گیری از به روز ترین اطلاعات روز دنیا تلاش نموده است تا بهترین محصول را برای مشتریان تهیه کرده تا کسب و کار شما به بهترین شکل مسیر پیشرفت و رشد خود را طی نماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر از این محصول و سفارش خرید می توانید هم اکنون با ما تماس بگیرید.
منبع: www.nopardazco.net/pages/online-store

چاپ این مطلب

طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
ارسال کننده: limotorsh - ۹۷/۱۱/۲۹، ۱۲:۴۶ صبح - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد

طراحی وب سایت طراحی سایت در تهران طراحی سایت توانسته جایگاه خوبی در دنیای تکنولوژی و فناوری امروز داشته باشد و این امر به دلیل سهولت در انجام امور و رفع نیاز صاحبین طراحی سایت و کاربران می باشد. به عنوان مثال یکی از نیازهای دانشجویان، محصلان و کارآموزان معماری، آموزش نرم افزار اتوکد می باشد و طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد این نیاز آنها را برطرف می سازد. بدین صورت که آموزش های اتوکد به صورت ویدیو، تصویر و مطلب در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 آموزش نرم افزار اتوکد قرار داده می شوند تا افراد از آن استفاده نمایند
همچنین پکیج های کامل آموزشی را می توانند از طریق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 آموزش نرم افزار اتوکد خریداری نمایند. در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد کلاس های آموزش اتوکد برای علاقه مندان معرفی می شوند تا از طریق لینک های تبلیغ این کلاس ها وارد بخش طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد شوند و ثبت نام نمایند با آنالیز سایت رقبا به راحتی در نتایج جستجوی گوگل می توانید بهترین نتایج را کسب نمایید.

به طور کلی در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 آموزش نرم افزار اتوکد بخش های زیر را می توان قرار داد :
بخش معرفی سایت ، خدمات و امکانات در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
بخش آموزش اتوکد از طریق ویدیو ، عکس و مطلب در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
بخش پاسخ به سوالات رایج در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
بخش عضویت و ثبت نام در سایت در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
بخش تالار گفتگو در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
بخش دانلود و خرید فایل های آموزشی در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
بخش راهنما و لیست محصولات در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
بخش عضویت در خبر نامه در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
بخش معرفی کلاس های آموزش اتوکد در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
بخش تماس با ما و درباره ی ما در طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد

چاپ این مطلب

طراحی سایت پاکسازی پوست
ارسال کننده: azadehsadeghi - ۹۷/۱۱/۲۸، ۰۲:۰۵ عصر - انجمن: کامپیوتر و اینترنت - بدون پاسخ

طراحی سایت پاکسازی پوست

[/url]

[تصویر:  web-design-nonegar2.jpg]

شما می توانید علاوه بر درآمدی که از طریق معرفی کلینیک های تخصصی پاکسازی پوست کسب می کنید، محصولات بهداشتی نظیر ژل ، کرم ، ماسک و سایر محصولاتی که برای پاکسازی پوست استفاده می شوند را به صورت مستقیم به فروش رسانده و یا تبلیغات آنها را در طراحی سایت پاکسازی پوست قرار بدهید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
که از مقالات مرتبط با بانوان می باشد را نیز مطالعه نمایید.

[تصویر:  web-design-nonegar1.jpg]

•بخش معرفی سایت ، امکانات و خدمات در طراحی سایت پاکسازی پوست
•بخش معرفی روش های پاکسازی پوست در طراحی سایت پاکسازی پوست
•بخش آموزش پاکسازی از طریق مطالب ، تصاویر و ویدیوها در طراحی سایت پاکسازی پوست
•بخش ثبت نام و عضویت در سایت در طراحی سایت پاکسازی پوست
•بخش معرفی کلینیک های تخصصی پاکسازی پوست در طراحی سایت پاکسازی پوست
•بخش فروش آنلاین محصولات پاکسازی پوست در طراحی سایت پاکسازی پوست
•بخش درباره ی ما و تماس با ما در طراحی سایت پاکسازی پوست

، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، 

چاپ این مطلب