شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,595
» آخرین عضو: Mli
» موضوعات انجمن: 10,416
» ارسال‌های انجمن: 14,646

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 603 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 603 مهمان
، ، ،

آخرین موضوع‌ها
رزرو اقامتگاه: برنامه‌ریز...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: mahwamah
۰۵/۶/۲۱، ۱۲:۰۴ عصر
» پاسخ: 1
» بازدید: 746
سفر به پرطرفدارترین جزیره...
۰۵/۶/۲۱، ۱۲:۰۱ عصر
» بازدید: 597
بهترین انتخاب برای اقامت ...
۰۵/۶/۲۱، ۱۱:۵۸ صبح
» بازدید: 670
Yulgang W Beginner Tips: ...
انجمن: کامپیوتر و اینترنت
آخرین ارسال توسط: Kaevorlly
۰۵/۶/۱۴، ۰۶:۲۲ صبح
» پاسخ: 0
» بازدید: 14
COD MW4 Matchmaking Guide...
انجمن: اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا
آخرین ارسال توسط: Andrew736
۰۵/۵/۲۹، ۱۲:۲۰ عصر
» بازدید: 5
MLB The Show 26 Conquest ...
انجمن: شبکه و سرور
۰۵/۵/۲۹، ۱۲:۰۰ عصر
» بازدید: 3
Master Monopoly Go Tourna...
۰۵/۵/۲۹، ۱۱:۴۲ صبح
» بازدید: 2
U4GM Guide: How to Optimi...
آخرین ارسال توسط: jhb66
۰۵/۵/۲۹، ۰۸:۱۵ صبح
» بازدید: 6
U4GM PoE 2 Runic Ward Def...
انجمن: کد نویسی
۰۵/۵/۲۸، ۰۸:۰۲ صبح
» بازدید: 9
MLB The Show 26 Tips from...
۰۵/۵/۲۸، ۰۷:۴۸ صبح
» بازدید: 2
U4GM Guide to Smart Monop...
۰۵/۵/۲۸، ۰۷:۱۰ صبح
» بازدید: 1
چرا اجاره ویلا بهترین گزی...
۰۵/۵/۲۷، ۱۰:۳۰ صبح
» بازدید: 650
اجاره ویلا در شمال؛ ترکیب...
۰۵/۵/۲۷، ۱۰:۲۷ صبح
» بازدید: 653
اقامتی جمع‌وجور، راحت و ا...
۰۵/۵/۲۶، ۱۲:۳۰ عصر
» بازدید: 554
گوهرسازه تولیدکننده انواع...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: artabsc
۰۵/۴/۲۰، ۰۱:۲۳ عصر
» بازدید: 1,439

کیست آراکنوئید
ارسال کننده: neda75 - ۹۸/۱۰/۳۰، ۱۱:۱۲ صبح - انجمن: پزشکی - بدون پاسخ

کیست آراکنوئید معمولا در سر ایجاد می‌شود اما در بعضی موارد در اطراف نخاع نیز شکل می‌گیرد. این کیست در مغز، ستون فقرات و یا غشای آراکنوئید شکل می‌گیرد و به همین دلیل نامش کیست آراکنوئید است. آراکنوئید یکی از سه لایه غشایی است که مغز و ستون فقرات شما را احاطه کرده است. کیست آراکنوئید معمولا در سر و بین مغز و جمجمه یا بطن های مغز رشد می‌کند.
کیست‌های آراکنوئید معمولاً با مایع مغزی نخاعی (CSF) پر می‌شوند. این مایع نوعی محافظ طبیعی است که مغز و ستون فقرات شما را احاطه کرده است. کیست آراکنوئید اجازه نمی‌دهد که این مایع درون سیستم مایع نخاع مغزی تخلیه شود و باعث تجمع آن در داخل کیست می‌شود.
در كودكان، كیست‌های آراكنوئید معمولاً مادرزادی هستند و یا در بدو تولد وجود دارند. به این کیست‌ها کیست اولیه آراکنوئید گفته می‌شود و به کیست‌های آراکنوئیدی که در طول زندگی ایجاد می‌شوند کیست‌های ثانویه گفته می‌شود. کیست‌های آراکنوئید اولیه نسبت به کیست‌های آراکنوئید ثانویه شایع‌تر هستند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

آرترید روماتویید
ارسال کننده: neda75 - ۹۸/۱۰/۳۰، ۱۱:۱۱ صبح - انجمن: پزشکی - بدون پاسخ

آرتریت روماتوئید بیماری مزمنی است که با درد، تورم، خشکی و محدودیت حرکت مفاصل همراه است. مفصل قسمتی است که دو یا چند استخوان به یکدیگر متصل شده و حرکت می کنند که ترشح مایع لزجی از غشای مفصلی این روند را آسان تر می کند. در آرتریت روماتوئید سیستم ایمنی به دلایل نامشخصی، به سلولهای غشای مفصلی حمله می کند و سبب التهاب در غشای مفصلی می شود. در نتیجه این لایه نازک، ضخیم می شود و در محل مفصل مبتلا، تورم، گرمی و گاهی قرمزی بروز می کند.
با پیشرفت بیماری، بافت های ملتهب بر غضروف و استخوانهای اطراف اثر می گذاردو سبب تخریب آنها می شود. رباطها و تاندونها نیز ضعیف می شوند و قادر به محافظت از ورم مفصل در برابر فشارهای روزمره نیستند. مطالعات نشان می دهد بیشترین صدمات به استخوانها و مفاصل طی یکی دو سال اول بیماری رخ میدهد که ضرورت تشخیص سریع و شروع به موقع درمان مناسب را می طلبد. در بعضی موارد علاوه بر مفاصل زانو، آرنج، مچ دست و مفاصل بین انگشتان، سایر قسمت های بدن مانند عضلات، پوست، ریه ها، اعصاب محیطی و چشم نیز گرفتار می شود یا برخی بیماران دچار خستگی، کاهش وزن و تب خفیف می شوند که به همین دلیل بیماری روماتوئید گفته می شود.

چاپ این مطلب

علت بی اعصاب بودن مردم
ارسال کننده: arad65 - ۹۸/۱۰/۳۰، ۱۰:۴۱ صبح - انجمن: روانشناسی - بدون پاسخ

زمانی که عوامل و شرایط بیرونی فرد را در شرایطی قرار می‌دهند که از او انتظاراتی برود که فراتر از توانایی‌ها، امکانات و منابع او است، فرد دچار استرس شده و پاسخی که شخص از نظر احساسی، عصبی و فیزیولوژیک باید به این توقعات و شرایط محیطی بدهد، باعث استرس در او می‌شود.
گرفتگی عضلات، تغییرات خلقی، افسردگی و اضطراب، خارش، خشکی دهان، صدای زنگ در گوش، افزایش ضربان قلب، تکرر ادرار، بی‌خوابی و کابوس، احساس خستگی و ضعف و ناتوانی از جمله موارد شایع در اختلالات ناشی از استرس است.

چاپ این مطلب

چطور استرس باعث کم اشتهایی میشود
ارسال کننده: arad65 - ۹۸/۱۰/۳۰، ۱۰:۳۹ صبح - انجمن: روانشناسی - بدون پاسخ

در یک تحقیق تازه، یک مدار عصبی در مغز موش ها کشف شد که با فعال شدن آن، سطح استرس آنها افزایش و میل آنها به غذا خوردن کاهش یافت. این تحقیق می تواند به یافتن روش های درمانی تازه برای یک اختلال جدی در میل به غذا خوردن که به «بی اشتهایی عصبی» معروف است کمک کند.آمار مرگ و میر بر اثر این اختلال بیش از هر اختلال روانی دیگری است.افراد مبتلا به اختلال بی اشتهایی از خوردن غذا خودداری می کنند؛ به شدت غذا را محدود می کنند یا مقدار بسیار کمی از بعضی غذاها را می خورند. آنها حتی وقتی شدیدا لاغر شده اند خود را دچار اضافه وزن می دانند.ما بخشی از مغز موش را شناسایی کردیم که تاثیر احساسات را بر روی اشتها کنترل می کند.از آنجا که موش و انسان سیستم عصبی مشابهی دارند، یافته های آنها می تواند چگونگی کارکرد بخشی از مغز انسان را که گرسنگی را تنظیم می کند، روشن کند.این محققان معتقدند نخستین کسانی هستند که نقش این مدار عصبی را در تنظیم استرس و گرسنگی اثبات می کنند.با آنکه تحقیقات قبلی نشان داده بود که استرس می تواند اشتهای فرد به غذا خوردن را هم کاهش و هم افزایش دهد، کارکرد مکانیزم های عصبی که در واکنش به استرس، میزان اشتها را تنظیم می کنند هنوز ناشناخته است.محققان مدار عصبی که دو بخش از مغز موش ها را به هم متصل می کند مطالعه کردند. این دو بخش عبارتند از هیپوتالاموس کنار بطنی، که منطقه ای مربوط به اشتها  است و پرده بطنی جانبی در مغز. مدار عصبی به عنوان یک کلید روشن و خاموش عمل می کند.وقتی محققان مدار عصبی را فعال کردند، میزان اضطراب، افزایش و اشتها کاهش یافت. برعکس وقتی آنها مدار عصبی را از کار انداختند، سطح اضطراب کاهش و اشتها افزایش یافت.

چاپ این مطلب

میسوفونیا چیست؟
ارسال کننده: arad65 - ۹۸/۱۰/۳۰، ۱۰:۳۶ صبح - انجمن: روانشناسی - بدون پاسخ

«صدابیزاری» یا «میسوفونیا» یک اختلال عصبی است که فرد با شنیدن صداهای خاصی دچار احساسات منفی شدیدی مانند عصبانیت، گریختن، تنفر و انزجار می‌شود؛ فرقی هم ندارد این صداها بلند یا آرام باشندمیسوفونیا  بیزاری از صداست. این اختلال اولین بار در سال ۲۰۰۰ میلادی مطرح شد و بسیاری از دانشمندان سعی داشتند روی اثرات منفی زیادی که برخی صداهای خاص روی احساسات، افکار و حتی واکنش‌های بدنی فرد به دنبال داشتند، تحقیق کنندصدابیزاری فقط به این صورت نیست که شما از شنیدن یک صدای ناخوشایند عصبی شوید بلکه ممکن است این احساسات منفی به قدری زیاد باشد که حتی به اضطراب یا عصبانیت تمام عیار تبدیل شود. حتی ممکن است فرد در مواجهه با محرک‌ها دچار آشفتگی، حالت تدافعی یا تهاجمی شود.این احساس منفی گاهی به قدری شدید است که می‌تواند روی روابط فرد مبتلا با اطرافیان تاثیر بگذارد. مثلا تصور کنید نزدیک‌ترین دوست شما عادت به هورت کشیدن چای داشته باشد، اینجاست که نمی‌توانید این وضعیت را تحمل کنید و ترجیح می‌دهید از او دوری کنید.

چاپ این مطلب

ترافیک طراحی سایت و افزایش درآمدزایی
ارسال کننده: limotorsh - ۹۸/۱۰/۲۹، ۰۸:۱۰ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

ترافیک طراحی سایت و افزایش درآمدزایی

برای رسیدن به اهداف سئو من مجبور شدم محتوایی را ایجاد کنم که عبارات جستجو را هدف قرار داد که می دانستم صاحبان مشاغل و مدیران بازاریابی در جستجوی آن در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 هستند. در همان زمان من نمی توانم فقط محتوا بنویسم لازم است که پیوندهایی هم بگیرم. استراتژی من ساده بود من از روزهای آزمایشی کاملاً درباره تکنیک های تولید سرب سئو می دانستم ، بنابراین می دانستم که فقط برای ساختن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 آژانس از آنچه می دانستم استفاده می کنم.
من محتوا می نویسم ، سپس از هارو بیشتر در این باره برای مقالاتی که نوشته ام استفاده کردم. چند سال بعد به سرعت جلو بروید ، و اکنون طراحی سایت کانتنت فکتوری هر ساله بیش از میلیون دلار کلمات کلیدی ارگانیک هدفمند را در اختیار شما قرار می دهد به این معنی که اگر بخواهیم از طریق کمپین های پی پی سی این ترافیک را به طراحی سایت خود هدایت کنیم ، باید هزینه زیادی را برای این کار اختصاص دهیم. محتوایی که اکنون به صورت رایگان دریافت می کنیم.

استراتژی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مورد است تکنیک های تولید سر سئو که من از آن استفاده می کردم و هنوز هم امروز کار می کنم در واقع ، من هنوز آنها را کار می کنم به همین دلیل است که وبلاگ خود را اینچنین مرتب می کنیم. در این پست ، روشی را که می توانید دنبال کنید برای ارائه نتایج مشابه برای مشاغل خود در طراحی سایت بیان می کنم. به من اعتماد کن ، هیچ سس مخفی در اینجا وجود ندارد. این تکنیک ها بسیار قابل تکرار هستند.
هیچ چیز مانعی برای استفاده شما از آنها برای تولید سرب برای تجارت شما در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 وجود ندارد شما می توانید این کار را انجام دهید طراحی سایت تهران هدفمند اگر هدف شما جذب کسب و کار است ، باید استراتژیک باشید. هر قطعه محتوایی که در کارخانه محتوا می نویسیم حتی این پست وبلاگ با دقت برنامه ریزی شده است. ما فقط ترافیک نمی خواهیم ما می خواهیم ترافیکی که تبدیل می شود. ترافیکی که تبدیل نمی شود مانند مشترکین ایمیل است.

نقش کلمات کلیدی در طراحی سایت
ما شروع می کنیم با جستجوی کلمات کلیدی بسیاری که می توانیم چه چیزی برای رقبای ما کار می کند برای ما چه کار می کند اکنون چه خدماتی ارائه می دهیم در مورد آینده چطور تمام این داده ها در تحقیقات ما قرار می گیرند ، که به ما کمک می کند تا جستجوی ما را به سمت چند کلید واژه منحصر به فرد در طراحی وب سایت محدود کنیم. از آنجا که هدف ما تبدیل است ، ما لزوما به دنبال کلمات کلیدی با حجم بالا نیستیم.
بعضی اوقات ، ما سوله های خاص را هدف قرار می دهیم و شما باید مایل باشید همین کار را انجام دهید. هرگز نامه های ارسال شده را در طراحی سایت باز نمی کند کاملاً بی فایده من اینجا تجارت می کنم ، بنابراین من بسیار با انگیزه پول هستم اگر شما صاحب مشاغل هستید ، می دانید من درباره چه چیزی صحبت می کنم. من می خواهم از مشتری های جدید بالقوه در طراحی سایت هدایت کنم. می خواهم مشترکین ایمیل را دوباره به این مورد توجه کنند.

هدف از جستجوی کلمه کلیدی در طراحی سایت چیست؟
همین مفهوم در مورد هر صنعت صدق می کند تحقیقات کلمات کلیدی فقط مربوط به اعداد نیست. این در مورد استراتژی است. شما کلیک نمی خواهید. شما می خواهید منجر ، فروش و مشترکین شوید. به یاد داشته باشید این در مورد استفاده از تکنیک های تولید سربی سرب در طراحی سایت است که کار می کنند. ما در حال تلاش برای تبدیل تجارت هستیم. ما در تلاش نیستیم که ترافیک را فقط به دیوار بکشیم - اگر می خواهید.
فقط می توانید در صنعت طراحی اپلیکیشن خود رقابت کم ، کلمات کلیدی با حجم بالا را هدف قرار داده و یک ترافیک در طراحی سایت ایجاد کنید. من می خواهم دوره آموزشی آنلاین سئو خود را بفروشم. برای به دست آوردن آنچه می خواهم ، باید محتوای بی نظیر را با محتوای تی سی اف ارائه دهم. هیچ فایده ای ندارد که یک نفر در تیم من راهنما را بنویسد ، مگر اینکه این بهترین راه حل در اینترنت جهت طراحی سایت باشد. این کلمات کلیدی ممکن است.

اهمیت استراتژی کلمات کلیدی در طراحی سایت
استراتژی کلمات کلیدی بسیار مهم است و این چیزی است که نمی توانید نادیده بگیرید البته ، پوشاندن همه جزئیات در این پست وبلاگ غیرممکن خواهد بود ، بنابراین من نمی خواهم برای انجام این کار تلاش کنم. درعوض اگر احساس نمی کنید ریزه کاری های استراتژی کلمات کلیدی در طراحی سایت شما مطابقت دارد و برای بیشتر افراد ، این مورد است ، باید دوره جامع آموزش آنلاین سئو ما را بررسی کنید. به این مورد اعتماد کنید شما باید بدانید.
اگر می خواهید در نسل منجر سئو موفق باشید ، کلمات کلیدی صحیح را در طراحی سایت هدف قرار دهید. به تعداد زیادی از افراد در جستجوی آنها نباشد و اما هدف ما این نیست که صدها هزار نفر از تبلیغ در گوگل طراحی سایت ما دیدن کنند این است که مخاطبی کاملاً هدفمند از آن دیدن کند. به عنوان مثال ، ما خیلی علاقه مند به رتبه بندی انتشار مطبوعات نخواهیم بود. ما می خواهیم توزیع انتشار مطبوعات را رتبه دهیم.

استفاده از هدرها در طراحی سایت
شما می توانید از هدرهای برای هدف قرار دادن سؤالات جعبه پاسخ که مربوط به کلمه کلیدی خاص شما هستند استفاده کنید. به عنوان مثال ، با پست هزینه بازاریابی رسانه های اجتماعی ، ما پست را به بخشهای جداگانه تقسیم می کنیم که درمورد هزینه خدمات خاص در طراحی سایت سئو سایت صحبت می کنند. نه تنها جستجو را آسان تر می کند ، بلکه تجزیه و تحلیل گوگل را نیز آسان تر می کند و این بدان معنی است که احتمال بیشتری دارید که بتوانید.
جای جعبه پاسخ را بدست آورید این املاک و مستغلات بسیار ناخواسته است و می تواند ترافیک ارگانیک شما را برای یک اصطلاح خاص در طراحی سایت جستجو افزایش دهد. چه چیزی محتوای شما را در طراحی سایت متفاوت می کند هرچه هست ، به مقدار زیادی از آن احتیاج دارید زیرا تنها راهی که افراد می خواهند به طراحی سایت شما از طریق رقابت بروند ، این است که اگر به آنها ارزش اضافی بدهید. به همین ترتیب ، اگر محتوای شما در واقع خوب باشد.

بک لینک در طراحی سایت
البته ، سئو خوب فقط مربوط به کلمات کلیدی و برچسب های متا نیست. این همچنین در مورد بک لینک است. یک راه آسان برای به دست آوردن لینک دهنده ، پخت کمی از بازاریابی محتوا درست در پست وبلاگ شما است. هنگامی که آن را می نویسید ، یک سوال هارو را مطرح کنید تا از هر موضوعی که می نویسید در طراحی سایت تهران تخصص بخواهید. در حالی که شما نباید از رقبا نقل قول کنید ، اغلب افرادی را پیدا خواهید کرد که در مجاورت صنعت شما هستند.
می توانند با مقدار مشخصی از گرانیت صحبت کنند با این کار مقاله شما کمی وزن خواهد شد و به علاوه ، در یک تأثیرگذار که می تواند مقاله شما را به محض اشتراک بگذارد ، در طراحی سایت پخته می شود. گوگل فقط به شما سئو می بخشد. کلمه کلیدی اول حجم جستجوی بسیار بیشتری نسبت به دوم پیدا می کند ، اما افرادی که در جستجوی دوم هستند. کلمات کلیدی بسیار به احتمال زیاد در طراحی سایت می خواهند خدمات ما را بخواهند.

بازاریابی در طراحی سایت
این یک راز کوچک است ما اغلب افراد را در اولین بازدیدشان به سایت ما تبدیل نمی کنیم. بیایید با آن روبرو شویم و یک طراحی سایت فروشگاهی بزرگ داریم. ما بیش از مقاله در مورد همه چیزها از لیست های توییتر گرفته تا هارو موثر در استفاده از مزایای کار از خانه یا هر کجا داریم. یک بازدید کننده که از گوگل به صفحه ما می آید نمی خواهد همه این موارد را در یک روز هضم کند. و هنگامی که آنها طراحی سایت را ترک می کنند و حتی اگر دوست داشته باشند.

نتیجه گیری
حداقل متقاعد شوند که به آنها احتیاج دارد به عنوان پایه ، این به طور کلی به معنی نوشتن یک پست وبلاگ کلمه است و هنگامی که ما کلمه را می گوییم ، منظور ما کلمه از محتوای فوق العاده است. پر کننده نیست مواد تبلیغاتی نیست. یک بازدید کننده باید از صفحه شما دور شود و احساس کند چیزی از آن خارج شده است.
اگر نمی توانید این کار را انجام دهید ، پس باید یک عبارت جستجوی مختلف را در طراحی سایت انتخاب کنید. مطالب شما همچنین باید از مرور آن لذت بخش باشد. برای مثال عالی از آنچه منظور ماست ، طراحی سایت تی سی اف را بررسی کنید. وب سایت ما تمیز است ، و پست های وبلاگ ما با هدر های مناسب ، تصاویر و تعداد معدودی از موارد بصری و فرمت شده قالب بندی شده است تا چشم شما را به طراحی سایت بیمه جلب کند.

چاپ این مطلب

فروش برج باغ هروی 80 متر کلید نخورده
ارسال کننده: zibazist - ۹۸/۱۰/۲۹، ۰۷:۵۶ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

◄◄ ۸۰ متر دو خواب
◄◄ نوساز کلید نخورده
◄◄ طبقات بالا
◄◄ روف گاردن، سالن اجتماعات
◄◄ ویو ابدی بدون مشرف
◄◄استفاده شده از بهترین متریال برند اروپا
◄◄ سالن و دو اتاق خواب کامل دارای نورگیر عالی
◄◄ محوطه سازی بسیار زیبا
◄◄ ۳۰۰ متر لابی شیک و مجلل
◄◄ لابی من و سرایدار مقیم
◄◄ سرمایش گرمایش چیلر جذبی
بهترین ها در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

سرطان معده
ارسال کننده: negin85 - ۹۸/۱۰/۲۹، ۰۲:۲۶ عصر - انجمن: پزشکی - بدون پاسخ

سرطان معده که به سرطان شکمی هم معروف است، سرطانی است که در ناحیه معده و ناحیه بالایی شکم شما رخ می‌دهد. میزان شیوع سرطان معده در کشور آمریکا نسبتا کم است و این سرطان در کشورهایی از جمله چین و ژاپن شایع‌تر می‌باشد. سرطان معده به انواع مختلفی تقسیم می‌شود و معمول‌ترین نوع آن(حدود ۹۰ تا ۹۵ درصد از کل انواع) سرطانی است که در ناحیه‌ی غددی معده رخ می‌دهد. سرطان معده در صورتیکه بموقع تشخیص داده شود، ممکن است درمان شود، اما متاسفانه در مراحل پیشرفته بیماری نتیجه خیلی رضایت بخش نیست.

چاپ این مطلب

سنگ کلیه
ارسال کننده: negin85 - ۹۸/۱۰/۲۹، ۰۲:۲۵ عصر - انجمن: پزشکی - بدون پاسخ

سنگ کلیه (Kidney stones) به سنگ ریزه‌های کوچکی گفته می‌شود، که از موادمعدنی و نمک که بمرور زمان در کلیه رسوب می‌کنند، تشکیل می‌شود. سنگ کلیه می‌تواند به اندازه شن و سنگ ریزه کوچک بوده و یا دراندازه یک توپ گلف باشد. سنگ های کلیه بدلایل متعددی ایجاد می‌شوند و می‌توانند بخش ها مختلف دستگاه ادراری از کلیه تا مثانه را تحت تاثیر قراردهند. این سنگ‌ها ممکن است از طریق دستگاه ادراری دفع شده و یا در کلیه باقی بماند. دستگاه ادراری به سیستمی شامل کلیه، لوله‌هایی که کلیه را به مثانه وصل می‌کنند، مثانه و در آخر لوله‌هایی که ادرار را از مثانه به خارج از بدن انتقال می‌دهند، گفته می‌شود. این دستگاه وظیفه تولید و دفع ادرار را برعهده دارد. زمانیکه یک سنگ در دستگاه ادراری حرکت می‌کند، ممکن است باعث درد شدید شده و یا اصلا دردی ایجاد نمی‌کند. بسته به شدت بیماری برای بعضی افراد فقط آرام بخش و مصرف زیاد آب برای دفع سنگ کلیه تجویز می‌شود، اما در دیگران ممکن است نیاز به جراحی برای درمان بیماری باشد. همچنین شما باید از درمان پیشگیرانه برای جلوگیری از تشکیل دوباره سنگ کلیه استفاده کند.

چاپ این مطلب

بیماری ام اس چیست؟
ارسال کننده: negin85 - ۹۸/۱۰/۲۹، ۰۲:۲۳ عصر - انجمن: پزشکی - بدون پاسخ

بیماری ام اس (Multiple sclerosis) یک بیماری ناتوان‌کننده است که مغز و نخاع را تحت تاثیر قرارداده و باعث از دست‌دادن کنترل، دید، تعادل و حواس (بی حسی) می‌شود. در بیماری ام اس اعصاب مغز و نخاع توسط سیستم ایمنی بدن آسیب می‌بینند، که به این اختلال بیماری خودایمنی می‌گویند. بیماری های خودایمنی بیماری هایی هستند که در آن‌ها سیستم ایمنی بدن که وظیفه‌شان حفاظت از بدن و نابودکردن آسیب رسان‌های خارجی همچون باکتری هاست، اشتباها شروع به حمله به بافت‌های بدن می‌نمایند. در بیماری ام اس، سیستم ایمنی بدن شروع به حمله به مغز و نخاع دوتا از اجزاء مهم که سیستم مرکزی اعصاب را کنترل می‌کنند، کرده و باعث فلج شدن و از کارافتادگی آنها می‌شود. سایر بیماری‌هایی خودایمنی شامل لوپوس و آرتریت روماتوئید می‌شود.سیستم مرکزی اعصاب از میلیون‌ها عصب تشکیل شده که وظیفه انتقال پیام‌ها بین مغز و اجزای بدن را برعهده دارند. این اعصاب پوشیده از لایه‌ای محافظ بنام myelin (نوعی چربی) که از تداخل اعصاب باهم جلوگیری می‌نماید(کاری که لایه محافظ سیم‌های الکتریکی انجام می‌دهد). در بیماری ام اس سیستم ایمنی بدن شروع به آسیب رساندن به این جربی ها کرده و با این کار باعث می‌شود، انتقال پیام توسط این اعصاب مختل شده و مغز قدرت کنترلی خود بربدن را از دست دهد

چاپ این مطلب