شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,595
» آخرین عضو: Mli
» موضوعات انجمن: 10,416
» ارسال‌های انجمن: 14,646

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 939 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 939 مهمان
، ،

آخرین موضوع‌ها
رزرو اقامتگاه: برنامه‌ریز...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: mahwamah
۰۵/۶/۲۱، ۱۲:۰۴ عصر
» پاسخ: 1
» بازدید: 743
سفر به پرطرفدارترین جزیره...
۰۵/۶/۲۱، ۱۲:۰۱ عصر
» بازدید: 593
بهترین انتخاب برای اقامت ...
۰۵/۶/۲۱، ۱۱:۵۸ صبح
» بازدید: 663
Yulgang W Beginner Tips: ...
انجمن: کامپیوتر و اینترنت
آخرین ارسال توسط: Kaevorlly
۰۵/۶/۱۴، ۰۶:۲۲ صبح
» پاسخ: 0
» بازدید: 9
COD MW4 Matchmaking Guide...
انجمن: اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا
آخرین ارسال توسط: Andrew736
۰۵/۵/۲۹، ۱۲:۲۰ عصر
» بازدید: 4
MLB The Show 26 Conquest ...
انجمن: شبکه و سرور
۰۵/۵/۲۹، ۱۲:۰۰ عصر
» بازدید: 2
Master Monopoly Go Tourna...
۰۵/۵/۲۹، ۱۱:۴۲ صبح
» بازدید: 0
U4GM Guide: How to Optimi...
آخرین ارسال توسط: jhb66
۰۵/۵/۲۹، ۰۸:۱۵ صبح
» بازدید: 1
U4GM PoE 2 Runic Ward Def...
انجمن: کد نویسی
۰۵/۵/۲۸، ۰۸:۰۲ صبح
» بازدید: 4
MLB The Show 26 Tips from...
۰۵/۵/۲۸، ۰۷:۴۸ صبح
U4GM Guide to Smart Monop...
۰۵/۵/۲۸، ۰۷:۱۰ صبح
چرا اجاره ویلا بهترین گزی...
۰۵/۵/۲۷، ۱۰:۳۰ صبح
» بازدید: 644
اجاره ویلا در شمال؛ ترکیب...
۰۵/۵/۲۷، ۱۰:۲۷ صبح
» بازدید: 650
اقامتی جمع‌وجور، راحت و ا...
۰۵/۵/۲۶، ۱۲:۳۰ عصر
» بازدید: 550
گوهرسازه تولیدکننده انواع...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: artabsc
۰۵/۴/۲۰، ۰۱:۲۳ عصر
» بازدید: 1,430

مهم ترین قطعات بدنه کیا شامل چه مواردی می باشد؟
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۲/۳۱، ۰۴:۴۹ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - بدون پاسخ

سلام دوستان من برای تهیه خرید بهترین محصول دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در تهران به دنبال کیفیت و قیمت مناسب بودم تا اینکه داشتم یه سری مطالب در رابطه با این موضوع مطالعه میکردم که از کاربرد و ويژگی های مناسبی برخوردار لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید.

چاپ این مطلب

صادرات و خرید فروش نمک صنعتی
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۲/۳۱، ۰۴:۴۷ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - بدون پاسخ

سلام دوستان من برای تهیه خرید بهترین محصول دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در تهران به دنبال کیفیت و قیمت مناسب بودم تا اینکه داشتم یه سری مطالب در رابطه با این موضوع مطالعه میکردم که از کاربرد و ويژگی های مناسبی برخوردار لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید.

چاپ این مطلب

یو اس اس دی چیست؟
ارسال کننده: lkhwbefo324 - ۹۹/۲/۳۰، ۰۸:۰۱ عصر - انجمن: اخبار فناوری ایران - بدون پاسخ

ussd چیست؟
تعریف یو اس اس دی [ussd code] :  عبارت (Unstructured Supplementary Service Data) به معنی اطلاعات خدمات تکمیلی بدون ساختار ، که گاهی به آن “یو اس اس دی” یا “کدهای دستوری” نیز گفته می شود ، یک پروتکل ارتباطی است که توسط تلفنهای همراه GSM برای برقراری ارتباط با رایانه های اپراتور شبکه تلفن همراه استفاده می شود. USSD را می توان برای مرور WAP ، خدمات پرداخت (درگاه بانکی) ، خدمات پولی با تلفن همراه ، خدمات محتوا مبتنی بر مکان ، خدمات اطلاعاتی مبتنی بر منو و به عنوان بخشی از پیکربندی تلفن در شبکه استفاده کرد

قدرت ussd در چیست؟
پیام های USSD حداکثر 182 کاراکتر الفبایی دارند. برخلاف پیام های سرویس پیام کوتاه (اس ام اس) ، پیام های USSD در طول شماره گیری کاربر و مادامی که کاربر از ussd استفاده می‌کند یک اتصال زمان واقعی ایجاد می کنند این ارتباط همچنان باز است (تا وقتی که کاربر به ussd متصل باشد) و امکان تبادل دو طرفه دنباله ای از داده ها را فراهم می کند. این باعث می شود USSD نسبت به سرویس هایی که از پیام کوتاه استفاده می کنند پاسخگوتر باشد.

مزیت برتر ussd چیست؟
قابلیت دیگری که هیچ سرویسی به جز ussd یافت نمی شود این است که کدهای یو اس اس دی به اینترنت و شارژ موبایل نیاز ندارند و همچنین ussd روی تمامی دستگاه های تلفن همراه اجرا میشود و به سیستم عامل یا نصب نرم افزارخاصی نیاز ندارد. این مزیت منحصر به فرد باعث میشود هر کسی با هر موبایلی ، با هر سیستم عامل بتواند با سرعت بالا به محصولات و خدمات شما دسترسی داشته باشد و آنها را مشاهده و سفارش دهد.

منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

بهترین روانپزشک در تهران
ارسال کننده: drzakeri - ۹۹/۲/۳۰، ۰۵:۳۹ عصر - انجمن: روانشناسی - بدون پاسخ

روانپزشکان بسیاری در شهر تهران به فعالیت می پردازند، اما همه آن ها دارای تخصص و تجربه کافی نیستند و بیماران با مراجعه به آن ها جواب مناسبی نمی گیرند .
بی شک روانپزشک دکتر فرامرز ذاکری از بهترین روانپزشکان در شهر تهران است که با تخصص و دانش کافی خود توانسته است بیماران زیادی را درمان نماید . ایشان با صبر و حوصله فراوان به صحبت های بیماران خود گوش می دهند و بهترین راهکارها را ارائه می دهند .
اگر به هر گونه اختلال روانپزشکی مانند اختلال جنسی، اختلال خوردن، اختلال افسردگی، اختلال پانیک و ... دچار هستید، می توانید به ایشان مراجعه نمایید . ایشان برای درمان از روش های به روز دنیا مانند نوروفیدبک، بیوفیدبک و  rtms استفاده می کنند . جهت رزرو وقت و مشاوره با ایشان به وب سایت زیر مراجعه نمایید و با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید .

irneuropsycho.ir

چاپ این مطلب

بهترین مرکز فروش نمک صنعتی
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۲/۳۰، ۰۴:۳۶ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - بدون پاسخ

سلام دوستان من برای تهیه بهترین خرید و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سایت های فروشگاهی بسیاری در نت سرچ کردم ولی چون به صورت عمده و صادراتی میخاستم خیلی اتفاقی با امکانات و محصولات این سایت آشنا شدم لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیار بتونید بهش دسترسی داشته باشید

چاپ این مطلب

قیمت نرده چوبی در تهران | بهترین مدل های جدید نرده چوبی
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۲/۳۰، ۰۴:۳۴ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - پاسخ (1)

سلام دوستان من برای تهیه بهترین خرید و فروش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سایت های فروشگاهی بسیاری در نت سرچ کردم ولی چون به صورت عمده و صادراتی میخاستم خیلی اتفاقی با امکانات و محصولات این سایت آشنا شدم لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیار بتونید بهش دسترسی داشته باشید

چاپ این مطلب

بهترین صادرات گز در اصفهان
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۲/۳۰، ۰۴:۳۰ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - بدون پاسخ

سلام دوستان من برای تهیه بهترین خرید و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

گروت چیست و چه کاربردی دارد؟
ارسال کننده: sahar#2020 - ۹۹/۲/۳۰، ۰۳:۱۶ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای ساختمان لازم است .
از گروت برای پرکردن فضای خالی و ترک های بزرگ و ... استفاده می شود که از ترکیب آب ،سیمان ، ماسه و دیگر افزودنی ها درست می شود.
محل اجرای گروت باید عاری از گرد و خاک باشد.

چاپ این مطلب

دیوار گچی در کجا استفاده می شود؟
ارسال کننده: sahar#2020 - ۹۹/۲/۳۰، ۰۳:۱۱ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

برای ساخت سازه های جدید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توصیه می شود .
دیوارگچی به دیوار های پیش ساخته ای گفته می شود که بسیار سبک هستند و در برابر زلزله دوام و پایداری دارند.
نصب این دیوترها آسان و قیمت آنها بسیار به صرفه است.

چاپ این مطلب

آجر فشاری چیست و چگونه تولید می شود؟
ارسال کننده: sahar#2020 - ۹۹/۲/۳۰، ۰۳:۰۹ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - پاسخ (1)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در قدیم مرسوم بوده است.
به اجر هایی که قدیم در ساختمان ها استفاده میشده اجر فشاری می گویند که با نام های دیگری مانند اجر زبره یا اجر گری شناخته می شوند.
این اجرها با خشت و در قالب گذاشته می شود و با انگشت روی آن را فشار می دهند.

چاپ این مطلب