| مهمان گرامی، خوشآمدید! |
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.
|
| آمار انجمن |
» اعضا: 3,541
» آخرین عضو: iranmart
» موضوعات انجمن: 10,390
» ارسالهای انجمن: 14,565
آمار کامل
|
| کاربران آنلاین |
در حال حاضر 305 کاربر آنلاین وجود دارد. » 0 عضو | 305 مهمان
،
|
|
|
| بالاتر بردن امنیت بیت کوین |
|
ارسال کننده: bitmehr - ۹۹/۴/۳۱، ۰۱:۳۳ عصر - انجمن: فین تک ها و خدمات مالی
- بدون پاسخ
|
 |
بلاک چین یک پایگاه داده غیر متمرکز، مجموعه ای از میلیون ها اشتراک است که اطلاعات در آن همزمان وارد، اصلاح و خارج می شوند. این شبکه باز و پیچیده تبادلات مختلفی اعم از فناوری اطلاعات، مالی، علمی و … انجام می دهد که در زمینه فناوری اطلاعات رمزنگاری ارزهای دیجیتال یکی از آنهاست. الگوریتم شبکه بیت کوین برمبنای این بلاک چین ها است. از این رو غیر قابل نفوذ است چرا که نقاط تشکیل دهنده آن، هرکدام مختصات متفاوتی دارند و کسی که بخواهد به این شبکه ی پیچیده نفوذ کند باید به تمام این نقاط، تمام این مختصات و تمام این اعضا وارد شود که بازهم غیر ممکن است زیرا طراحی این پلتفرم به نحوی است که هیچ اطلاعاتی از کاربر را کپی نمی کند. این آزادی و امنیت را شاید بتوان یکی از زیباترین طراحی های دنیای دیجیتال به شمار آورد. در این روش شما بدون هیچ نگرانی و احساس خطری می توانید حجم زیادی از پول را بدون هیچ محدودیتی با اطمینان کامل جابه جا کنید.از طرفی هرکاربر عضو شبکه یک والت دارد و هر والت یک رمز ورود؛ اگر کاربر در حفظ این رمز کوتاهی کند ممکن است به دست هکر ها بیفتد اما ناشناس بودن کاربر، مبدا و مقصد مبادلات، این احتمال را هم از بین می برد.کارشناسان بیت مهر ، آماده انجام خدمات بصورت 24 ساعته و همچنین آماده راهنمایی و مشاوره به هموطنان عزیز در رابطه با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و سایر موارد ارزی می باشند. باعث افتخار مجموعه ماست که بتوانیم به شما هموطنان گرامی خدمت کنیم
|
|
|
| بررسی هتل آتو گرجستان |
|
ارسال کننده: hasanem - ۹۹/۴/۳۱، ۱۲:۲۰ صبح - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
|
 |
در این بخش از مقالات درباره هتل آتو گرجستان صحبت خواهیم نمود. در ادامه همراه ما باشید... در ادامه با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همراه ما باشید
هتل سه ستاره آتو تفلیس گرجستان، یک ساختمان سه طبقه با سیزده اتاق است. کارکنان و خدمه هتل آتو گرجستان، با زبان های انگلیسی و روسی با میهمانان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صحبت می کنند. توریست ها و گردشگران میتوانند به صورت شبانه روزی در این هتل پذیرش شوند. خدماتی که هتل سه ستاره آتو در اختیار میهمانان و توریست های تور گرجستان قرار میدهد شامل صرافی، صندوق امانات، اینترنت بی سیم رایگان، پارکینگ اختصاصی، ترانسفر فرودگاهی و درون شهری، سرویس دهی شبانه روزی، خدمات پزشکی، سالن آرایشی، خشکشویی و اتوشویی، خدمات ترجمه، سالن کنفرانس و جلسات، تاکسی سرویس، نگهداری از کودکان و ... می باشند.
هتل آتو گرجستان
اتاق های هتل آتو گرجستان
هتل آتو گرجستان، به طور کلی سیزده اتاق دارد. هر سیزده اتاق این هتل سه ستاره بسیار تمیز، راحت و مدرن هستند. بی شک با اقامت در آن ها بسیار راحت خواهید بود. از جمله امکاناتی که داخل هر سیزده اتاق هتل آتو گرجستان وجود دارد، میتوان به سیستم تهویه هوا، چای ساز و قهوه ساز، حمام اختصاصی به همراه لوازم بهداشتی و آرایشی رایگان، تراس، تلویزیون ماهواره ای، مینی بار، سیستم گرمایشی و سرمایشی، اینترنت بی سیم رایگان، سرویس دهی شبانه روزی و ... اشاره کرد. همینطور دکوراسیون اتاق ها به سبک کلاسیک می باشد.
اتاق های هتل آتو گرجستان
رستوران ها و امکانات رفاهی هتل آتو گرجستان
انواع غذاهای بین المللی، آسیایی، محلی و گرجی در منوهای غذایی رستوران این هتل وجود داشته و بهترین باکیفیت ترین غذاها را برای میهمانان و توریست های تور گرجستان خود عرضه می کند. رستوران و بار هتل که انواع نوشیدنی ها را دارد، در طبقه همکف قرار دارند. به عنوان امکانات رفاهی و سرگرم کننده در هتل آتو گرجستان، سونا و جکوزی، استخر، سالن بدنسازی، سونا بخار، ماساژ و اسپا و ... فراهم شده است.
رستوران ها و امکانات رفاهی هتل آتو گرجستان
دسترسی های نزدیک به هتل آتو گرجستان
این هتل سه ستاره از میدان آزادی ده دقیقه، از پارک ویک پنج دقیقه و از رستوران ها و کافه های اطراف ده دقیقه فاصله دارد. از وسایل حمل و نقل عمومی نزدیک به آن میتوان به ایستگاه مترو ایسانی، ایستگاه قطار تفلیس با هفت کیلومتر و فرودگاه بین المللی شهر با 24 کیلومتر فاصله اشاره کرد.
منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|
|
| مدل های جدید و شیک پله چوبی با قیمت مناسب در تهران |
|
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۴/۳۰، ۱۲:۳۹ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار
- بدون پاسخ
|
 |
سلام دوستان مدتی بود میخواستم یه خط تولید در رابطه با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و متنوع ترین فیلدهای مرتبط با آن راه اندازی کنم چون نمیدونستم از کجا باید شروع کنم شروع به سرچ کردن در این باره شدم تا اینکه یکی از دوستان پدرم رو که در این زمینه آشنایی کامل با این موضوع رو داشتند سایت زیر معرفی کردن لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید
|
|
|
| فروش قالب فلزی بتن |
|
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۴/۳۰، ۱۲:۳۶ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار
- پاسخ (1)
|
 |
سلام دوستان مدتی بود میخواستم یه خط تولید در رابطه با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و متنوع ترین فیلدهای مرتبط با آن راه اندازی کنم چون نمیدونستم از کجا باید شروع کنم شروع به سرچ کردن در این باره شدم تا اینکه یکی از دوستان پدرم رو که در این زمینه آشنایی کامل با این موضوع رو داشتند سایت زیر معرفی کردن لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید
|
|
|
| نایلون حبابدار ضربه گیر |
|
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۴/۳۰، ۱۲:۲۷ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار
- بدون پاسخ
|
 |
|
|
|
|