شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
ارسال پاسخ جدید‌
پاسخ به موضوع: فیلترینگ تلگرام تنها راه ممکن برای سوق دادن مردم به سمت نرم افزاره
نام کاربری:
عنوان ارسال:
نماد ارسال:
پیام شما:
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]
گزینه‌های ارسال:
اشتراک در موضوع:
نوع اطلاع رسانی و نحوه‌ی اشتراک در این موضوع را تعیین کنید. (ویژه‌ی اعضای انجمن)




تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.


مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است)
ارسال کننده hoboot - ۹۷/۱/۱۸، ۱۱:۴۶ عصر
مخالفت‌ هایی که از برخی مسؤولان در مورد فیلتر شدن تلگرام می‌ شنویم سیاسی است، فیلترینگ بهترین راه‌ حل نیست، اما تنها راه ممکن برای سوق دادن مردم به استفاده از نرم‌ افزار بومی است.

مجید شریفی‌ فر کارشناس رسانه با بیان اینکه تلگرام در هیچ کشوری به عنوان نخستین شبکه اجتماعی مطرح نیست به جز ایران، اظهار کرد: همه کشورهای دنیا از نرم‌ افزار بومی استفاده نمی‌ کنند، اما از طرفی انحصار نرم‌ افزار هم وجود ندارد. در ایران تلگرام پس از نرم‌ افزارهای وایبر و واتس‌ آپ توجه مردم را به خود جلب کرد و طبق آخرین آمار 48 میلیون کاربر دارد.

تلگرام از نظر حاکمیتی برای ما مناسب نیست و نگرانی مسئولان قابل درک است، اینکه چه کسی پشت این نرم‌ افزار است را نمی‌ دانیم، البته اسم یک نفر مطرح است، اما اینکه از این اطلاعات کجا استفاده می‌ شود مشخص نیست.
وی با اشاره به اینکه شبکه‌ های اجتماعی بومی از گذشته مطرح بودند اما فراگیر نشدند، به علل استفاده نکردن مردم از این نرم‌ افزارها پرداخت و تشریح کرد: در گذشته یکی از دلایل مشکلات سخت‌ افزاری بود که تا حدودی بر طرف شده است. عدم اعتماد به شبکه‌ های بومی فراگیر نیست و اقلیت مردم را شامل می‌ شود چرا که اصولا استفاده روزمره‌ ای که از جانب اکثر مردم صورت می‌ گیرد، نگرانی امنیتی ایجاد نمی‌ کند. اما بخش قابل توجهی از مردم منتظر هستند تا امنیت شبکه‌ های داخلی را مشاهده و نسبت به آن اطمینان حاصل کنند؛ اگر این اعتماد شکل بگیرد شاهد گرایش مردم به نرم‌ افزارهای داخلی خواهیم بود.

وی در ادامه تلگرام را مانع استفاده از دیگر نرم‌ افزارها دانست و یادآور شد: نفوذ قابل توجه تلگرام و پاسخ به نیازهای اقشار مردم باعث می‌ شود هر کاربر از خودش سؤال کند که چه نیازی به استفاده از یک نرم‌ افزار دیگر است؟
شریفی‌ فر در رابطه با برخی اظهارنظرها در نقد فیلتر شدن تلگرام گفت: مخالفت‌ هایی که از برخی مسؤولان در مورد فیلتر تلگرام می‌ شنویم سیاسی است؛ فیلترینگ بهترین راه‌حل نیست، اما تنها راه ممکن برای سوق دادن مردم به استفاده از نرم‌افزار بومی است.

کسانی که بیکاری از شاغلان در فضای مجازی را مطرح می‌ کنند باید آن سوی قضیه را هم ببیند، اینکه تلگرام با راه‌ اندازی پول مجازی می‌ تواند از نفوذ خود استفاده کرده و میلیاردها دلار ارز را از کشور خارج کند و به نوعی تهدیدی برای اقتصاد کشور باشد. نگرانی بابت بیکار شدن افراد پس از فیلتر شدن تلگرام بی‌ مورد است، همان مشاغل در شبکه اجتماعی بومی هم می‌ تواند ادامه پیدا کند؛ مدیران تلگرامی می‌ توانند آدرس خود را به اعضای تلگرام معرفی کنند تا آن‌ ها را در دیگر شبکه‌ ها دنبال کنند، همان اتفاقی که از ویچت به وایبر و از وایبر به واتس‌ آپ اتفاق افتاد.

آیا انحصار موجود در تلگرام در مورد نرم‌ افزارهای داخلی هم به وجود می‌ آید؟
آنچه در مورد تلگرام وجود دارد انحصار «مطلق» است، اما آنچه پیش‌ بینی می‌ شود و بهتر است رخ دهد انحصار «نسبی» بین دو یا چند شبکه اجتماعی بومی در آینده است.