شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
ارسال پاسخ جدید‌
پاسخ به موضوع: ایران از نظر دسترسی به اینترنت چه جایگاهی در جهان دارد؟
نام کاربری:
عنوان ارسال:
نماد ارسال:
پیام شما:
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]
گزینه‌های ارسال:
اشتراک در موضوع:
نوع اطلاع رسانی و نحوه‌ی اشتراک در این موضوع را تعیین کنید. (ویژه‌ی اعضای انجمن)




تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.


مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است)
ارسال کننده saman - ۹۶/۴/۹، ۰۵:۵۳ صبح
به تازگی اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) جدیدترین گزارش خود را منتشر کرد که بر اساس آن رتبه‌بندی کشورهای جهان از نظر سطح دسترسی به اینترنت مشخص شده است و ایران نیز همچنان در جایگاه نامطلوبی به سر می‌برد.
به نقل از شرکت مخابرات ایران، اتحادیه بین‌المللی مخابرات در جدیدترین گزارش خود، سطح دسترسی به اینترنت را در کشورهای مختلف جهان با توجه به جمعیت کشورها بررسی کرده است. بر اساس آمار به دست آمده، ایران در رتبه 103 جهان قرار گرفته و همچنان وضعیت مطلوبی از این نظر ندارد.

طبق گزارش اتحادیه جهانی مخابرات، ایسلند بیشترین سطح دسترسی به اینترنت را در میان کشورهای جهان دارد و 98.2 درصد جمعیت این کشور اروپایی از اینترنت استفاده می‌کنند. کشورهای لوکزامبورگ با 97.33 درصد، آندورا با 96.91 درصد و نروژ با 96.81 درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

دسترسی به اینترنت در میان 34 میلیون نفر از مردم ایران
در کشور ما نیز بیش از 34 میلیون نفر از جمعیت ایران به اینترنت دسترسی دارند و ایران با 44.08 درصد ضریب نفوذ اینترنت در رتبه صد و سوم جهان جای گرفته است. طبق گزارش منتشر شده، 80 درصد مردم اروپا، 65 درصد مردم آمریکای شمالی، 60 درصد مردم آمریکای جنوبی، 42 درصد مردم آسیا و 25 درصد مردم آفریقا از اینترنت استفاده می‌کنند. لازم به ذکر است که دسترسی به اینترنت در کشورهای کوچک پیشرفته با جمعیت اندک، بسیار بیشتر از کشورهای بزرگ جهان است که این امر به دلیل جمعیت کم این کشورها امری طبیعی به شمار می‌رود. همچنین کشورهای اریتره، سومالی و نیجر، تنها کشورهای آنلاین در قاره آفریقا هستند.