لطفاً توجه داشته باشید که ارسالهای جدیدی که در این انجمن ثبت میشوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است) |
ارسال کننده saberi - ۹۵/۷/۱، ۱۲:۱۶ صبح |
اخیرا فیسبوک یک کمپانی جدید را به لیستهای خرید خود اضافه کرده است. براساس اطلاعات ارائه شده بزرگترین شبکهی اجتماعی جهان، کمپانی Nascent را به مالکیت یک ایرانی، تصاحب کرده است. این کمپانی در سال ۲۰۱۴ در کالیفرنیای آمریکا تاسیس شده و هدف آن تولید گجتهای الکترونیک ماژولار است. از جملهی محصولات این کمپانی میتوان به دوربینها و مینی کامپیوترهایی اشاره کرد که با استفاده از فرآیند پرینت سه بعدی تولید میشوند. مهمترین ویژگی محصولات تولید شده توسط این کمپانی ماژولار بودن است، بطوری که چند نمونهی تولید شده توسط این کمپانی دارای کامپوننتهایی هستند که میتوان آنها را به راحتی تعویض کرد.
شماری از متخصصان امر به این نکته اشاره کردهاند که فیسبوک با تصاحب این کمپانی درصدد ورود به حوزهی تولید گوشیهای هوشمند ماژولار است که پیش از این گوگل موفق نشده تا اینجای کار به موفقیتی در آن دست یابد. گوگل پروژهی تولید گوشیهای هوشمند ماژولار را در سال ۲۰۱۲ میلادی با نام پروژهی آرا آغاز کرد، اما پس از آنکه موفقیت چندانی در این پروژه حاصل نشد، گوگل فعالیتهایش در این حوزه را در آوریل سال جاری متوقف کرد. عمدهترین دلیل برای توقف این پروژه سخت بودن فرایند تعویض ماژول گوشیهای هوشمند نظیر پردازنده بود که گوگل را وادار به توقف پروژه کرد. پس از توقف پروژه در ماه آوریل، دکتر رژینا دوگان، یکی از سرپرستان این پروژه در گوگل راهی فیسبوک شد.
موضوع جالب توجه در مورد فیسبوک و خرید جدیدش، انتقال این کمپانی به ساختمان شمارهی ۸ فیسبوک و فعالیت در این محل به رهبری دکتر رژینا دوگان است. ساختمان شمارهی ۸ (Buiding 8 Project) را باید ساختمان تحقیق و توسعهی فیسبوک خواند که در آوریل ۲۰۱۶ برای این امر اختصاص پیدا کرد. بابک علمیه، مدیرعامل و موسس Nascent Objects همکاری با گوگل را در پروژهی فناوریهای پیشرفتهی گوگل و گروه پروژهی ATAP را در کنار دکتر دوگان در کارنامه دارد. دوگان با انتشار پستی در فیسبوک خود که تاریخ آن به ۱۸ سپتامبر یعنی دیروز بازمیگردد، چنین اظهار نظر کرده است:
" تصور کنید که طراحی یک ساختمان و تولید و عرضهی سخت افزار در طول چند هفته به جای چند ماه و حتی چند سال آماده شده باشد. ما در کنار هم امیدواریم تا سختافزار را با سرعت بالا و در بازهی زمانی که محصولات نرم افزاری طی آن توسعه مییابند، تولید کنیم. "
|