شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
ارسال پاسخ جدید‌
پاسخ به موضوع: محبوب‌ترین راه‌های رسیدن ایرانی‌ها به اینترنت
نام کاربری:
عنوان ارسال:
نماد ارسال:
پیام شما:
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]
گزینه‌های ارسال:
اشتراک در موضوع:
نوع اطلاع رسانی و نحوه‌ی اشتراک در این موضوع را تعیین کنید. (ویژه‌ی اعضای انجمن)




تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.


مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است)
ارسال کننده saberi - ۹۴/۸/۹، ۰۸:۰۸ صبح
براساس آمارهای ارائه‌شده در سال ۹۲ از جمعیت ۷۵ میلیونی کشور ۲۱ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۹۴۵ مشترک اینترنت در کشور وجود داشته است و تعداد کاربران اینترنت نیز ۳۶ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۷۹۵ نفر بوده است.
طی سال‌های گذشته در ایران و بسیاری از کشور‌ها ساده‌ترین و محبوب‌ترین راه برای اتصال به اینترنت استفاده از تلفن‌های همراه بوده است. با این حال آمارهای سال ۹۲ مدعی آن است که کاربران ایرانی بیش از همه از طریق ADSL (اینترنت پرسرعت خانگی) به فضای مجازی سفر کرده‌اند.

مدتی از ارائه‌ آمار‌های مربوط به ضریب نفوذ اینترنت در سال ۹۲ می‌گذرد. در این زمینه سامانه‌ مدیریت ضریب نفوذ اینترنت کشور با تاکید بر این نکته که آمارهای سال ۹۲ در حال ثبت و تکمیل است یادآور شده در سال گذشته ضریب نفوذ اینترنت کشور به ۴۹.۱۳ رسیده که البته این آمار نسبت به سال ۹۱ حدود ۱۲ درصد کاهش داشته است.

اما براساس آمارهای ارائه‌شده در سال ۹۲ از جمعیت ۷۵ میلیونی کشور ۲۱ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۹۴۵ مشترک اینترنت در کشور وجود داشته است و تعداد کاربران اینترنت نیز ۳۶ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۷۹۵ نفر بوده است.

اما در این سال برخلاف رویه‌ مرسوم که معمولا اتصال از طریق اینترنت موبایل (GPRS) پرکاربردترین شیوه‌ی دسترسی به اینترنت محسوب می‌شود، این‌گونه اعلام شده که دسترسی از طریق ADSL (اینترنت پرسرعت خانگی) محبوب‌ترین روش برای اتصال به اینترنت بوده و حدود ۱۵.۹۶ درصد ضریب نفوذ داشته و چهار میلیون و ۷۹۶ هزار و ۴۹۳ مشترک اینترنت کشور از این روش بهره گرفته و تعداد کاربران این شیوه ۱۱ میلیون و ۹۹۱ هزار و ۲۳۳ نفر بوده است.

دومین شیوه اینترنت موبایل

بنابر آمارهای ارائه شده، اینترنت موبایل یا GPRS دومین شیوه‌ی پرطرفدار در دسترسی به اینترنت بوده و در سال ۹۲ حدود ۱۲.۲۵ درصد از ضریب نفوذ ۴۹.۱۳ درصدی اینترنت مربوط به این شیوه بوده است.

طبق آمارهای منتشر شده تعداد مشترکان این شیوه ۹ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۲۵۲ نفر بوده و GPRS در کشور ۹ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۲۵۲ کاربر داشته است.

دایال آپ همچنان محبوب

نکته‌ جالب آنکه اینترنت دایال آپ که به نظر بسیاری تبدیل به خاطره شده همچنان سومین شیوه دسترسی به اینترنت محسوب می‌شود و ۹.۲۳ درصد از ضریب نفوذ ۴۹.۱۳ درصدی اینترنت را به خود اختصاص می‌دهد.

طبق آمارهای منتشر شده در سامانه‌ مدیریت ضریب نفوذ اینترنت در سال ۹۲ این روش سه میلیون و ۴۶۷ هزار و ۳۸۰ مشترک داشته و تعداد کاربران آن هم به شش میلیون و ۹۳۴ هزار و ۷۶۰ نفر رسیده است.

اما سایر روش‌ها...

اتصال از طریق شبکه فیبر نوری نیز روش دیگری است که ۸.۱۳ درصد از ضریب نفوذ اینترنت کشور را به خود اختصاص داده است.

این شیوه دو میلیون و ۶۵۶ هزار مشترک داشته و تعداد کاربران آن در سال ۹۲ حدود شش میلیون و ۱۰۶ هزار نفر بوده است.

در پایان کمترین میزان استفاده کاربران هم از وایمکس بوده و ضریب نفوذ این تکنولوژی حدود ۳.۵۷ درصد بوده است.

همچنین این روش یک میلیون و ۷۱ هزار و ۸۲۰ مشترک داشته و تعداد کاربران آن دو میلیون و ۶۷۹ هزار و ۵۵۰ نفر بوده است.