شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
ارسال پاسخ جدید‌
پاسخ به موضوع: صاحبان کانال‌های پرمخاطب تلگرام احراز هویت می‌شوند
نام کاربری:
عنوان ارسال:
نماد ارسال:
پیام شما:
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]
گزینه‌های ارسال:
اشتراک در موضوع:
نوع اطلاع رسانی و نحوه‌ی اشتراک در این موضوع را تعیین کنید. (ویژه‌ی اعضای انجمن)




تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.


مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است)
ارسال کننده bahram - ۹۵/۹/۱۹، ۰۵:۲۲ صبح
با نظر خانم ثریا کاملا موافقم
like
ارسال کننده soraya - ۹۵/۹/۱۶، ۰۷:۰۴ صبح
خداییش کدوم از ماها پیگیر مطالب آموزنده ایم . تو همین تلگرام تو چندتا کانال و گروه علمی آموزشی عضویم؟ اگه هم تو چندتایی عضو باشیم باور کنین تو بیشتر از 50 تا کانال جوک و کانالهای بی محتوا و گروه های چرت و پرت عضو هستیم این یه واقعیته
ارسال کننده soraya - ۹۵/۹/۱۶، ۰۷:۰۰ صبح
مشکل بخاطر نبود فرهنگ استفاده از تکنولوژی و بی سوادی خیلی از ما ایرانی هاست
خودمون از این کانالها و گروه ها استقبال می کنم و پستهاشون رو هم با دوستان و کانتکتهامون به اشتراک میذاریم. رویه و ذهنیت خودمون رو باید اصلاح کنیم وگرنه تکنولوژی و وسایل ارتباطی هر روز گسترش پیدا می کنه و داره پیشرفت می کنه
ارسال کننده روزبه - ۹۵/۹/۱۶، ۰۵:۴۸ صبح
حتما اینو بهونه می کنن  که اینم فیلتر کنن
کشور نیست که کارخونه فیلترینگه
ارسال کننده - ۹۵/۹/۱۶، ۰۵:۴۳ صبح
کار خوبی می کنن...
خسته شدیم از دست این همه کانال و گروه مضخرف و مسخره که هر روزم بهشون اضتفه میشه.. کانالهای آموزشی فارسی و مفید علمی به تعداد انگشتهای دسته
ارسال کننده sara67 - ۹۵/۹/۱۶، ۰۵:۳۸ صبح
صاحبان کانال‌های پرمخاطب تلگرام احراز هویت می‌شوند: درمانی برای بیماری محتوی زرد تلگرام ؟!

[تصویر:  do.php?img=2544]

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران ، آقای دکتر محمد واعظی امروز در حاشیه همایش ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، اعلام کرد که در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی پیشنهادی مبنی برا احراز هویت مدیران کانال‌های پرمخاطب تلگرام مطرح شده و در حال بررسی است.
به گفته واعظی، فعالیت‌های خبری و اطلاع‌رسانی در کانال‌های پرمخاطب تلگرام باید مورد استناد باشد تا مردم بتوانند به آنها اعتماد کنند، بر این اساس، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئول شد تا ظرف مدت یک ماه کمیته‌ای تشکیل داده و برای ساماندهی این شبکه‌ها آئین‌نامه تدوین کند.
واعظی با بیان اینکه ساماندهی انتشار محتوا در شبکه‌های اجتماعی تنها مربوط به کانال‌های پرمخاطب تلگرام نمی‌شود، گفت: مقرر شده است در این آئین‌نامه ساز و کاری برای ساماندهی تمامی محتواهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی که دارای اعضای قابل توجهی هستند، تدوین شود.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر مبنی بر الزام برای کانال‌های دارای بیش از ۵۰۰۰ عضو گفت: موضوعی که در شورای عالی فضای مجازی مورد بحث قرار گرفت، پیشنهاد ساماندهی کانال‌های با بیش از ۵۰۰۰ عضو بود، اما مصوبه‌ای برای این تعداد دیده نشده است و قرار بر این شد تا کمیته‌ای که از سوی وزارت ارشاد تشکیل می‌شود، در مورد این رقم و جزئیات دیگری از طرح احراز هویت و ساماندهی شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های تلگرام تصمیم‌گیری کند.

محتوی بسیاری از کانال‌های پرمخاطب تلگرام ، برای جامعه خطرناک است!

آنچه که در میان قابل تامل است نحوه برخورد با کانال‌های پرمخاطب تلگرام پس از احراز هویت صاحبان آنهاست. همانطور که می‌دانید، متاسفانه درصد بالایی از این کانال‌ها با انتشار مطالبی مخاطب جذب کرده‌اند که عمدتا از نظر قوانین کشور دارای اشکال بوده و با این رویه هیچ مرجع رسمی نمی‌تواند مجوز فعالیت آنها را تایید کند.
اپلیکیشن تلگرام به عنوان پرمخاطب ترین شبکه اجتماعی فعلی در کشورمان، میزبان هزاران کانال پرمخاطب است که به جرات می توان اکثر این کانال‌ها محتوی مناسبی نداشته و با نگاهی سطحی می‌توان تولیدات آنها را برای جامعه مضر دانست. از اخبار کذب و دروغ گرفته تا مطالب، تصاویر و ویدیو‌های مبتذل و مستهجن و خارج از عرف در این کانال‌ها دیده می شود و از همه بدتر اینکه شاهد هستیم هرچه محتوی کانال زرد تر باشد مخاطب بیشتری هم جذب خود کرده است!
گذشته از مطالب بی ارزش و بعضا آسیب رسان بسیاری از این کانال ها، مشکل بزرگتر اشتراک گذاری این مطلب بی ارزش پس از انتشار است که نه تنها توسط اعضای آنها دیده می شود، بلکه بارها و بارها در این شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته شده و حتی اگر کسی عضو این کانال‌ها نباشد هم، ممکن است مطالب آنها را ببیند.
از همه دردناکتر زمانی است که بسیاری از مردم به مطالب این کانال ها اعتماد کرده و به راحتی باورشان می کنند. حال تصور کنید که یک شایعه یا خبر کذب، اطلاعات علمی نادرست و حتی افکار بیمار یک مدیر کانال تلگرامی تا چه حد می تواند برای جامعه خطرناک باشد.

با تمام این تفاسیر، آیا احراز هویت مدیران کانال‌های تلگرامی راه علاج این مشکل است یا شاید همان راه حل قدیمی (فیلترینگ) درمان بیماری محتوی زرد تلگرام باشد. با شرایط فعلی کانال‌های فارسی در تلگرام، اصلا امکان صدور مجوز رسمی برای آنها وجود دارد ؟!