شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
ارسال پاسخ جدید‌
پاسخ به موضوع: کسپرسکی مایکروسافت را متهم به کارشکنی به نفع ویندوز دیفندر کرد
نام کاربری:
عنوان ارسال:
نماد ارسال:
پیام شما:
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]
گزینه‌های ارسال:
اشتراک در موضوع:
نوع اطلاع رسانی و نحوه‌ی اشتراک در این موضوع را تعیین کنید. (ویژه‌ی اعضای انجمن)




تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.


مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است)
ارسال کننده farnaz - ۹۵/۸/۲۳، ۱۱:۴۷ عصر
کسپرسکی مایکروسافت را به دلیل تسلط روی سیستم عامل ویندوز به سوءاستفاده برای اشاعه‌ی کاربرد راهکار امنیتی این کمپانی متهم کرد.

[تصویر:  do.php?img=2426]

کسپرسکی مایکروسافت را به دلیل آنچه که سوءاستفاده از جایگاه خود برای کنترل ویندوز خوانده به رقابت ناعادلانه با کمپانی‌های فعال در زمینه‌ی توسعه‌ آنتی‌ویروس و اشاعه‌ استفاده از Windows Defender متهم کرده است.

یوجین کسپرسکی در این خصوص می‌گوید:

ما فکر می‌کنیم که مایکروسافت از موقعیت خود در بازار سیستم‌عامل برای ایجاد برتری‌های رقابتی به منظور افزایش استفاده از راهکار امنیتی خود استفاده می‌کند. این کمپانی همچنین موانعی در سر راه کمپانی‌های مستقل قرار می‌دهد تا از این طریق جلوی حضور محصولات توسعه یافته توسط توسعه‌دهندگان مستقل را در بازار بگیرد.

کسپرسکی با در دست داشتن چندین سند و مدرک شکایت خود را در نهادهای بررسی آنتی‌تراست در اتحادیه‌ی اروپا، روسیه و سایر کشورها با ادعای در پیش گرفتن استراتژی‌های غیررقابتی ثبت کرده است.
بر اساس اطلاعات ارائه‌شده توسط کسپرسکی، با به‌روزرسانی سیستم‌عامل ویندوز به ویندوز ۱۰، مایکروسافت به‌صورت خودکار تمام نرم‌افزار‌های امنیتی غیرسازگار با ویندوز جدید را غیرفعال کرده و به‌صورت خودکار ویندوز دیفندر را نصب می‌کند. مایکروسافت به‌طور حتم این سیاست را در پی محافظت از سیستم کاربران به دلیل نبود یک نرم‌افزار امنیتی کارآمد روی ویندوز اعلام می‌کند.
کسپرسکی همچنین مدعی است که پیش از انتشار نسخه‌ی نهایی ویندوز ۱۰، مایکروسافت تنها مهلتی هفت‌روزه برای سازگاری نرم‌افزار‌ توسعه‌دهندگان مستقل در نظر گرفت، به‌طوری‌که این توسعه‌دهندگان تنها هفت روز مانده به انتشار نسخه‌ی نهایی فرصت داشتند تا نرم‌افزار خود را با ویندوز ۱۰ سازگار کنند.

با وجود این آنتی‌ویروس‌ها در زمان اندک اقدام به سازگاری نسخه‌ی خود با ویندوز ۱۰ کردند؛ بااین‌حال باز هم مایکروسافت پیشنهاد استفاده از ویندوز دیفندر را به کاربران ارائه می‌کند که به قیمت غیرفعال شدن آنتی‌ویروس نصب‌شده روی سیستم است.
کسپرسکی همچنین فرآیند آگاه شدن از اتمام گواهی استفاده از نرم‌افزارهای امنیتی در ویندوز ۱۰ را بسیار سخت‌تر عنوان کرده است؛ به‌طوری‌که کاربران به‌راحتی قادر به کسب اطلاع از زمان باطل شدن گواهی نرم‌افزار امنیتی خود نبوده و ازاین‌رو ویندوز با اتمام گواهی اقدام به غیرفعال کردن نرم‌افزار موردنظر و فعال کردن ویندوز دیفندر می‌کند.
در پایان سال ۲۰۱۵ مایکروسافت ۱۶ درصد از بازار آنتی‌ویروس را در اختیار داشت. پس از مایکروسافت دو کمپانی Avast و Malwarebytes به ترتیب با در اختیار داشتن ۱۵ و ۱۱.۶ درصد قرار دارند. این اطلاعات برگرفته از آمارهای ارائه‌شده توسط OPSWAT است که بر اساس آن سهم کسپرسکی نیز ۴ درصد در نظر گرفته شده است.
کسپرسکی در پی آن است که با استفاده از قدرت نهادهای آنتی‌تراست، مایکروسافت را وادار کند تا نسخه‌های جدید سیستم عامل یا به‌روزرسانی‌های جدید را بسیار جلوتر از زمان انتشار رسمی در اختیار توسعه‌دهندگان مستقل قرار دهد تا از این طریق توسعه‌دهندگان بتوانند نرم‌افزار خود را با تغییرات جدید سازگار کنند.
همچنین کسپرسکی در تلاش است تا به مایکروسافت بقبولاند که در زمان ارتقا سیستم عامل به ویندوز ۱۰، کاربران را در مورد ناسازگاری نرم‌افزار‌ها مطلع کرده و از آن‌ها بخواهد تا نسخه‌ی سازگار با ویندوز ۱۰ را روی سیستم عامل نصب کنند؛ نه اینکه ویندوز ۱۰ به‌صورت خودکار به سراغ نصب ویندوز دیفندر برود. همچنین باید به درخواست این کمپانی برای تغییر روند فعال شدن ویندوز دیفندر اشاره کرد. کسپرسکی درصدد است تا مایکروسافت در زمان نیاز به فعال کردن ویندوز دیفندر، این موضوع را از طریق نمایش یک پیام کاملا روشن، از کاربر مورد سؤال قرار داده و کسب اجازه کند.

ویندوز دیفندر در مقایسه با سایر آنتی‌ویروس‌های موجود در بازار امکانات بسیار محدودی در اختیار کاربران قرار می‌دهد. مایکروسافت در واکنش به اظهارنظر مدیرعامل کسپرسکی از دریافت نشدن اخطار یا نامه‌ای رسمی خبر داده است. مایکروسافت در پاسخ اقدامات خود در قبال نرم‌افزارهای امنیتی توسعه یافته توسط سایر کمپانی‌ها را ناکافی خوانده است و اعلام کرده که این نرم‌افزار‌ها به منظور کسب درآمد از کاربران هستند و در حالت پیش‌فرض کاربران در برابر تهدیدات امنیتی آسیب‌پذیر باقی می‌مانند.