شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
ارسال پاسخ جدید‌
پاسخ به موضوع: چرا هنوز viber نتوانست جای smsرا بگیرد؟
نام کاربری:
عنوان ارسال:
نماد ارسال:
پیام شما:
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]
گزینه‌های ارسال:
اشتراک در موضوع:
نوع اطلاع رسانی و نحوه‌ی اشتراک در این موضوع را تعیین کنید. (ویژه‌ی اعضای انجمن)




تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.


مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است)
ارسال کننده mesterweb - ۹۴/۱۰/۱۲، ۰۲:۱۵ عصر
ممنون مطلب جالب و جامعی بود.
ارسال کننده ms.khassi - ۹۴/۱۰/۱۲، ۰۲:۲۱ صبح
همه چیز در مورد وایبر

وایبر ( Viber ) از مسنجرهایی است که در طول چندماه اخیر نفوذ زیادی در گوشی های همراه اندروید و IOS و حتی در کامپیوترها نیز داشته است . در این پست از سایت پی سی لند به صورت کاملاً اختصاصی نرم افزار وایبر را برای شما نقد می کنیم . یعنی تمام نقاط قوت و ضعف آن و حتی تاریخچه ی آن را بیان خواهیم نمود . پس با پی سی لند همراه شوید …

* وایبر چیست ؟

وایبر یک نرم افزار پیام رسان صوتی و تصویری رایگان مبتنی بر خطوط اینترنتی است که توسط ۴ سرمایه دار اسرائیلی به نام های Talmon Marco ، Igor Megzinik ، Sani Maroli ، Ofer Smocha تاسیس و توسط کار مشترک برنامه نویسان اسرائیل و بلاروس ساخته شده است که نسخه پیش نمایش آن در سال ۲۰۱۱ میلادی برای اولین بار برای گوشی های اندروید ارائه شد . ( ترجمه و به نقل از دانشنامه معتبر ویکی پدیا )

* رشد چشمگیر وایبر در ایران

طبق گفته ی یک سایت معتبر خبری بیشترین استفاده کنندگان از مسنجر Viber ایرانی ها هستند و به گفته ی این سایت ، ایرانی ها نقش مهمی در پیشرفت و توسعه وایبر و حتی سایت سازنده آن را داشتند .

* مزایای وایبر :

۱- محیط و رابط کاربری آسان : یکی از خصوصیات وایبر که توانسته آن را از سایر مسنجرها متفاوت نشان دهد ، ظاهر آن است . در صفحه ی اول این نرم افزار تمام امکانات لازم برای دسترسی به سایر صفحات فراهم شده و به کار بردن رنگ بنفش زیبایی خاصی به آن بخشیده است .

۲- ارسال اس ام اس ، پیام صوتی ، ویدئو و تصاویر با سرعت بالا

۳- به صرفه بودن از لحاظ هزینه

۴- ایجاد گروه های دوستانه

۵- تماس رایگان با افرادی در نقاط مختلف دنیا که دارای وایبر هستند

۶- امکانت اضافی ضروری مانند بلاک شماره مزاحمان ، تعویض بکگراند چت ها ، استیکرها ( شکلک های مختلف ) و ….

* معایب وایبر :

۱- دانلود خودکار فایل های صوتی و تصویری به هنگام اتصال به WiFi : این مورد سبب مصرف بیش از حد ترافیک خصوصاً در سرویس های اینترنتی محدود می شود . در نسخه های فعلی Viber این مشکل برطرف نشده و شاید سازندگان در نسخه های بعد آن را برطرف کنند .

۲- نمایش آفلاین یا آنلاین بودن شما به شخصی که او را بلاک کرده اید .

۳- عدم ارسال پیام های همزمان به صورت خصوصی به افراد : شما در وایبر می توانید برای هر شخص یک پیام جداگانه به صورت خصوصی بفرستید ولی در مواقعی لازم است این پیغام را به چند نفر و به صورت همزمان بفرستید . مثلاً می خواهید همزمان یک پیام به دوستانتان و خانواده بفرستید به طوری که همه آن پیام را به صورت خصوصی دریافت کنند اما زمانی که این کار را در وایبر انجام دهید ، نرم افزار وایبر از دوستان و خانواده شما یک گروه می سازد و آن پیام را در این گروه منتشر می کند . اینجاست که دوستان می توانند پروفایل شخصی اعضای خانواده را ببینند و نوعی بی نظمی ایجاد شود .

۴- مشکل ثبت نام مجدد پس از حذف نرم افزار : در وایبر قابلیتی قرار داده شده که می توانید اکانت خود را غیرفعال و سپس حذف کنید ولی اگر اشتباهی و بدون انجام مرحله مذکور وایبر را پاک کردید و دوباره قصد نصب کردن آن را داشتید ، وایبر به احتمال ۹۹ درصد به شماره ی شما کد فعال سازی ارسال نمی کند .



در مقاله ی کوتاه بالا سعی کردیم بدور از تعصب تمام نقاط ضعف و قوت وایبر را شفاف سازی کنیم . ولی جدا از معایب نرم افزاری ، این مسنجر تاثیر زیادی بر فرهنگ اصیل ایرانی گذاشته است به طوری که در بعضی خانواده ها رفت و آمدها کاهش یافته ، اختلافات و شک دوطرفه بین زوج های جوان بیشتر شده و حتی سبب کم تحرک تر شدن افراد شده است .
ارسال کننده saberi - ۹۴/۱۰/۱۲، ۰۲:۱۱ صبح
ممنون از مقاله و توضیحات مفیدتون
ارسال کننده ms.khassi - ۹۴/۱۰/۱۲، ۰۲:۰۶ صبح
پيامک يا SMS که مخفف Short Message Service است، پروتکلي است که از طريق شبکهٔ موبايل، پيام متني مي‌فرستد. اولين SMS در سال ۱۹۹۲ از طريق يک رايانه به يک گوشي موبايل فرستاده شد و حاوي پيام تبريک سال نو بود.

طبق تحقيقاتي که در سال ۲۰۰۹ در آمريکا به عمل آمد، هرماه به‌طور متوسط ۱۵۲.۷ ميليارد SMS توسط مشترکين خطوط تلفن همراه فرستاده مي‌شد. يک مرکز تحقيقاتي در سال ۲۰۱۰ نيز اعلام کرد که ۷۲٪ مشترکين بزرگ‌سال آمريکايي SMS مي‌فرستند.

اس ام اس اکنون چندين سال است که گوشي‌هاي هوشمند جاي خود را ميان مردم بازکرده‌اند به‌طوري‌که امروزه اکثر مردم از گوشي‌هاي هوشمند استفاده مي‌کنند. در گوشي‌هاي هوشمند ديگر محدود به SMS براي فرستادن پيام متني نيستيد و مي‌توانيد از ايميل، چت يا برنامه‌هايي مثل Viber و WhatsApp براي فرستادن پيام‌ها استفاده کنيد. اين برنامه‌ها چون از طريق اينترنت پيام مي‌فرستند، هزينهٔ کمتري نسبت به SMS دارند. يا حتي براي بسياري که هزينهٔ اينترنت را از قبل پرداخته‌اند، فرستادن پيام با اين برنامه‌ها رايگان خواهد بود. علاوه بر اين محدوديت‌هاي SMS در اين روش‌هاي پيام‌رساني وجود ندارند و کاربر مي‌تواند پيام‌هاي بسيار طولاني به همراه عکس و فيلم را به‌راحتي ارسال کند و حتي مطلع شود که گيرنده، پيام را خوانده است يا نه.
اس ام اس مزيت‌هاي پيام‌رساني به‌وسيلهٔ اينترنت به‌گونه‌اي است که شايد بعضي‌ها چند سال قبل پيش‌بيني مي‌کردند برنامه‌هاي پيام‌رسان اينترنتي مثل Viber جاي SMS را بگيرند. ولي اکنون مي‌بينيم هنوز هم SMS باوجود ضعف‌هايش يکي از پرکاربردترين روش‌هاي پيام‌رساني است. لذا مي‌خواهيم برخي نقاط قوت SMS که آن را باوجود قديمي بودنش درصحنه نگه‌داشته است، بررسي کنيم.

کارآمدترين روش براي دسترسي به افراد
اگر به چند نفر SMS بفرستيد، مي‌توانيد پس از چند دقيقه مطمئن باشيد که اکثر آن‌ها پيامتان را خوانده‌اند. درصورتي‌که ديگر روش‌هاي پيام‌رساني اين‌قدر مطمئن نيستند. بسياري از افراد ايميلشان را ماه‌به‌ماه چک نمي‌کنند!

هر شخصي که گوشي موبايل داشته باشد مي‌تواند SMS دريافت کند. ولي براي دريافت پيام از طريق ديگر برنامه‌هاي پيام‌رسان بايد به اينترنت متصل باشد، برنامهٔ موردنظر در گوشي او فعال باشد، در وب‌سايت آن نرم‌افزار ثبت‌نام کرده باشد و در برخي موارد اشخاصي را به‌عنوان دوست پذيرفته باشد. گويا SMS از راه کوتاه‌تري به کاربران مي‌رسد.

اس ام اس براي همه است
اس ام اس تکنولوژي است که هرکسي با هر گوشي موبايل از آن استفاده مي‌کند. درصورتي‌که ديگر روش‌هاي پيام‌رساني مخصوص افرادي است که گوشي‌هاي هوشمند داشته باشند. حتي برخي از گوشي‌هاي هوشمند مثل گوشي‌هاي Blackberry و Firefox OS ممکن است از برخي برنامه‌هاي پيام‌رسان اينترنتي پشتيباني نکنند.

سامانه‌هاي پيامک گروهي
اس ام اس را به دو نوع P2P (از شخص به شخص ديگر) و A2P (از يک برنامهٔ رايانه‌اي به شخص) تقسيم مي‌کنند. نوع دوم براي تبليغات و براي اطلاع‌رساني‌هاي سازماني استفاده مي‌شود. براي مثال بانک‌ها به اين روش مي‌توانند تراکنش‌ها را به اطلاع مشتريانشان برسانند. A2P جايي است که پيشرفت تکنولوژي باعث پررونق‌تر شدن SMS شده است.

اس ام اس درگذشته فرستادن SMS به‌صورت A2P کاري سخت و پرهزينه بود و مي‌بايست با مراکز فني و مخابراتي متعددي هماهنگ مي‌شد. به صورتي که براي برخي از شرکت‌ها به‌کارگيري آن صرفهٔ اقتصادي نداشت و شايد ترجيح مي‌دادند از ايميل استفاده کنند!

اس ام اس ولي امروزه پيشرفت تکنولوژي درزمينهٔ اتوماسيون و برنامه‌هاي تحت وب باعث تبديل‌شدن اين پروسهٔ طولاني به چند کليک ساده‌شده است! امروزه شرکت‌هاي بسياري خدمات سامانه‌هاي پيامکي را با يک برنامهٔ سادهٔ تحت وب ارائه مي‌دهند. حتي شرکت‌ها مي‌توانند اين سامانه‌ها را درون نرم‌افزار خودشان بکار بگيرند و پيامک‌هاي موردنظرشان را به‌صورت خودکار به افراد موردنظر ارسال کنند، بدون اينکه هزينهٔ زيادي بابت راه‌اندازي بپردازند.

اس ام اس به حساب‌هاي کاربري امنيت مي‌دهد
امروزه اطلاعات شخصي بسيار زيادي در اينترنت جابجا مي‌شود. به همين خاطر جديداً شرکت‌هاي ارائه‌دهندهٔ خدمات اينترنتي از SMS براي بالا بردن امنيت حساب کاربران استفاده مي‌کنند. بدين‌صورت که ابتدا در حين ثبت‌نام از کاربر يک شماره موبايل خواسته مي‌شود. سپس وقتي شخصي با هويت مشکوک مي‌خواهد به‌حساب متصل شود، يک کد امنيتي به شماره او SMS مي‌شود. او مي‌بايست آن کد امنيتي را در سايت وارد کند تا هويتش تأييدشده و به آن حساب دسترسي پيدا کند. اين روش بسيار ساده و کم‌هزينه مي‌تواند تأثير بسزايي در امنيت حساب‌هاي کاربري داشته باشد.

اس ام اس بااينکه يک تکنولوژي قديمي است و محدوديت‌هاي متعددي دارد. ولي هنوز پيام‌رساني مبتني بر اينترنت نتوانسته جاي SMS را ازنظر فراگير بودن و سادگي ارسال و دريافت پيام‌ها‌ي کوتاه بگيرد.