شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
ارسال پاسخ جدید‌
پاسخ به موضوع: هواوی مشغول توسعه سیستم عامل اختصاصی موبایل است
نام کاربری:
عنوان ارسال:
نماد ارسال:
پیام شما:
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]
گزینه‌های ارسال:
اشتراک در موضوع:
نوع اطلاع رسانی و نحوه‌ی اشتراک در این موضوع را تعیین کنید. (ویژه‌ی اعضای انجمن)




تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.


مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است)
ارسال کننده hoboot - ۹۷/۲/۹، ۰۸:۱۳ عصر
بعید به نظر میرسه که چنین کاری رو انجام بده و مقرون به صرفه باشه ضمن اینکه سیستم عامل اختصاصی شانس کمی برای مقبول شدن کاربران باشه و عمومیت پیدا کنه
ارسال کننده سحر - ۹۷/۲/۹، ۰۶:۴۸ عصر
طبق گفته منابع ناشناس، هواوی از مدت‌ها پیش برای کاهش وابستگی خود به صنعت فناوری آمریکا درصدد توسعه‌ی سیستم‌عامل اختصاصی موبایل بوده است.

[تصویر:  do.php?img=4863]

تحریم ایالات متحده علیه زدتی‌ای، شرکت سازنده‌ی تجهیزات مخابراتی چینی که این شرکت را تا ۷ سال از خرید محصولات و خدمات آمریکایی منع می‌کند موجب شد جاه‌طلبی‌های فناورانه‌ی چینی‌ها نقش بر آب شود. همچنین، این چشم‌انداز که زدتی‌ای مجوز استفاده از سیستم‌عامل اندروید گوگل را برای گوشی‌های هوشمند از دست بدهد، این سؤال را مطرح می‌کند که آیا چین به یک سیستم‌عامل اختصاصی موبایل به‌عنوان پشتیبان نیازی دارد؟
اندروید و آی‌اواسِ اپل در حال حاضر سیستم‌عامل‌های بی‌رقیب گوشی‌ هوشمند محسوب می‌شوند و براساس برآورد گارتنر، ۹۹.۹ درصد از سهم بازار جهانی را به خود اختصاص داده‌اند. در طول سال‌های گذشته، طیفی از توسعه‌دهندگان و سیستم‌عامل‌های مختلف تلاش داشتند این انحصار را بشکنند؛ اما اکثر قریب به اتفاق آن‌ها در این راه ناکام ماندند.مایکروسافت با سیستم‌عامل ویندوز موبایل، سامسونگ الکترونیکس با سیستم‌عامل تایزن و نوکیا با پلتفرم سیمبیان همگی در رقابت با اندروید و آی‌اواس از میدان به‌ در شدند.

هواوی تکنولوژیز، برترین سازنده‌ی گوشی هوشمند در چین و بزر‌گ‌ترین تولیدکننده‌ی تجهیزات مخابراتی در جهان، می‌تواند به بازیگر مطرح دیگری تبدیل شود که شانس خود را در این راه امتحان می‌کند. به گزارش منابع آگاه، این شرکت مشغول توسعه و تکامل سیستم‌عامل اختصاصی موبایل خود است.
این شرکت ساخت سیستم‌عامل اختصاصی خود را پس از انجام تحقیقات آمریکا در مورد زدتی‌ای در سال ۲۰۱۲ آغاز کرد. یکی از منابع آگاه می‌گوید هواوی صاحب سیستم‌عامل اختصاصی خود برای تبلت‌ها و کامپیوترهای شخصی نیز هست.

هواوی متهم به نقض تحریم‌های آمریکا علیه ایران است

برنامه‌ی ساخت سیستم‌عامل اختصاصی توسط رن ژانفی، بنیانگذار هواوی آغاز شد و آن‌طور که منابع آگاه مدعی هستند، این شرکت هرگز از پیشبرد این برنامه دست نکشید؛ زیرا آن را به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری راهبردی در نظر گرفته است تا خود را برای بدترین سناریوی ممکن آماده کند. هواوی این سیستم‌عامل را هنوز منتشر نکرده است؛ زیرا کیفیت آن به پای اندروید نمی‌رسد و اپلیکیشن‌های شخص ثالث چندانی برای آن توسعه داده نشده است.

با این حال، بر خلاف اظهارات این منابع ناشناس، این هفته در جریان رویدادی در پکن از ژائو مینگ، مدیرعامل آنر، برند تحت مالکیت هواوی پرسیده شد که آیا این شرکت به‌خصوص در سایه‌ی تحقیقات آمریکا، برنامه‌ای برای توسعه سیستم‌عامل اختصاصی‌اش دارد یا نه. ژائو در پاسخ گفت: این مسئله به توانایی و ضرورت آن بستگی دارد. بدون شک هواوی قادر به انجام این کار است؛ اما با توجه به همکاری نزدیک ما با گوگل و تداوم استفاده از سیستم‌عامل اندروید این شرکت، من تصور نمی‌کنم فعلا نیازی به انجام این کار وجود داشته باشد.

هواوی نیز در پاسخ به پرسشی مشابه گفت: هواوی هیچ برنامه‌ای برای انتشار سیستم‌عامل اختصاصی‌ در آینده‌ای قابل پیش‌بینی ندارد. ما تمرکز خود را روی محصولات مجهز به سیستم‌عامل اندروید قرار می‌دهیم و نگرشی باز در قبال سیستم‌عامل موبایل اتخاذ می‌کنیم.
با وجود این اظهارات، مقامات آمریکایی هم‌اکنون در حال بررسی نقض احتمالی تحریم‌های ایران توسط هواوی هستند. اما تا این لحظه، نه وزارت دادگستری آمریکا و نه هواوی چنین مسئله‌ای را تأیید نکرده‌اند. هواوی ابتدای امسال هنگامی که اپراتورهای AT&T و ورایزن از پشتیبانی از این برند چینی سرباز زدند، مدعی شد که از تمام قوانین و مقررات اجرایی تبعیت می‌کند.

برایان ما، قائم مقام ارشد مؤسسه‌ی تحقیقاتی IDC، می‌گوید: حتی اگر آن‌ها دست به توسعه‌ی سیستم‌عاملی زده باشند، سؤال اصلی این است که آیا خدمات گوگل روی آن موجود خواهد بود یا نه. اگر چنین نباشد، اکوسیستم اپلیکیشن آن برای کاربران خارج از چین به‌شدت محدود خواهد بود و همچون ویندوز فون، تایزن و دیگر سیستم‌عامل‌های موبایل نمی‌توان شانس چندانی برای موفقیت آن قائل شد.

هواوی از جمله شرکت‌هایی است که از بیشترین بودجه‌ی تحقیقاتی برخوردار هستند. در نتیجه‌ی این سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه، واحد های‌سیلیکون هواوی، شرکت طراح نیمه‌هادی مستقر در شنژن چین قادر به توسعه‌ی تراشه‌ی کرین شد؛ پردازنده‌ای که اکنون در محصولات این شرکت از جمله گوشی‌های رده‌بالای میت ۱۰ و سری پی ۲۰ به‌ کار رفته است. هرچند هواوی در زمینه‌ی ساخت تراشه به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یافته؛ اما در مجموع چین همچنان به واردات نیمه‌هادی از آمریکا به‌شدت وابسته است.

در هر صورت فارغ از برنامه‌های احتمالی چین برای توسعه و انتشار سیستم‌عامل اختصاصی موبایل، تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های چینی روابط تجاری این دو کشور را بیش از پیش ملتهب و صنعت فناوری چین را دستخوش تغییرات گسترده‌ای خواهد کرد. اما هنوز نمی‌توان با قاطعیت از انتشار سیستم‌‌عامل اختصاصی موبایل از سوی هواوی صحبت کرد.