شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
ارسال پاسخ جدید‌
پاسخ به موضوع: آیا تلگرام فیلتر می‌ شود؟
نام کاربری:
عنوان ارسال:
نماد ارسال:
پیام شما:
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]
گزینه‌های ارسال:
اشتراک در موضوع:
نوع اطلاع رسانی و نحوه‌ی اشتراک در این موضوع را تعیین کنید. (ویژه‌ی اعضای انجمن)




تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.


مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است)
ارسال کننده سحر - ۹۶/۱۲/۲۳، ۰۲:۴۲ صبح
بعید نیست به زودی فیلتر شه
ولی تلگرامم بیکار نمیشینه و بلاکچین رو راه اندازی میکنه
ارسال کننده saman - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۹:۰۹ عصر
به‌ جای فیلترینگ تلگرام، پیام رسان های بومی را تقویت کنیم

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: با تقویت پیام رسان های بومی باید شرایطی فراهم کرد که کاربران ایرانی بدون نیاز به فیلترینگ تلگرام به پیام‌ رسان های بومی مهاجرت کنند.
ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در همایش علمی تخصصی افتا با عنوان «کلان داده – اینترنت اشیا» عنوان کرد: همزمان با ورود به دوران انقلاب صنعتی چهارم و گسترش اینترنت اشیا، نظام شبکه ای و دیتا داده های عظیم، ما نیازمند حکمرانی چالاک برای افزایش بهره وری بخش های مختلف کشور هستیم.
وی با بیان اینکه در فضای جدید مجازی مجبور هستیم از سکوهای بومی (پلتفرم ها)، ماشین های جستجوی بومی و پیام رسان های ایرانی استفاده کنیم، اظهار کرد: دولت مصمم است تا ساز و کار حمایت از تولید پلتفرم های خدمات پایه را فراهم کند تا با مشارکت آگاهانه مردم و بخش خصوصی این سکوهای ارتباطی تولید شود.

با گسترش شبکه های مجازی و شرکت هایی همچون گوگل، فیس بوک و تلگرام مرزهای جغرافیایی و حتی ملت ها تضعیف شده اند و اگر قرار است هویت ایرانی بودن خود را حفظ کنیم، خود باید تولیدکننده دانش و ابزارهای مورد نیاز خود در عرصه فضای مجازی باشیم.
رییس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه امنیت یک امر اجتماعی است که باید با نوآوری همراه باشد بیان کرد: اگر نوآوری وجود نداشته باشد با گسترش و توسعه ای که فضای مجازی و دنیای کلان داده و اطلاعات دارد، دولت های فاقد نوآوری روز به‌ روز کوچکتر و منفعل تر شده و به سمت نابودی می روند.

فیروزآبادی با تاکید بر اینکه حضور در فضای مجازی نیازمند رابطه دو طرفه کاربران و ارائه دهندگان محتوا است، گفت: باید همه هویت ها مشخص شود تا از حریم خصوصی و امنیت به طور عام پاسداری شود. براین اساس در جلسات متعددی با حضور ۲۴ دستگاه اجرایی کشور، اصول لازم برای استفاده از اینترنت اشیا استخراج و مدون شده است تا هم حریم خصوصی هموطنان و هم امنیت عمومی رعایت شود .
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: حتی بنگاه های جهانی خصوصی تولید کننده کلان داده (Big Data) نیز برای حفظ حریم خصوصی مردم اهمیت فراوانی قائل هستند.

با تقویت پیام رسان های بومی و تصویب قوانین مهم در حوزه فضای مجازی باید شرایطی فراهم کرد که کاربران ایرانی بدون نیاز به فیلترکردن تلگرام، به پیام رسان های ایرانی مهاجرت کنند. سیاست های حمایتی و هدایتگرانه دولت همراه با حکمرانی چالاک و مقررات گذاری به موقع می‌ تواند هم مقررات دست و پاگیر قبلی را بردارد و هم فضای سالم رقابتی در عرصه فضای مجازی بوجود آورد.
ارسال کننده saman - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۹:۰۴ عصر
رییس مرکز ملی فضای مجازی عنوان کرد: اگر به این نتیجه برسیم که لزوم فیلترینگ پیام رسان تلگرام (Telegram) وجود دارد، این کار را انجام می‌ دهیم.

مسوولان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات همواره به لزوم جایگزینی پیام‌ رسان‌ های داخلی با خارجی تاکید می‌ کنند که دلیل آن علاوه بر سرعت و کیفیت بیشتر در پیام‌ رسان‌ های بومی، امنیت حاکمیتی و اقتصادی است و البته برای تشویق کاربران ایرانی به استفاده از خدمات داخلی، وعده‌ هایی از جمله خدمات پرداختی و پهنای باند ارزان‌ تر هم داده شده است. از طرفی فضای انحصاری ایجاد شده در تلگرام موجب شده با فیلترینگ این پیام‌ رسان و یا اختلال سراسری هر چند کوتاه، کسب‌ و کارهایی که وابستگی زیادی به آن دارند، دچار مشکل شوند.
از این رو گاهی زمزمه‌ هایی مبنی بر فیلترینگ پیام رسان تلگرام با همین دلایل شنیده می‌ شود اما ظاهرا هنوز تصمیم قطعی درباره آن گرفته نشده است.

در این باره سید ابوالحسن فیروزآبادی، در پاسخ به سوال احتمال رفع فیلتر توییتر (Twitter) گفت: ما دایم فضای مجازی را بررسی می‌ کنیم. درباره توییتر هم بررسی‌ ها در حال انجام است و احتمال اینکه در سال آینده این اتفاق بیفتد، باید بررسی شود.

وی با تاکید بر مضرات فضای انحصاری تلگرام، در پاسخ به اینکه آیا احتمالی مبنی بر لزوم فیلترینگ پیام رسان تلگرام وجود دارد، اظهار کرد: اگر به این نتیجه برسیم که لزوم فیلترینگ پیام رسان تلگرام وجود دارد، این کار را انجام می‌ دهیم و احتمال آن وجود دارد.

رییس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به راهکارهای حمایتی برای فراگیر شدن پیام‌ رسان‌ های داخلی افزود: پیام‌ رسان سکویی برای ارائه سرویس و خدمات به مردم است. پیام‌ رسان‌ های داخلی اگر بخواهند توسط مردم پذیرفته شوند و مورد استفاده قرار گیرند، باید خدمات خوبی ارائه دهند، خدماتشان پایداری داشته باشد و خدمات اضافه‌ تری از آنچه که پیام‌ رسان‌ های خارجی ارائه می‌ دهند را عرضه کنند.

بستر خارجی هر لحظه امکان دارد فیلتر موقت یا دائم شود
فیروزآبادی ادامه داد: البته در این راه خود مردم هم باید بررسی کنند که کسب و کارها و خدمات آموزشی و جدی خود را بر بستر خارجی صورت ندهند. زیرا به هر حال بستر خارجی به دلیل عدم تبعیت از قوانین جمهوری اسلامی هر لحظه امکان دارد که به طور موقت یا دائم فیلتر شود. به همین دلیل توصیه ما این است که مردم و خصوصا پایگاه‌ هایی که کاربر زیادی دارند، حتما در یک پیام‌ رسان ایرانی ارائه خدمت داشته باشند.
وی با بیان اینکه اینترنت اشیا یکی از الزامات آینده بوده و در حال ورود به کشور است، گفت: ما در مرکز ملی فضای مجازی از حدود 24 دستگاه دعوت کردیم و در این رابطه اصول حاکمی را تدوین کردیم که این اصول چارچوبی خواهد شد، برای اینکه توسعه IoT به صورت منظم‌ تر در کشور صورت بگیرد. ما IoT را برای کشور یک فرصت می‌ دانیم و معتقدیم بسیاری از مشکلات از جمله مواردی که در شهرهای بزرگ وجود دارد، مشکلات زیست محیطی، کشاورزی و مدیریت آب و مدیریت مصرف انرژی در کشور از طریق نظام‌ های IoT صورت می‌ گیرد.

نظام اینترنت اشیا حتما باید روی سکوهای ایرانی باشد
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: پیش‌ بینی می‌ شود در آینده هم نظام سلامتی کشورها بر پایه IoT باشد. به همین دلیل ضمن اینکه و قرار شد دولت هم سندی در این زمینه تهیه کند، تشویق می‌ کنیم که IoT در کشور توسعه پیدا کند و از مهم‌ ترین اصول، بحث این است که نظام‌ های IoT در کشور حتما باید روی سکوهای ایرانی باشند که مورد تاکید رییس‌ جمهور هم است.
دولت به هیچ وجه نظر ندارد که در این حوزه تصدی‌ گری کند. قرار ما بر این است که بخش خصوصی و مردم به صورت فعال وارد شوند؛ زیرا حوزه‌ هایی که IoT به آنها وارد می‌ شود، مانند بحث حمل و نقل و انرژی حوزه‌ های مردمی است. در گذشته هم که دولت‌ ها تصدی‌ گر بودند، شاید در این حوزه‌ ها وارد نمی‌ شدند، بنابراین قطعا نظر دولت نیست که مسوولیت بپذیرد اما دولت باید فضایی سالم و رقابتی فراهم کند که این سکوها توسط بخش خصوصی بدون مشکل توسعه یابد.