لطفاً توجه داشته باشید که ارسالهای جدیدی که در این انجمن ثبت میشوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است) |
ارسال کننده faezeh - ۹۵/۵/۴، ۰۳:۵۲ صبح |
اینم مثل کارای دیگه مسئولین به نتیجه نمیرسه . قبلا هم چنین تصمیمی رو داشتن. حتما دیدن سود زیادی گیرشون میاد که میخان این کار رو بکنن. یا اینکه دست یکی از آقازاده ها پشت این تصمیمه !! |
ارسال کننده saman - ۹۵/۴/۳۱، ۱۱:۲۵ صبح |
ایرانی جماعت راه دور زدن این چیزا رو بلده حتما بعدش باید منتظر یه بازار سیاه باشیم |
ارسال کننده mesterweb - ۹۵/۴/۲۸، ۰۵:۵۶ عصر |
درخواست ۵ شرکت برای واردات اپل؛ اتحادیه دستگاههای مخابراتی مخالف جمعآوری آیفون است
رئیس اتحادیهی دستگاههای مخابراتی ضمن مخالفت با جمعآوری آیفون از فروشگاههای ایران اعلام کرد که تا کنون ۵ شرکت از اتحادیه برای دریافت مجوز واردات گوشیهای موبایل اپل به داخل درخواست دادهاند. غلامحسین کریمی خراسانی رئیس اتحادیهی دستگاههای مخابراتی دربارهی جمعآوری گوشیهای آیفون گفت: «اتحادیه دستگاههای مخابراتی موافق مبارزه با قاچاق موبایل است اما با روش فعلی مخالفت دارد چون کار از طریق کارشناسان پیگیری نمیشود. مبارزه با قاچاق باید در کنار اتحادیه و با همکاری دیگر ارگانها باشد در حالی که اکنون این موضوع بدون مشورت با اتحادیه انجام شده است. اتحادیه، پیگیر موضوع خدمات پس از فروش و نظارت گوشی موبایل است و چگونه چنین طرحی بدون نظر اتحادیه موفقیتآمیز خواهد بود؟» هم اکنون هیچ شرکتی نمایندگی رسمی اپل را در ایران ندارد. دربارهی برندهای کرهای و چینی گوشی موبایل تقریباً نمایندگی به صورت مستقیم است. درباره اپل نیز اگر از اتحادیه مشورت میگرفتند نظر اتحادیه این بود که با توجه به پر استفاده بودن گوشیهای آیفون بهتر است واردکنندگان مجاز این برند مشخص شوند و تعداد دستگاههایی که وارد کردهاند همراه با IMEI مشخص شود. زیرا نمیتوان یک برند پر استفاده را از بازار حذف کرد. به جز نمایندگیهای غیر مستقیمی که واردات گوشیهای اپل را انجام میدهند، هم اکنون ۵ شرکت دیگر نیز درخواست مجوز واردات گوشیهای اپل را از دستگاههای مخابراتی ارائه داده و پرونده تشکیل دادهاند که هنوز هیچ چیزی به اتحادیه ارائه نکردهاند. منبع : فارس |
ارسال کننده mesterweb - ۹۵/۴/۲۸، ۰۵:۵۰ عصر |
محدودیت واردات آیفون زمینه ساز دور زدن طرح رجیستر کردن
رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران معتقد است که جمع آوری گوشیهای اپل و محدودیت واردات این برند زمینه را برای دور زدن طرح رجیستری فراهم کرده و به ناکارآمد بودن این طرح کمک میکند. سید مهدی میر مهدی رئیس اتحادیه فناوران رایانه در مورد با جمع آوری گوشیهای آیفون از بازار گفت: «این محدودیتها تنها به نفع فروشنده خواهد بود، چون گوشی آیفون کالای پر استفادهای بوده و به دلیل وجود تقاضای خرید، عرضهی این کالا نیز انجام خواهد شد. پس از این اقدام قیمت این کالا گران شده و قاچاق آن نیز بیشتر میشود.»
رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه اعلام کرد: «تجربه نشان داده چنین اقداماتی تنها سبب افزایش قاچاق کالا خواهد شد و در آستانهی اجرای طرح رجیستری حتی به پیداکردن راههایی برای دور زدن این طرح کمک خواهد کرد.»
میرمهدی ادامه داد: گوشی موبایل و تبلتهای سیم کارتخور در حوزهی فعالیت اتحادیه موبایل و مکبوکهای اپل در حوزهی فعالیت اتحادیه فناوران رایانه است. به جز گوشی موبایل و تبلتها، سایر محصولات اپل از طریق واردکنندههای رسمی وارد کشور میشوند و بحث قاچاق دربارهی آنها چندان صدق نمیکند.»
عباس نخعی امروز اعلام کرده بود که پس از اجرای طرح ترابردپذیری، آیفون از فروشگاه های ایران جمع میشود.
به نظر میرسد طرح رجیستری در چند ماه آینده در صورت اجرا یا عدم اجرا، باعث جنجالهای فراوانی در کشور شود.
هر گوشی تلفن همراه دارای کد ۱۵ رقمی منحصر به فرد با نام IMEI است که با استفاده از آن میتوان گوشی را در شبکه رجیستر یا آن را ردیابی کرد. این کد دارای مشخصاتی از جمله شرکت و کشور تولید کنندهی موبایل است. کد IMEI شبیه به شناسهی MAC در رایانهها یا دستگاههای متصل به شبکه است.
در طرح رجیستر موبایل، IMEI گوشیهایی که از طریق گمرک وارد کشور میشوند ثبت شده و میتوانند در شبکهی اپراتورهای تلفن همراه کشور فعالیت کنند. گوشیهایی هم که به صورت قاچاق به کشور وارد میشوند، نمیتوانند در شبکههای موبایل کشور فعال باشند.
منبع : فارس |
ارسال کننده mesterweb - ۹۵/۴/۲۸، ۰۵:۴۴ عصر |
به گفتهی مدیر کل دفتر مبارزه با قاچاق کالای هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در صورت تأسیس نشدن نمایندگی محصولات اپل در ایران تا پیش از اجرای طرح رجیستری موبایل، گوشیهای آیفون از فروشگاههای موبایل جمع آوری خواهد شد. البته هنوز زمان دقیق اجرای طرح رجیستر شدن موبایل مشخص نیست.
عباس نخعی با بیان اینکه طرح رجیستری گوشیهای موبایل در آینده نزدیک اجرایی میشود، گفت: «هم اکنون تصمیم بر این است که تنها گوشیهای موبایل برندهای دارای نمایندگی در کشور قابلیت فعال شدن در شبکه و خرید و فروش داشته باشند. البته این امکان وجود دارد که پس از اجرای طرح، تصمیمات جدیدی در این حوزه اتخاذ شود.»
مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالای هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد: «اپل تا پیش از اجرای طرح رجیستر شدن موبایل، فرصت تأسیس نمایندگی در کشور را دارد. در غیر این صورت پس ابلاغیهی جمع آوری گوشیهای آیفون صادر شده و در صورت تأسیس نشدن نمایندگی در ایران، گوشیهای موبایل این برند جمعآوری میشوند.»
نخعی ادامه داد: «هم اکنون ابلاغیه جمعآوری گوشیهای آیفون را به تمام استانها اعلام کردهایم و در صورت عدم تأسیس نمایندگی اپل در کشور تا روز اجرای طرح رجیستری، تمام محصولات موبایل اپل از سطح بازار جمعآوری خواهد شد.»
هر گوشی تلفن همراه دارای کد ۱۵ رقمی منحصر به فرد با نام IMEI است که با استفاده از آن میتوان گوشی را در شبکه رجیستر یا آن را ردیابی کرد. این کد دارای مشخصاتی از جمله شرکت و کشور تولید کنندهی موبایل است. کد IMEI شبیه به شناسهی MAC در رایانهها یا دستگاههای متصل به شبکه است.
در طرح رجیستر موبایل، IMEI گوشیهایی که از طریق گمرک وارد کشور میشوند ثبت شده و میتوانند در شبکهی اپراتورهای تلفن همراه کشور فعالیت کنند. گوشیهایی هم که به صورت قاچاق به کشور وارد میشوند، نمیتوانند در شبکههای موبایل کشور فعال باشند.
پیش از این چند شرکت داخلی ادعای تأسیس نمایندگی غیرمستقیم اپل در کشور را داشتهاند که هر کدام بعد از مدتی جنجال، تبشان فروکش کرده است.
منبع : تسنیم
|