کلمات کلیدی
|
|
|
نویسنده: saman - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1643
همفکری در مورد بسته بندی قند
|
سلام خدمت تمامی دوستان ارجمند در این انجمن می خواستم بسته بندی قند را در اول از عمده فروشان قند خرد شده بگیرم البته بصورت عمده بعد در پارکینگ بسته بندی کنم و یک لیبل رو آن بزنم تا وضع بازار را بسنجم اگر خوب بود دنبال مجوز و دستگاه برم . ایا کسی هست راهنماییم کنه که این فکر چگونه است ایا جواب میده یا بی فایده است چون در این انجمن افرادهایی هستند که از جان و دل دارند به دوستان کمک میکنند هر کدام هم واقعا ایده های بکر دارند ممنون می شم که راهنماییم کنید
|
نویسنده: نسیم - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1790
ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند
|
کاغذهای کوچک رنگی تهیه کنید و دوحبه قند را درآن بسته بندی کنید.در منزل هم می شود اینکار را انجام داد.قندها به رنگهای زیبائی در قندان قرار می گیرند و برای عروسیها و جشنها و قهوه خانه ها هم به صرفه است و هم مشتری پسند. برای مراسم عزا رنگ مشکی را در نظر بگیرید.چند کیلو تهیه کنید و بازاریابی داشته باشید.سرمایه آنچنانی لازم ندارد ولی فروش غیر قابل تصور.
اگر کار گرفت می توانید از دستگاههای بسته بندی قند از یک حبه تا سه حبه استفاده کرد.
من این ایده رو تو نی نی سایت گذاشتم ولی پاک شده :-/ ولی فکر نکن
|
هیپوگلیسمی یا افت قند خون نوزاد
|
هیپوگلیسمی یا افت قند خون چیست؟
به کودک تازه متولد شده تا هفته چهارم بعد از تولد، نوزاد می گویند، هیپو به معنی پائین و گلیسمی اصطلاحی است که برای سطح قند خون. هیپوگلیسمی نوزادی به سطح گلوکز پلاسما کمتر از ۳۰ میلی گرم در دسی لیتر در ۲۴ ساعت اول زندگی و کمتر از ۴۵ میلی گرم در دسی لیتر در روزهای بعد می گویند. هورمونهای بدن که اصلی ترین آنها انسولین است، تنظیم کننده سطح قند خون هستند. انسولین وظیفه تنظیم قند یا گلوکز خون، متابولیسم یا تجزیه آن و همچنین مصرف قند در بدن را به عهده دارد. وقتی اندام ها
|
مرکز رشد دانشگاه بین المللی قند کرج
|
|
آزمایش قند خون ناشتا/Fasting Blood Sugar (FBS)
|
آزمایش اف بی اس
بدن ما برای تامین انرژی به گلوکوز محتاج است. و این انرژی را از طریق غذاهایی که میخوریم بدست میآورد. با این حال کل این انرژی را یک باره مصرف نمیکند. انسولین به بدن کمک میکند تا امکان انتشار و ذخیره آن را در صورت لزوم داشته باشیم. بعد غذا خوردن، قند خون (اف بی اس) افزایش مییابد و حدودا تا یک ساعت بالا میماند.(دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)
عواملی که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
را افزایش میدهند مواردی مثل خوردن
|
بهترین جایگزین قند
|
[font=Arial]قند یا شکر چیست ؟
[color=#212529][size=small]اکثر ما قند را یک ماده سفید رنگی می شناسیم که با چای و قهوه از آن استفاده می کنیم. اما قند یک کربوهیدرات ساخته شده از کربوهیدرات یک یا دو واحد است که فروکتوز، گلوکز، ساکارز، مالتوز و یا لاکتوز می باشد. شکر هم به صورت طبیعی در اکثر مواد غذایی، حتی در مقادیر کم به صورت های جداگانه و یا ترکیبی موجود است. به طور مثال قند ترکیبی از گلوکز و فروکتوز است و لاکتوزی که در لبنیات موجود است ترکیبی از گلو
|