شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در روانشناسی روانشناس بیش فعالی بیشفعالی کودکان

بیش فعالی در کودکان
#1
تشخیص علائم و نشانه هایدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در بزرگسالان دشوار است. با این حال، علائم اصلی در اوایل زندگی - قبل از 12 سالگی - شروع می شود و تا بزرگسالی ادامه می یابد و مشکلات بزرگی ایجاد می کند.
اختلال کمبود توجه/بیش فعالی یک بیماری مزمن است که میلیون ها کودک را تحت تاثیر قرار می دهد و اغلب تا بزرگسالی ادامه می یابد. بیش فعالی شامل ترکیبی از مشکلات مداوم، مانند مشکل در حفظ توجه و رفتار تکانشی است.
کودکان مبتلا به بیش فعالی ممکن است با اعتماد به نفس پایین، روابط آشفته و عملکرد ضعیف در مدرسه دست و پنجه نرم کنند. علائم گاهی با افزایش سن کاهش می یابد.
هیچ آزمایشی نمی تواند تشخیص را تایید کند. انجام تشخیص احتمالاً شامل موارد زیر خواهد بود:

معاینه فیزیکی، برای کمک به رد سایر علل احتمالی علائم
جمع آوری اطلاعات، مانند پرسیدن سوالاتی در مورد مسائل پزشکی فعلی، سابقه پزشکی شخصی و خانوادگی، و سابقه علائم
مقیاس های رتبه بندی بیش فعالی یا تست های روانشناختی برای کمک به جمع آوری و ارزیابی اطلاعات در مورد علائم
سایر شرایطی که شبیه بیش فعالی هستند
ویژگی های اولیه بیش فعالی شامل بی توجهی و رفتار بیش فعال- تکانشی است. علائم بیش فعالی قبل از 12 سالگی شروع می شود و در برخی از کودکان از 3 سالگی قابل توجه است. علائم بیش فعالی می تواند خفیف، متوسط یا شدید باشد و ممکن است تا بزرگسالی ادامه یابد.

بیش فعالی در مردان بیشتر از زنان رخ می دهد و رفتارها می تواند در پسران و دختران متفاوت باشد. برای مثال، پسرها ممکن است بیش فعال تر باشند و دختران ممکن است به آرامی بی توجه باشند.
اگر کودک شما مبتلا به بیش فعالی است، در هر ساعتی از شبانه روز می توانید  از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاوره دریافت کنید

برخی از شرایط یا درمان‌های پزشکی ممکن است علائم و نشانه‌هایی مشابه علائم بیش فعالی ایجاد کنند. مثالها عبارتند از:
اختلالات سلامت روان، مانند افسردگی، اضطراب ، نقص یادگیری و زبان، یا سایر اختلالات روانپزشکی
مشکلات پزشکی که می تواند بر تفکر یا رفتار تأثیر بگذارد، مانند اختلال رشد، اختلال تشنج، مشکلات تیروئید، اختلالات خواب، آسیب مغزی یا قند خون پایین (هیپوگلیسمی)
داروها و مواد مخدر، مانند سوء مصرف الکل یا سایر مواد و برخی داروها
رفتار
درمان‌های استاندارد بیش فعالی در بزرگسالان معمولاً شامل دارو، آموزش، آموزش مهارت‌ها و مشاوره روان‌شناختی است. ترکیبی از اینها اغلب موثرترین درمان است. این درمان ها می توانند به مدیریت بسیاری از علائم بیش فعالی کمک کنند، اما آن را درمان نمی کنند. ممکن است مدتی طول بکشد تا مشخص شود چه چیزی برای شما بهتر است.

داروها

محرک‌ها، مانند محصولاتی که شامل متیل فنیدات یا آمفتامین هستند، معمولاً رایج‌ترین داروهایی هستند که برای بیش فعالی تجویز می‌شوند، اما ممکن است داروهای دیگری نیز تجویز شوند. به نظر می رسد که محرک ها سطوح مواد شیمیایی مغز به نام انتقال دهنده های عصبی را تقویت و متعادل می کنند.
سایر داروهای مورد استفاده برای درمان بیش فعالی شامل اتوموکستین غیر محرک و برخی داروهای ضد افسردگی مانند بوپروپیون است. آتوموکستین و داروهای ضد افسردگی کندتر از محرک‌ها عمل می‌کنند، اما اگر به دلیل مشکلات سلامتی نمی‌توانید از محرک‌ها استفاده کنید یا اگر محرک‌ها عوارض جانبی شدیدی ایجاد می‌کنند، اینها می‌توانند گزینه‌های خوبی باشند.
داروی مناسب و دوز مناسب در بین افراد متفاوت است، بنابراین ممکن است زمان ببرد تا بفهمید چه چیزی برای شما مناسب است. در مورد هر گونه عوارض جانبی با روانپزشک خود مشورت کنید.
اگر به روانپزشک دسترسی ندارید می توانید با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشورت کنید.
مشورت با روانپزشک آنلاین
نکته مهم
کودکان خردسال به طور طبیعی پرانرژی هستند - اغلب پس از اینکه والدین خود را فرسوده کرده اند هنوز پر انرژی هستند. علاوه بر این، برخی از کودکان به طور طبیعی سطح فعالیت بالاتری نسبت به سایرین دارند. هرگز نباید کودکان را فقط به این دلیل که با دوستان یا خواهر و برادر خود متفاوت هستند در زمره مبتلایان بیش فعالی طبقه بندی کرد.

مشاوره روانشناسی
مشاوره برای بیش فعالی بزرگسالان به طور کلی شامل مشاوره روانشناختی (روان درمانی)، آموزش در مورد این اختلال و مهارت های یادگیری برای کمک به موفقیت شما می شود.

روان درمانی ممکن است در این موارد کمک کننده باشد

مدیریت زمان و مهارت های سازمانی خود را بهبود ببخشید
یاد بگیرید چگونه رفتارهای تکانشی خود را کاهش دهید
مهارت های حل مسئله بهتر را توسعه دهید
با شکست های تحصیلی، کاری یا اجتماعی گذشته کنار بیایید
عزت نفس خود را بهبود بخشید
راه هایی برای بهبود روابط با خانواده، همکاران و دوستان خود بیاموزید
استراتژی هایی برای کنترل خلق و خوی خود ایجاد کنید
انواع رایج روان درمانی برای بیش فعالی عبارتند از:

درمان شناختی رفتاری. این نوع مشاوره ساختار یافته مهارت های خاصی را برای مدیریت رفتار و تغییر الگوهای تفکر منفی به الگوهای مثبت می آموزد. این می تواند به شما کمک کند تا با چالش های زندگی، مانند مشکلات مدرسه، کار یا روابط، مقابله کنید و به سایر شرایط سلامت روان مانند افسردگی یا سوء مصرف مواد کمک کنید.
مشاوره زناشویی و خانواده درمانی. این نوع درمان می تواند به عزیزان کمک کند تا با استرس زندگی با فردی که مبتلا به بیش فعالی است کنار بیایند و یاد بگیرند که چه کاری می توانند برای کمک انجام دهند. چنین مشاوره ای می تواند مهارت های ارتباطی و حل مسئله را بهبود بخشد.
کار روی روابط
اگر مانند بسیاری از بزرگسالان مبتلا به بیش فعالی هستید، ممکن است غیرقابل پیش بینی باشید و قرار ملاقات ها را فراموش کنید، ضرب الاجل ها را از دست بدهید و تصمیمات تکانشی یا غیرمنطقی بگیرید. این رفتارها می تواند صبر بخشنده ترین همکار، دوست یا شریک زندگی را کم کند.

درمانی که بر روی این مسائل و راه‌هایی برای نظارت بهتر بر رفتار شما تمرکز دارد، می‌تواند بسیار مفید باشد. کلاس‌هایی برای بهبود ارتباطات و توسعه حل تعارض و مهارت‌های حل مسئله نیز همین‌طور است. زوج درمانی و کلاس هایی که در آن اعضای خانواده بیشتر در مورد بیش فعالی یاد می گیرند، ممکن است به طور قابل توجهی روابط شما را بهبود بخشد.
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  باورهای غلط در مورد بیش فعالی vianclinic 0 435 ۰۰/۱۰/۱۸، ۱۲:۲۳ عصر
آخرین ارسال: vianclinic
  شب ادراری کودکان | آموزش کنترل مثانه و شب ادراری کودکان farazmoshaver 0 599 ۰۰/۳/۲۴، ۱۰:۰۳ صبح
آخرین ارسال: farazmoshaver
  بیش فعالی یا ADHD چیست؟ mona90 0 516 ۹۸/۱۰/۱۹، ۱۲:۵۵ عصر
آخرین ارسال: mona90

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان