شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
دندانی ساز قرص آشکار پلاک

قرص آشکار ساز پلاک دندانی
#1
پلاک، لايه چسبنده‌  و به ظاهر بی رنگی از مواد غذايي و باکتري ‌ها است که روي دندان‌ هاي شما شکل مي ‌گيرد و عامل اصلي پوسيدگي‌ ها و بيماري‌ هاي لثه است.
اگر نتوانيد آن را درست تميز کنيد، حجمش بيشتر و جنسش سخت ‌تر مي ‌شود و مي ‌تواند بعد از چند روز حتي به صورت معدني در آيد. در اين حالت است که شما نمي ‌توانيد پلاک‌ معدني سخت ‌شده را با مسواک و نخ از روي دندان برداريد و بايد با مراجعه دندانپزشک جرم را از روي دندان ‌هاي حذف کنید.
يکي از روش‌ هاي موثر در درست مسواک ‌زدن، استفاده از داروي آشکار ساز پلاک دندان است که به صورت قرص(plaque disclosing tablet) يا محلول موجود است.
اين دارو، خوراکي نيست؛ بلکه قرص آن به صورت جويدني و محلول آن به کمک پنبه ي کوچکي به صورت موضعي روي دندان ‌ها استفاده مي‌ شود.
پس از اين که به طور معمول از نخ دندان و مسواک استفاده کرديد، بايد اين قرص ‌هاي قرمز يا صورتي رنگ را بجويد تا در بزاق دهان حل شود و سپس با زبان تمام سطوح دنداني را به آن آغشته کنيد و اضافي آن را از دهان ‌تان خارج کنيد.
حالا مي ‌توانيد دندان‌ هاي ‌تان را مقابل آينه نگاه کنيد. هم چنين مي ‌توانيد از يک آينه دندان ‌پزشکي هم براي بررسي سطوح داخلي دندان‌ ها استفاده کنيد.
هر سطحي که تميز نشده باشد و هنوز پلاک دنداني در آن، باقي ‌مانده باشد، به رنگ قرمز صورتي آغشته مي ‌شود و شما بايد آن را دوباره تميز کنيد.
اين قرص‌ ها حاوي عناصر گياهي قرمز رنگ بي ‌ضرري است که به پلاک باقي ‌مانده روي دندان‌ هاي شما مي ‌چسبد و به طور موقت، آن را قرمز رنگ مي‌ کند تا شما نواحي تميز نشده را ببينيد.
اين قرص ‌ها هيچ عارضه ي جانبي ندارند و تنها چيزي که مي ‌تواند نامطلوب باشد، قرمز شدن سطح زبان و داخل دهان به مدت چند ساعت است. توصيه مي‌ کنم که اين قرص را شب‌ ها استفاده کنيد که مشکلي از لحاظ نماي رنگي دهان تان نداشته باشيد.
اين قرص‌ ها به شما کمک مي ‌کند که روش مسواک ‌زدن تان را تقويت کنيد. در حالت معمول ممکن است شما متوجه قسمت‌ هاي تميز نشده، دندان‌ هاي ‌تان نشويد ولي قرص‌ هاي آشکار ساز به شما کمک مي ‌کند تا نواحي مخفي و تميز نشده دندان را پيدا کند.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی روش‌ های جایگزین بی دندانی نیاز غنی 0 305 ۰۱/۴/۱۲، ۰۴:۳۴ عصر
آخرین ارسال: نیاز غنی
  دوزی که در رادیوگرافی های دندانی استفاده می شود چه قدر است ؟ drfarokhnejad1400 0 446 ۰۱/۱/۲۱، ۱۰:۵۱ صبح
آخرین ارسال: drfarokhnejad1400
  علل ایجاد پوسیدگیهای دندانی زودرس دوران کودکی چیست؟ drfarokhnejad1400 0 512 ۰۰/۹/۲۲، ۱۰:۵۵ صبح
آخرین ارسال: drfarokhnejad1400
  پاسخ به سوالات مهم در مورد مراقبت های ایمپلنت دندانی fagoli754 0 548 ۰۰/۹/۸، ۰۵:۲۱ عصر
آخرین ارسال: fagoli754
  کاشت ایمپلنت دندانی توسط کدام متخصصین انجام می شود؟ fagoli754 0 534 ۰۰/۷/۳، ۰۴:۲۳ عصر
آخرین ارسال: fagoli754
  آیا استفاده از پلاک بعد از ارتودنسی لازم است؟ pedram32 0 591 ۹۹/۲/۳، ۰۷:۰۳ عصر
آخرین ارسال: pedram32

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان