شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اخذ یونان اقامت

اخذ اقامت یونان
#1
اقامت یونان به یکی از سه طریق زیر ممکن است که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است.

1-اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)
الف-با اجازه کار
ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ 300/000 یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
اثبات وجود 60/000 یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر
اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.
در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.

ب- بدون اجاره کار
در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه 2000 یورو برای خود و400 یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر 18 سال امکان همراهی متقاضی را دارند.
هزینه برای متقاضی 18 هزار یورو و برای هر یک از افراد تحت تکفل 2000 یورو می باشد که در سه قسط مساوی دریافت میگردد.
متقاضی می تواند در کشور یونان اقامت واقعی نداشته و صرفاً از خدمات کارت اقامت یونان استفاده نماید.

مدارک لازم جهت اقامت تمکن مالی:
1-پاسپورت

2-گواهی شغلی {مدارک شرکت:
روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، آگهی تغییرات، اساسنامه، فیش واریز مالیات، لیست بیمه شرکت
یا برای مشاغل آزاد جواز کسب}
3-ارایه گواهی سهام شرکت که نشان دهنده میزان سود دهی سهام باشد.
4-حساب بانکی در ایران و یا خارج کشور با معادل یورو (بخصوص حساب سپرده بسیار موثر است)
5-اجاره نامه مستغلات که محضری ثبت شده باشد.
6-میزان حقوق و دستمزد: فیش حقوقی معتبر که به همراه مالیات برحقوق تایید کننده آن باشد
7-حکم بازنشستگی و فیش حقوقی آن
8-هرگونه اسناد مالکیت که نشان دهنده تمکن مالی باشد
9-اثبات هرگونه درآمد دیگر
10-4 قطعه عکس
11-شناسنامه متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
12-عدم سوء پیشینه برای متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
13-گواهی سلامت که به تایید سفارت یونان رسیده باشد

کلیه مدارک فوق در صورت وجود باید ترجمه شده و ممهور به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشند.


2-خرید ملک
تنها در صورت خرید ملک به مبلغ 250/000 یورو امکان پذیر می‌باشد. آژانس مسافرتی، مهاجرتی جهانگرد در ازای هزینه های اخذ ویزا مشاوره جهت خرید ملک، یافتن ملک مناسب، امور مربوط به انتقال سند، اخذ ویزا، ترانسفر فرودگاهی، گشت شهری و شناساندن محیط، مشاوره با وکیل، 5 شب اقامت در هتل 4 ستاره، افتتاح حساب بانکی 6 درصد قیمت ملک را دریافت مینماید.
پس از خرید ملک در یونان امکان شروع مراحل اخذ اقامت به وجود می آید که هزینه برای هر خانواده 3 نفره 17 هزار یورو می باشد.
توضیح اینکه تعداد اعضا خانواده و فرزندان بالای 18 سال در تغییر قیمت قرارداد موثر است. در صورتیکه سرپرست خانواده تعهد بدهد که مسئولیت مخارج فرزندان بالای 18 سال را بر عهده بگیرد و توانایی مالی آن را هم داشته باشد، امکان همراهی فرزندان بالای 18 سال نیز وجود دارد
در این روش اقامت 5 ساله در همان مرحله به متقاضی اعطا و هر 5 سال با حفظ سرمایه فوق قابل تمدید است.
محدودیت اقامت در یونان وجود نداشته و اقامت 14 روز در سال کافی است.
در این حالت روشهایی وجود دارد که می توان سرمایه گذاری را کاهش داد.

3-تاسیس شرکت ایرانی در یونان
متقاضی می تواند شرکتی در یونان که Sister company شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که 100 درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد.
در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر 3 سال تمدید می گردد.

شرایط لازم:
روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت ایرانی
ترجمه اساسنامه
گواهی از ثبت شرکتها مبنی بر اینکه شرکت فعال است
صورتجلسه هیات مدیره مبنی بر تاسیسSister company در یونان و انتخاب دو مدیر برای شرکت یونانی
کلیه مدارک به زبان انگلیسی و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.
برای دو مدیر فوق می توان تقاضای اقامت نمود.

مدارک مذکور جهت تایید به سفارت ارسال می شود و سهامداران جهت افتتاح شرکت یونانی به وکیل یونانی وکالت میدهند.شرکت یونانی ظرف مدت یک هفته ثبت گردیده، مدارک به ایران ارسال میشود به همراه مدارک شخصی متقاضیان به سفارت جهت اخذ ویزای TYPE D ارایه می گردد سپس متقاضیان به یونان سفر کرده و 3 روز کاری کارهای آنها انجام می شود. تست پزشکی، بیمه و ... انجام می شود و ظرف مدت یک ماه اقامت صادر می گردد.




اشتراک گذاری این مطلب

فیسبوک گوگل پلاس تویتر کلوب فیسنما دیگ لینکداین تلگرام

پاسخ
 لایک شده توسطsaman (97/1/12، 10:25 عصر) ، نسیم (97/1/12، 11:53 عصر) ، mitra (97/1/13، 12:36 صبح) ، saye.tanha (97/1/13، 06:55 عصر) ، araam (97/1/13، 07:09 عصر) ، hoboot (97/1/13، 07:34 عصر)


لطفا دقت کنید که ارسال‌های جدید در این انجمن نیاز به تایید مدیریت قبل از نمایش دارند.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.

تایید کاربر واقعی بودن
لطفا چک‌باکسی که در مقابل می‌بینید را علامت بزنید، این فرایند برای جلوگیری از ربات‌های اسپم‌ خودکار می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ‌ها بازدید آخرین ارسال
  دريافت اقامت دائم امارات متحده عربي sima 0 112 97/1/11، 12:16 صبح
آخرین ارسال: sima

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان