شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: اسید سیتریک - پاسخ‌ها: 2 - بازدید‌ها: 739
مواد اولیه در صنایع خوراکی
پویا ویژن تامین کننده و وارد کننده مواد اولیه صنایع غذایی
و افزودنی های مجاز خوراکی


[align=justify]شرکت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[size=x-large][font=B Nazanin] فعالیت خود را از سال 1390 در بخش واردات و فروش مواد اولیه صنایع غذایی آغاز نموده است اهداف این شرکت مبتنی بر
نویسنده: اسید سیتریک - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 557
استفاده از گوارگام در غذاها
[color=#626262][size=small][font=IRANSansWeb, Arial, Tahoma, sans-serif]بزرگترین موارد استفاده از گوارگام وهمچنین میزان تقاضا در بازار برای این محصول، در صنایع غذایی است. مردم هنگام پخت و پز، از قوام دهنده ها برای غذا استفاده می کنند. غلظت دهنده ها و یا به عبارتی قوام دهنده ها موادی هستند که باعث افزایش ویسکوزیته محلول ها یا مخلوط های مایع و جامد بدون تغییر قابل توجهی در خواص دیگر می شوند. در فرهنگ ما ایرانیان وقتی از پخت غذا اطمینان حاصل می شود که به غلظت مناسب رسیده باشد. تثبیت کننده ها نیز به