شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: afshin21 - پاسخ‌ها: 1 - بازدید‌ها: 1930
بیک (Bic)، یک نوستالژی ساده
بیک (Bic) خاطره‌ی مشترک همه‌ی نسل‌هایی است که نوشتن را با بیک آموخته و محصولات این شرکت تبدیل به یک همراه همیشگی برای آن‌ها شده‌ است.

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

[align=justify]بدنه‌ی شفاف پلاستیکی، محفظه‌ی جوهر قابل رویت باریک و یک پوشش پلاستیکی به رنگ جوهر خودکار برای شناختن رنگ، مشخصات خودکاری است که نه تنها در ایران، بلکه در تمام جهان یادآور بیک و تمام خاطرات خوب و بدی است که نوشتن درونمایه‌ی اصلی آن بوده اس
نویسنده: anahitaoo - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 59
طرز تهیه حلوای زعفرانی مجلسی: راز خوشمزگی و عطر بی نظیر
مواد لازم:



آرد سفید: 2 پیمانه
شکر: 1.5 پیمانه
روغن مایع: 1 پیمانه
گلاب: 1/2 پیمانه
زعفران دم کرده: 1/4 پیمانه
کره: 50 گرم
پودر هل: 1 قاشق چای خوری
آب: 1/2 پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا شهد حلوا را آماده کنید: شکر و آب را در یک قابلمه مناسب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
هم بزنید تا شکر حل شود. سپس زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا شهد قوام آید.
در یک تابه جداگانه، آرد را الک کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن