شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
طراحی با لاراول سایت

طراحی سایت با لاراول
#1
لاراول توسط Sir Taylor Otwell به عنوان تلاشی در جهت ایجاد جایگزینی مطلوب برای فریم ورک PHP قدیمی تری به نام Codelgniter ساخته و ایجاد شده است. تمام این فعالیت ها بر اساس این دلیل بوده است که CodeIgniter توانایی ارائه ویژگی های موثر مانند پشتیبانی از احراز هویت مشتری و تایید صحیح کاربر را نداشته است. در 9 ژوئیه 2011 لاراول اولین نسخه بتا خود را منتشر کرد و مدتی بعد در همان ماه، لاراول 1 منتشر شد.  به غیر از احراز هویت، لاراول همچنین پشتیبانی از محلی سازی، نمایش ها، کار با جلسات، هدایت درخواست به کنترل کننده خاص و مجموعه ای دیگر از ویژگی های شگفت انگیز را به مخاطبان عرضه کرد.

laravel web design
به دلیل تمام این مزیت ها از همان لحظه ورود به بازار جهانی توانست نگاه های زیادی را به سمت خود جلب کرده و پروژه های زیادی با این فریم ورک فوق العاده تاکنون نوشته شده است.
PHP یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین زبان های توسعه وب است و در حال حاضر لاراول محبوب ترین فریم ورک آن است. در این مقاله، ما به چرایی آن خواهیم پرداخت.
انتخاب فریم ورک مناسب برای برنامه شما یکی از سخت ترین جنبه های مراحل اولیه توسعه پروژه است. اگرچه معیار های کلی یک تیم توسعه برای انتخاب فریم ورک شامل مواردی از قبیل، هزینه توسعه، تجربه آنها، محبوبیت فریم ورک و دیگر موارد موثر می شود، اما چندین فاکتور جانبی نیز مانند ادغام شخص ثالث، استقرار، آزمایش و مواردی از این دست وجود دارد که بسیار بیشتر از موارد قبلی به توجه و ملاحظه نیاز دارند.
زبان برنامه نویسی PHP دارای فریم ورک های متنوعی با قابلیت های فنی قوی مانند لاراول، سیمفونی، CodeIgniter، Yii 2، Phalcon، CakePHP، Zend، Slim و... است. با این حال، لاراول جایگاه نخست لیست فریم ورک های برتر PHP را حفظ کرده است.
تصویر زیر روند پنج سال گذشته را برای انتخاب فریم ورک های PHP در Google Trends نشان می دهد.

(در نمودار بالا، مقدار "100" اوج محبوبیت را نشان می دهد. مقدار "50" به معنای نصف بودن این محبوبیت است)
نمودار بالا، به وضوح نشان می دهد که چگونه لاراول در پنج سال گذشته در مقایسه با سایر فریم ورک های وب PHP روز به روز بر میزان محبوبیتش افزوده شده است.
با ما همراه باشید تا بدانید که لاراول دقیقا چیست و دلایل این امر که لاراول هنوز هم به عنوان پیشروترین فریم ورک PHP باقی مانده است را با هم بررسی کنیم.
PHP بدون شک یکی از محبوب ترین و پر کاربردترین زبان های برنامه نویسی است که برای توسعه برنامه های وب مورد استفاده قرار می گیرد و بیش از 20 میلیون دامنه وب را تامین می کند. بهترین زبان برنامه نویسی کارآمدی است که نیاز های مشاغل کوچک و بزرگ را نیز برآورده می کند. این فریم ورک PHP جوان و امیدوار کننده است که با به خدمت گرفتن بهترین متد های مورد نیاز اشخاص، برای استفاده آنان در کسب و کار هایشان گوی سبقت را از دیگر رقبا ربوده است. در اینجا نگاهی به سهم فریم ورک لاراول PHP در بازار جهانی می اندازیم.

laravel دارای یک جعبه ابزار کاملا اختصاصی ساخته شده است که نیاز به نوشتن کدها را کمتر می کند تا از به وقوع پیوستن خطاهای بیشتر جلوگیری به عمل آورد. با استفاده از این فریم ورک محبوب PHP توسعه دهندگان می توانند برنامه هایی با بهره وری و ارزش ذاتی بیشتر مانند مدیریت اصول راهنما، عوارض جانبی و پاره ای از موارد دیگر ایجاد کنند.
بیایید نگاهی به  آمار استفاده از لاراول بیندازیم. (1 میلیون وب سایت برتر با استفاده از لاراول) در مدت زمان بسیار کم، لاراول محبوبیت زیادی در بین شرکت های صاحب نام توسعه وب PH کسب کرده است زیرا که با کد تکراری کمتری ساخته می شود. ما برخی از ویژگی های انحصاری فریم ورک لاراول را در ادامه بیان خواهیم کرد تا دلیل محبوبیت آن برای شما آشکار شود.

موتور الگو
این برترین فریم ورک PHP به دلیل بکارگیری و استفاده موثر از الگو های سبک داخلی، بسیار به شما کمک می کند تا با استفاده از محتوای پویا به ایجاد طرح های شگفت انگیز بپردازید. علاوه بر این، ویجت های مختلفی شامل کد CSS و JS با ساختارهای قوی نیز دارد. الگوهای فریم ورک لاراول به گونه ای نوآورانه طراحی شده اند تا یک طرح ساده با بخش های مشخص ایجاد کنند.
با کمک زبان الگو، یک موتور قالب به شما این امکان را می دهد تا فایل های استاتیک را به همراه برنامه پیاده سازی کنید. همچنین Blade Template Engine ارائه شده توسط لاراول بصورت یکپارچه با HTML و PHP کار می کند.

دستورات Artisan
لاراول ابزاری داخلی برای خط فرمان (Command line) با نام Artisan را معرفی می کند. Artisan این قابلیت را به کاربر می دهد تا بیشتر برنامه های کسل کننده و تکراری برنامه نویسی، که بسیاری از توسعه دهندگان PHP از انجام دستی آن اجتناب می کنند را انجام دهید. از آنها می توان برای ایجاد ساختار پایگاه داده، یک کد اسکلت (Skeleton code) و انتقال آسان در جهت مدیریت سیستم پایگاه داده استفاده کرد.
علاوه بر این، می توان فایل های اساسی MVC را بلافاصله از طریق Command line تولید و تنظیمات مربوطه را مدیریت کرد. Aristan حتی به توسعه دهندگان کمک می کند تا دستورات خود را ایجاد کرده و کارها را با سهولت بیشتری نسبت به قبل انجام دهند.

روش احراز هویت
احراز هویت یکی از مهم ترین قسمت های هر برنامه وب است. توسعه دهندگان زمان زیادی را صرف نوشتن کد احراز هویت کرده اند. لاراول احراز هویت داخلی ساده ای را ارائه می دهد که با اجرای چند دستور به راحتی با برنامه لاراول شما ادغام می شود. با کمک فریم ورک لاراول، می توانید منطق مجوز را اعمال کرده و اقدامات غیر مجاز را محدود، و نیز ورود به پایگاه داده منابع را کنترل کنید.


معماری MVC
(Model، View، Controller (MVC الگو های معماری مورد استفاده در امر توسعه رابط کاربری برای تفکیک اطلاعات خصوصی مورد نیاز در اجرای برنامه هستند. از این رو در هر بخش، به عنوان مثال، Model، View و Controller، به طور جداگانه هر یک از ابعاد برنامه را مدیریت می کنند. بیشتر فریم ورک های برنامه وب به دلیل سهولت درک و اجرای آن، از معماری MVC پیروی می کنند.

سیستم ORM
(Object Relational Mapping (ORM تکنیکی است که برای تبدیل داده های ناسازگار به داده های سازگار با برنامه نویسی شئ گرا استفاده می شود. این تحول، یک پایگاه داده مجازی ایجاد می کند که از داخل خود زبان برنامه نویسی قابل دسترسی است.
هر جدول در پایگاه داده دارای یک مدل متناظر است که توسعه دهنده از طریق آن با جدول گفته شده تعامل می کند.
ORM نسبت به سایر فریم ورک های PHP نسبتا سریع تر است.

نصب آسان
مشکل در نصب یک برنامه برای اکثر کاربران امری خسته کننده است. انتظار می رود روند نصب برنامه ساده و با حداقل تلاش باشد تا هر کاربری بتواند فورا برنامه را نصب کرده و از پیشنهاد/خدمات استفاده کند. نصب برنامه هایی که با استفاده از لاراول ساخته شده اند آسان است، از این رو یکی از فریم ورک های محبوب به شمار می رود.

سیستم Caching
حافظه پنهان برای ذخیره داده ها به طور موقت، برای مدتی استفاده می شود و می تواند به سرعت بازیابی شود. با استفاده از حافظه پنهان می توان زمان بارگذاری در سرور پایگاه داده را کاهش داد. لاراول یک API یکپارچه را برای تعامل با بطن های مختلف حافظه پنهان فراهم می کند. مانند Redis و Memcached که به راحتی با لاراول پیکربندی می شوند.

ماژولار بودن
در صنعت نرم افزار، ماژولاریتی به درجاتی گفته می شود که در آن یک سیستم بزرگ یا اجزای برنامه/ماژول ها ممکن است به اجزای کوچک تر تقسیم شده و دوباره ترکیب شوند. در ماژولاریتی، می توانید منطق کسب و کار خود را به قسمت های مختلفی که متعلق به یک واحد هستند تقسیم کنید.
لاراول به دلیل داشتن کتابخانه های شئ گرا و همچنین بسیاری دیگر کتابخانه های از پیش نصب شده، محبوب است. این کتابخانه های نصب شده در هیچ فریم ورک دیگر PHP یافت نمی شود. یکی از کتابخانه های از پیش نصب شده یک کتابخانه احراز هویت است که پیاده سازی آن آسان است و دارای جدیدترین ویژگی ها مانند بررسی کاربران فعال، بازنشانی گذرواژه، محافظت از CSRF (جعل درخواست سایت متقابل) و رمزگذاری است.
بعلاوه، این فریم ورک به ماژول های منفرد تقسیم شده است که اصول مدرن PHP را در اختیار شما قرار می دهد و به توسعه دهندگان اجازه می دهد برنامه های وب پاسخ گو، ماژولار و مفید ایجاد کنند.

آزمایش و تست
آزمایش بخشی بسیار مهم در فرآیند توسعه است. این کار به اندازه هر فعالیت دیگری در مرحله توسعه ضروری است. آزمایش می تواند به روش های مختلفی انجام شود مانند تست واحد، تست ابزار و command line. فریم ورک لاراول این گزینه های تست را برای اطمینان از بی نقص بودن خروجی نهایی برنامه فراهم می کند. برخی از آزمایشات موجود در لاراول می توانند پسرفت را تشخیص دهند و همچنین یک راه حل برای جلوگیری از این موارد به ما ارائه می دهند.
بسیاری از توسعه دهندگان برنامه های وب به دلیل نحوه تسهیل آزمایش واحد، لاراول را دوست دارند. این فریم ورک PHP  قادر به اجرای بسیاری از آزمایشات است تا اطمینان حاصل کند که تغییرات جدید انجام شده توسط برنامه نویسان به طور غیرمنتظره چیزی را در برنامه وب از بین نمی برد.

امنیت بسیار بالا
نگرانی های امنیتی همیشه هنگام استفاده از برنامه در ذهن کاربران ایجاد می شود و از این رو رسیدگی به جنبه های امنیتی برنامه به اولویت اصلی توسعه دهنده تبدیل می شود. لاراول امنیت داده ها را جدی می گیرد و از یک رمز عبور هش شده و رفع حملات SQL برای حفظ امنیت داده ها استفاده می کند. هنگام توسعه یک برنامه، هر برنامه نویس مجبور است از برخی روش های موثر برای ایجاد امنیت در آن استفاده کند. لاراول در چهارچوب خود از امنیت برنامه وب مراقبت می کند.
استفاده از رمزهای عبور هش شده به این معنی است که رمز ورود هرگز به عنوان متن ساده در یک پایگاه داده ذخیره نمی شود. همچنین از "الگوریتم هش کردن Bcrypt" در ایجاد نمایش رمزگذاری برای رمز عبور استفاده می کند.ادله زیادی وجود دارد که لاراول را فریم ورک مورد علاقه اکثر توسعه دهندگان کرده است. لاراول یک فریم ورک توسعه برنامه وب پویا است که روی به حداقل رساندن مراحل توسعه از ابتدای نوشتن کد در یک برنامه جدید گرفته تا انتشار آن متمرکز شده است. تمام فرایند های استاندارد در یک برنامه ساختمانی مانند تعامل پایگاه داده با احراز هویت/مجوز به ایمیل های ذخیره شده را ساده تر کرده است و کار یک توسعه دهنده را راحت تر و سریع تر می کند.
به صورت خلاصه، فریم ورک لاراول با یک محیط کامل همراه است که برای ساخت و راه اندازی برنامه ها بسیار مناسب است و برای توسعه دهندگان نیز گویی یک سکوی پرتاب است. بعلاوه، لاراول در طول سال های گذشته حرکت کافی و رو به رشدی داشته است. شوق یادگیری و استفاده از آن در پروژه های توسعه برنامه های وب، به خصوص برای برنامه های ماژولار با کمترین تلاش ممکن روز به روز در حال افزایش است. laravel از زمان پیدایش خود یعنی از سال 2011 به بعد جامعه برنامه نویسان PHP را تحت تاثیر خود قرارداد و پروژه های زیادی به این فریم ورک کوچ کردند. ما در لاراول تمرکز خود را روی اجرای ایده و طراحی اصلی قرار می دهیم و موارد اولیه و مقدماتی که در همه پروژه ها یکسان است را با کمک لاراول خیلی سریع پیاده سازی می کنیم. از طرفی بالا بودن سرعت توسعه در laravel برای همه سایت ها پر اهمیت است و می تواند در رسیدن به نسخه نهایی در زمان کوتاه بسیار حیاتی باشد. لاراول به عنوان یک فریم ورک متن باز در ابعاد مختلف در سطح پروژه های کلان و ... قابل استفاده است. خوشبختانه انواع دیتابیس های مشهور و قدرتمند را پشتیبانی می کند و با وجود پکیج های متنوع برنامه نویسان را برای ایجاد انواع نرم افزار تحت وب یا سایت های مختلف مانند فروشگاهی یا شرکتی یاری می کند. ما با استفاده از CMS اختصاصی بر پایه لاراول توسعه داده ایم می توانیم به عنوان یک محصول تخصصی پروژهای مختلف سازمانی و شرکتی یا حتی استارتاپ ها را راه اندازی کنیم کافی است کمی با مزیت ها و توانایی های آن آشنا شوید.

باید در نظر داشت که با نصب لاراول در ابتدا هیچ چیزی وجود ندارد! عجیب است پس چگونه می توان طراحی سایت با laravel کرد؟ در صورتی که هیچ صفحه ای یا بخشی برای کنترل محتوا مانند وردپرس وجود ندارد! چون لاراول یک فریم ورک است نه یک CMS یا سیستم مدریت محتوا !! فریم ورک ها مطابق مستنداتی که برای توسعه دهنده ارائه می کنند به برنامه نویس برای هر آنچه که در ذهن دارد اجازه ساخت می دهد؛می خواهد یک وب سایت باشد یا یک پلتفرم. هیچ چیز محدود نیست.

laravel cms

خوشبختانه مزیت لاراول این است که انواع پروژه ها را می توان با آن پیاده سازی کرد ولی برای بدست آمدن نتیجه خوب نیاز به برنامه نویسان خوبی دارد. خوشبختانه در ایران برنامه نویس زیاد داریم اما حقیقتا برنامه نویس خوب خیر! این موضوع باعث می شود که افراد آماتور پروژه هایی زیادی را با شکست مواجه کنند پس انتخاب شرکت طراحی سایت حرفه ای می تواند شما را به هدف ایده آل برساند. اما با وجود CMS های مشهور مانند وردپرس چرا باید لاراول را انتخاب کرد و مزیت ها و دلایلی که باعث می شود یک سایت در آینده امکان توسعه و کارایی بیشتری داشته باشد چیست؟ برای پاسخ به این سوال مقاله وردپرس یا لاراول را بخوانید.

یک نکته بسیار مهم وجود دارد؛ اگر قرار است سایت خود را به صورت سفارشی و برنامه نویسی شده طراحی کنید و از CMS های مرسوم استفاده نکنید باید شرکتی را انتخاب کنید که به صورت تخصصی روی طراحی و ساخت سیستم مدیریت محتوا کار کرده است و طی سالهای متمادی با توسعه و تلاش فراوان توانسته باشد حجم زیادی از مشکلات و نواقص آن را برطرف کرده باشد.

خوشبختانه وبینه در فهرست محصولات خود سامانه مدیریت محتوا را ارائه می کند. این محصول کاملا بومی است و بر پایه لاراول است، در طراحی و معماری آن از ماژول های رایگان و آماده استفاده نشده است، هسته این نرم افزار کاملا ماژولار است و هیچگونه محدودیتی در توسعه و افزودن بخش های اختصاصی وجود ندارد. به طور مثال تصمیم دارید سایتی طراحی کنید که بخشی بابت عضویت و پنل کاربری اعضا باشد و اعضا بتوانند در حساب کاربری خود عملیات مالی را انجام دهند، مثلا یک سرویس فروش شبکه ای یا عملیات مالی و محاسباتی را انجام دهد.خب علاوه بر داشتن RFP دقیق از خواسته های خود نیاز است که از شرکت های باتجربه در این زمینه خدمات بگیرید. جدا از این موارد لاراول می تواند فریم ورک PHP شما باشد ولی از نو نوشتن همه چیز بسیار پرهزینه و زمانبر است. همانطور که در بالا گفته شده استفاده از CMS اختصاصی می تواند زمان و هزینه شما را بسیار کاهش دهد و در نهایت کار با کیفیت بالاتری انجام می شود. از نگاه فنی وب سایت هایی که عملیات خاصی را پیاده سازی می کنند خوراک لاراول هستند؛یعنی اینکه بدون شک می توان طراحی اختصاصی را با استفاده از امکانات لاراول پیاده سازی کرد که از نظر فنی و عملکردی نتیجه بسیار مطلوبی را می دهد. البته لاراول معجزه نمی کند بلکه شرکت طراحی سایتی که تجربه چندین و چند ساله ساخت انواع پلتفرم ها و سایت ها را داشته باشد می تواند نتیجه ای بسیار مطلوب را بعد از پایان پروژه به همراه داشته باشد.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 | 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 | 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در این کادر بنویسید.
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]

تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان