شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
مهارت استارتاپ ورود توییتر نیاز یک وردپرس لینکدین بازاریابی به سئو های فیسبوک اینستاگرام css بازاریاب مورد برای برنامه‌نویسی html

مهارت های مورد نیاز یک بازاریاب برای ورود به استارتاپ
#1
استارتاپ‌ها بودجه‌ی کافی برای استخدام افراد متخصص ندارند؛ بنابراین به دنبال افرادی هستند که در کنار تخصص اصلی در موارد دیگری نیز مهارت داشته باشند.

[تصویر:  do.php?img=3899]

همان‌طور که می‌دانید، زمینه‌ی بازاریابی بسیار وسیع است و مجموعه مهارت‌های زیادی را شامل می‌شود. مهارت‌هایی مانند سئو، برنامه‌نویسی و طراحی سایت و آشنایی با شبکه‌های اجتماعی. اما بازاریابی برای استارتاپ متفاوت از بازاریابی برای یک شرکت یا کسب‌و‌کار سنتی است. اکثر استارتاپ‌ها یک یا دو عضو دارند و به همین دلیل وظایف یک بازاریاب در استارتاپ بسیار سخت‌تر و بیشتر از وظایف بازاریابی است که در شرکتی با تیم ده تا بیست نفره از بازاریابان کار می‌کند. بنابراین شخصی که بازاریابی یک استارتاپ را بر عهده می‌گیرد، باید مهارت بالایی در زمینه‌های مختلف داشته باشد.
استارتاپ‌ها بودجه‌ی کمی در اختیار دارند و نمی‌توانند برای بازاریابی زیاد هزینه کنند. از طرفی برنامه‌های بازاریابی به اندازه‌ای مهم هستند که می‌توانند باعث شکست یا پیروزی یک استارتاپ شوند.
به همین دلیل بنیان‌گذاران استارتاپ دنبال شخصی خلاق و باانرژی هستند که مدام در حال یادگیری باشد و بتواند مستقل کار کند. علاوه بر این ویژگی‌ها، هر بازاریابی که قصد کار کردن در یک استارتاپ دارد، باید دارای ۵ مهارت باشد. در ادامه‌ به معرفی این ۵ مهارت می‌پردازیم.

۱- دانش سئو و تولید محتوا
اگر در زمینه‌ی تولید محتوا مهارت دارید و با اصول سئو آشنا هستید، حضورتان برای یک استارتاپ ضروری است. استارتاپ‌ها برای معرفی آنلاین خود به کمک احتیاج دارند و شما می‌توانید برای آن‌ها محتوای ویدئوی و پست‌های وبلاگ درست کنید. همچنین می‌توانید اصول سئو را در سایت پیاده‌سازی و نتیجه‌ی کار خود را به‌طور مداوم بررسی کنید. تولید محتوا همان چیزی است که استارتاپ را برای مشتری‌ها تعریف می‌کند؛ بنابراین تولید مداوم محتوای ارزشمند به یک استارتاپ کمک می‌کند که رابطه‌ی خوب و طولانی با مخاطبان داشته باشد. به همین دلیل بسیاری از مردم معتقدند مهارت‌های نویسندگی مهم‌تر از دانش در صنعت مرتبط هستند؛ اما چنین موضوعی صحت ندارد. بنابراین بهتر است که مهارت‌های خود را در هر دو مورد بالا ببرید.
سئو یکی دیگر از موارد لازم و ضروری برای استارتاپ است. اما از آنجایی که پیچیدگی آن بالا است باید توسط افراد متخصص انجام شود. تمام دانش سئوی شما برای یک استارتاپ ارزشمند است. همچنین خبر خوب این است که می‌توانید خودتان به‌راحتی اصول مربوط به آن را یاد بگیرید.

۲- مهارت‌های پایه کدنویسی
حضور شما در یک استارتاپ زمانی ارزشمندتر می‌شود که علاوه بر استراتژی سئو، با مهارت‌های پایه‌ی کدنویسی نیز آشنایی داشته باشید. این ۲ مهارت پا به پای هم پیش می‌روند و کمتر پیش می‌آید که یک بنیان‌گذار این مهارت‌ها را داشته باشد. مهارت کدنویسی در بسیاری از فرآیند‌های استارتاپ می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد؛ مخصوصا زمانی که تعداد اعضای تیم زیاد نیست و سرمایه کم است. با دیدن کلمه‌ی کدنویسی وحشت نکنید. هیچکس از شما انتظار ندارد که متخصص باشید. داشتن دانش ساده‌ای از HTML و Css به شما کمک می‌کند که راحت‌تر با وردپرس، بازاریابی ایمیلی، شبکه‌های اجتماعی و ... کار کنید. برنامه‌نویسی به این زبان بسیار ساده است و خودتان می‌توانید آن را یاد بگیرید.
منابع بسیار زیادی برای کدنویسی در اینترنت وجود دارند. کافی است کمی زمان بگذارید و یاد بگیرید. استارتاپ‌ها زمان زیادی برای یادگیری ندارند؛ بنابراین اگر دارای چنین دانشی هستید، می‌توانید موفقیت خود را در استارتاپ تضمین کنید.

۳- تجربه در زمینه تحلیل داده
این روزها استارتاپ‌ها در داده‌ها شناور هستند. هر روز تکنولوژی جدیدی توسعه پیدا می‌کند و این موضوع باعث شده است که حجم وسیعی از داده‌ها سریع‌تر از همیشه تولید شود. تحلیل این داده‌ها و استفاده از آن‌ها برای تصمیم‌گیری بهتر، به کسب‌و‌کارها کمک می‌کند. تحلیل کردن داده‌ها کاری پیچیده و زمان‌بر است درنتیجه استارتاپ‌ها برای انجام این کار باید یک فرد متخصص استخدام کنند. بسیاری از استراتژی‌های استارتاپ توسط آزمون و خطا به دست می‌آید؛ بنابراین به آن‌ها نشان دهید که چگونه می‌توان با استفاده از تست A/B، کمپین‌های مختلف را برای یک استارتاپ امتحان کرد.
داده، هسته‌ی اصلی بازاریابی محتوا است و شرکت‌ها روزبه‌روز اطلاعات بیشتری درباره‌ی نحوه‌ی استفاده از داده‌های کلیکی، مکالمات و کلمات کلیدی به دست می‌آورد. بنابراین به صاحبان استارتاپ نشان دهید که نه‌تنها می‌توانید این داده‌ها را جمع‌آوری کنید بلکه می‌توانید اطلاعات ارزشمندی از آن‌ها استخراج کنید. مطمئن باشید که این کار بار سنگینی از روی دوش آن‌ها برخواهد داشت.

۴- بازاریابی شبکه‌های اجتماعی
این روزها شبکه‌های اجتماعی به محلی برای معرفی کسب‌و‌کارهای جدید تبدیل شده‌اند. بنابراین شخصی که در مورد تمام پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی اطلاعات داشته باشد می‌تواند از دانش خود در استارتاپ‌ها استفاده کند. بسیاری از استارتاپ‌ها برای رسیدگی به امور مربوط به شبکه‌های اجتماعی، فردی را استخدام نمی‌کنند، بنابراین بازاریاب باید کارهای مرتبط با آن را انجام دهد. به خاطر داشته باشید که بعضی‌ها فعالیت در شبکه‌های اجتماعی را وقت‌گیر می‌دانند. بنابراین بهتر است که شناخت شبکه‌های اجتماعی اصلی مانند فیسبوک، توییتر و اینستاگرام را در اولیت قرار دهید و با استراتژی بازاریابی در هر کدام آشنایی پیدا کنید.
شبکه‌های اجتماعی طراحی متفاوتی دارند و هر کدام برای یک نوع کسب‌و‌کار مناسب‌تر هستند؛ بنابراین به این موضوع نیز فکر کنید که استارتاپ مورد نظر در کدام شبکه‌ی اجتماعی می‌تواند بهتر ظاهر شود. اگر صاحبان استارتاپ هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌اید، شما می‌توانید با توجه به شناختی که از کارکرد هر شبکه‌ی اجتماعی دارید، نظر خود را به آن‌ها اعلام کنید.
بهترین راه برای نشان دادن مهارت در شبکه‌های اجتماعی این است که در آن‌ها عضو باشید. به‌عنوان مثال اگر می‌خواهید در مورد مزایای عضویت در لینکدین صحبت کنید، بهتر است یک پروفایل قوی در این سایت داشته باشید. یا اگر در گذشته در این زمینه به یک کسب‌و‌کار کمک کرده‌اید بهتر است که نکات و استراتژی‌های استفاده‌شده را بیان کنید. کیس اِستادی یا موردکاوی روش خوبی برای نشان دادن مهارت‌های شما است.

۵- مهارت‌های طراحی
یک استارتاپ نه‌تنها باید حضور پررنگی در شبکه‌های اجتماعی داشته باشد بلکه باید برند شدن خود را به طور کامل نمایش دهد و اینجا است که مهارت‌های طراحی اهمیت پیدا می‌کنند. اکثر استارتاپ‌ها وب‌سایت کاملی برای بازاریابی اینترنتی خود ندارند و از طرفی دسترسی کاربران کلید اصلی موفقیت است. شما اگر بهترین ایده‌ی کسب‌و‌کار دنیا را هم داشته باشید و نتوانید یک وب‌سایت موفق برای آن راه‌اندازی کنید، هرگز موفق نخواهید شد.
زمان بگذارید و وردپرس یاد بگیرید؛ زیرا این روزها اکثر استارتاپ‌ها از وردپرس استفاده می‌کنند. با قالب‌های مختلف آشنایی پیدا کنید.
اینجا است که اهمیت کدنویسی خودش را یک بار دیگر نشان می‌دهد؛ زیرا قالب‌ها هرقدر که کاربردی باشند، نیاز دارند تا شخصی‌سازی شوند. چند وب‌سایت نمونه طراحی کنید و در روز مصاحبه به‌عنوان نمونه کار نشان دهید تا دیگران با مهارت‌های شما بیشتر آشنایی پیدا کنند.


پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تولید محتوا برای کسب کار نیاز است؟ iraddmino 0 344 ۰۱/۳/۲۳، ۰۲:۲۹ عصر
آخرین ارسال: iraddmino
  دستگاه ثبت ورود و خروج پرسنل به چه درد میخوره ؟ hozoroghiab 0 606 ۹۹/۱۱/۱۰، ۰۲:۳۶ صبح
آخرین ارسال: hozoroghiab
  برای خرید بیسیم مجاز به چه اطلاعاتی نیاز داریم و به چه فاکتور هایی lemonn 0 673 ۹۹/۴/۵، ۰۹:۵۲ صبح
آخرین ارسال: lemonn
  استارتاپ ها چگونه باید تبلیغات را آغاز کنند؟ farnaz 0 1,092 ۹۷/۱/۱۸، ۰۶:۰۵ عصر
آخرین ارسال: farnaz
  عضویت در شتاب‌دهنده ها،ابزاری مناسب برای پیشرفت سریع استارتاپ elshan 1 1,338 ۹۷/۱/۱۰، ۰۵:۱۵ عصر
آخرین ارسال: hoboot
  سرمایه گذاران در استارتاپ به دنبال چه چیزی هستند؟ elshan 0 968 ۹۷/۱/۹، ۰۶:۲۱ عصر
آخرین ارسال: elshan
  سرمایه‌گذاری روی استارتاپ با بودجه شخصی نسیم 0 943 ۹۷/۱/۷، ۰۶:۵۴ عصر
آخرین ارسال: نسیم
  چگونه مهارت‌های اجتماعی را افزایش دهیم؟ elshan 1 1,072 ۹۶/۱۲/۱۹، ۰۶:۲۶ عصر
آخرین ارسال: farnaz
  سرمایه‌گذاران بزرگ چه استارتاپ‌هایی را برای سرمایه‌گذاری انتخا mesterweb 0 994 ۹۶/۱۲/۱۰، ۰۳:۲۱ صبح
آخرین ارسال: mesterweb
  چگونه برای ورود ربات‌ها به دنیای کسب‌وکار آماده شویم؟ نگار 1 1,267 ۹۶/۱۲/۲، ۱۰:۵۸ صبح
آخرین ارسال: سحر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان