شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 39 رأی - میانگین امتیازات: 3.23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
با مبحث آشنایی هک

آشنایی با مبحث هک
#1
هک کردن ( Hack ) به چه معناست ؟

هر نوع نفوذ که توسط هکر در یک سیستم امینتی شبکه و کامپیوتری انجام گیرد به نوعی هک گفته می شود و واژه‌ ی هک به معنی نفوذ به سیستم‌های کامپیوتری و دسترسی غیرمجاز به سیستم‌ می‌باشد.
به شخصی که این کار را انجام می‌دهد هکر گفته می‌شود و باید این مطلب رو هم ذکر کنم تا بدانید که هکر انسانیست توانمند با درک بالای سیستم ها وتخصص در شبکه های کامپیوتری و اینترنتی .
 
 
هکر hacker کیست ؟
 
مفهوم هک همپای پیشرفت کامپیوتر همواره تغییر کرده است و در ابتدا مفهوم هک استفاده از ابزارهای الکترونیکی و ارتباط نظیر تلفن جهت استفاده رایگان از آنها بود که بعدها توسط کارشناسان نرم افزاری جهت بدست آوردن کد و اطلاعات برنامه ها تغییر نمود و در حال حاضر هک به دستیابی غیر مجاز به اطلاعات یک کامپیوتر یا شبکه گفته می شود.
با توجه به اینکه این کار غیر قانونی و گاهاً مخرب است، هکرها به عنوان کاربران خطرناک و حتی پس از حملات ۱۱ سپتامبر بعنوان تروریست  Terrorist  کامپیوتری مشهور شده اند.
در گذشته ، تصور عمومی بر آن بود که هکرها  Hacker's بی آنکه قابل ردیابی باشند اطلاعات را به سرقت می بردند ، این در حالی است که اگر از کارشناسان امنیت کامپیوتر در این موارد استفاده شود، می توانند نحوه هک شدن و نیز حتی فرد هکر را نیز شناسایی کنند.
هک میتواند جنبه شخصی یا حرفه ای داشته باشد، به عبارت دیگر، هکرها می توانند کلمات عبور یا اطلاعات شخصی یا شرکتی را به سرقت ببرند و یا در سطح بالاتری برای امنیت ملی خطراتی ایجاد کنند، مانند : دخالت در امور ارتباطی ،مالی ،سیاسی و ...
برخلاف تصوری که مردم از هکرها به عنوان افراد منزوی و ناراحت دارند ، بسیاری از هکرها افراد باهوش و خلاق هستند و صرفاً بدلیل اغنای حس کار گروهی یا احساس قدرت اقدام به این کار می نمایند .
همینطور که در علوم دیگر دسته بندی و اقسام داریم در علوم هکینگ و امنیت هم تقسیم بندی از لحاظ کارآیی و میزان ریسک پذیری وجود دارد و در اینجا باهم مروری بر این اقسام داریم .
 
 
هکرهای کلاه سفید  White Hat Hacker's
 
هکرهای کلاه سفید که به آنها سامورایی یا هکرهای واقعی گفته می شود در واقع کسی است که هدفش از نفوذ به سیستم‌ها نشان دادن ضعف سیستم‌های کامپیوتری است نه سوءاستفاده و ...
هکرهای کلاه سفید متخصصان کامپیوتر و آشنا به فناوری اطلاعات هستند و هدفشان از نفوذ به سیستم های کامپیوتری کشف عیوب امنیتی در سیستم و بر طرف نمودن آنها است و قصد سو استفاده ندارند و به عبارت ساده تر، کلاه سفید ها برای این کار باید مانند هکرهای کلاه سیاه عمل کنند تا بتوانند ضعف های سیستم را کشف کنند و در حال حاضر بسیاری از شرکتها و مؤسسات از هکرهای کلاه سفید برای کنترل و محافظت از سیستم های کامپیوتری خود استفاده می کنند .
 
 
هکرهای کلاه سیاه  BlackHat Hacker's

هکرهای کلاه سیاه به آنها واکر  Wacker  هم گفته می شود و از نظر کاری هکرهای کلاه سیاه دقیقاً برعکس هکر کلاه سفید عمل می نماید و در واقع کسی که هدفش از نفوذ به سیستم‌ها، استفاده از اطلاعات آن سیستم‌ها در جهت تخریب و سرنگونی است.
این گروه از هکرها بیشترین صدمات را به سیستم های کامپیوتری وارد می نمایند که بی سابقه ترین و بزرگترین حمله توسط این گروه از هکرها در تاریخ ۲۱ اکتبر سال ۲۰۰۲ ساعت ۴ بعد از ظهر به وقت آمریکا رخ داد و این حمله که از نوع ( DDOS ) بود بر روی ۱۳ سرور اصلی اینترنت صورت گرفت ، در این حمله ۹ سرور به طور کامل از کار افتاد و شایان ذکر است اهمیت این واقعه آنقدر بود که حتی کاخ سفید و رئیس جمهور آمریکا وارد عمل شدند و از آن بعنوان یک کار تروریستی مجازی اسم می برند و اگر تلاش به موقع کارشناسان امنیتی نبود و هکرها موفق می شدند عملیات خود را تکمیل کنند، اکنون جهان درگیر یک فاجعه می شد.
 
کراکر Cracker

قفل شکن کسی که هدفش از نفوذ به سیستم‌ها ، خرابکاری و ایجاد اختلال در سیستم‌های کامپیوتری است و از نظر ماهیت کار این گروه از هکرها جزو گروه هکرهای کلاه سیاه می باشند و فعالیت این گروه از هکرها بیشتر در مورد نرم افزارها و سیستمهای کامپیوتری است که دارای قفل بوده و بصورت مجانی و یا اختصاصی مورد استفاده قرار می گیرد.

فعالیت این گروه در حوزه نرم افزار بسیار فراگیر است حتی برخی از تولید کنندگان نرم افزار بر این باورند که کراکرها به سراغ محصولات آنها نمی روند و با وجودی که متخصصان امنیت کامپیوتر به روش های گوناگون در این مورد تولید کنندگان و کاربران این گونه محصولات هشدار می دهند ولی باز شاهد ضعف های این محصولات می باشیم و همچنین این ضعف ها می تواند بصورت نقص در کد ( Code ) یا منطق برنامه و یا حتی عدم سازگاری محصول نرم افزاری با سایر محصولات موجود بر روی سیسم بروز نماید .
 
 
پراکر  Preaker

از قدیمی ترین و در واقع هکرهای اولیه ای بودند که برای کارشناسان نیاز به کامپیوتر نداشتند و بیشتر کارشان نفوذ به خطوط تلفن برای تماس مجانی ، استراق سمع و ... بود .
پاسخ
 سپاس شده توسط araam ، saberi ، ms.khassi


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان