شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
آیا دندان می‌شود؟ خراب شده روکش

آیا دندان روکش شده خراب می‌شود؟
#1
Big Grin 

  hi کارکرد اصلی روکش دندان افزایش استحکام، حفاظت از ساختار دندان و بهبود ظاهر آن است.
 این گزینه پیش روی افراد زیادی که به پوسیدگی دندان دچار شده‌اند و یا به ساختار دندان آن‌ها آسیب وارد شده است قرار می‌گیرد و در صورت عدم استفاده این افراد از روکش دندان، ایجاد عوارض احتمالی برای آن‌ها بسیار محتمل است.
آیا ممکن است دندان روکش شده خراب شود؟ 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای حفاظت از ساختار دندان و بازیابی زیبایی ظاهری آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما برداشت ناصحیحی که اکثر افراد نسب به این موضوع دارند باعث شده که پس از قرارگرفتن روکش بر روی دندان، در رعایت بهداشت صحیح دهان و دندان سهل‌انگاری صورت‌گرفته و با دندان روکش شده همچون یک دندان طبیعی که از ابتدا از سلامت کامل برخوردار بوده رفتار شود.

متأسفانه باید گفت حتی با وجود روکش، احتمال ایجاد پوسیدگی و ایجاد حفره در دندان کاملاً امکان‌پذیر است. در نتیجه رعایت بهداشت دهان و دندان با استفاده منظم از مسواک، نخ دندان و دهان‌شویه پس از استفاده از روکش دندان کاملاً حیاتی محسوب می‌شود. همچنین مراجعه منظم به دندان‌پزشک برای معاینه و بررسی وضعیت روکش دندان نیز نباید نادیده گرفته شود.
علائم پوسیدگی دندان زیر روکش

متأسفانه، برخی از افراد فکر می‌کنند بعد از نصب روکش دندان، دیگر نیازی نیست از دندان‌های خود مراقبت کنند. این در حالی است که مراقبت از دندان روکش شده به اندازه دندان‌های طبیعی مهم است و نباید از آن غافل شد. اگر بهداشت دهان و دندان خود را جدی نگیرید، دندان شما دچار پوسیدگی شده و ممکن است به تعویض یا ترمیم روکش دندان نیاز پیدا کنید.

تشخیص عفونت و پوسیدگی دندان زیر روکش اغلب یک کار سخت است، به‌خصوص زمانی که میزان پوسیدگی کم باشد. ممکن است برخی علائم پوسیدگی نظیر بوی بد دهان، درد دندان و درد لثه را داشته باشید. بااین‌حال برخی از دندان‌های روکش شده‌ای که دچار پوسیدگی می‌شوند، هیچ علامتی ندارند و تنها با مراجعه منظم به مطب دندانپزشکی می‌توان متوجه آن‌ها شد.
دندانپزشک معمولاً به کمک عکس‌های رادیوگرافی یا یک معاینه ساده پوسیدگی دندان زیر روکش را تشخیص می‌دهد. پوسیدگی برای دندان‌های روکش شده یک مشکل بسیار جدی است و نباید آن را دست کم گرفت. به‌این‌ترتیب برای جلوگیری از گسترش پوسیدگی و تشخیص به‌موقع آن، مراجعه منظم به دندانپزشکی را فراموش نکنید.

راهکارهای درمان پوسیدگی دندان روکش شده

باید گفت که در صورت بروز پوسیدگی در دندانی که روی آن روکش قرار گرفته است، فرد موردنظر راهکاری جز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، ازبین‌بردن پوسیدگی به وجود آمده و استفاده از یک روکش جدید نخواهد داشت.


البته قبل از شروع هرگونه راهکار درمانی باید از وجود پوسیدگی دندان روکش شده اطمینان حاصل کرد که این امر در صورت وجود فلز در روکش چالش‌برانگیز خواهد بود.

ازآنجایی‌که برای تأیید وجود پوسیدگی در دندان به تهیه عکس ایکس ری نیاز است، در صورت وجود فلز در روکش، این فلز باعث پنهان ماندن پوسیدگی در عکس ایکس ری خواهد شد و برای شناسایی پوسیدگی، عکس دندان شما باید حتماً از یک زاویه خاص و دقیق تهیه شود.

درصورتی‌که از درستی تشخیص دندان‌پزشک خود اطمینان نداشتید می‌توانید قبل از شروع روند درمانی نظرات دیگر متخصصان را نیز جویا شوید.

پس از تأیید پوسیدگی دندان و در صورت سالم بودن ساختار اصلی دندان و از بین نرفتن آن در اثر پوسیدگی، پس از برداشتن روکش قدیمی و درمان پوسیدگی دندان، روکشی جدیدی بر روی دندان شما قرار خواهد گرفت.
ممکن است بر اثر پوسیدگی شدید ساختار اصلی دندان شما از بین رفته و دندان شما قبل از دریافت روکش جدید، به عصب‌کشی نیاز داشته باشد. در این صورت بعد از برداشتن روکش قدیمی ودیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، روکش جدیدی بر روی دندان شما قرار خواهد گرفت.



منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Wink تفاوت‌های روکش و لمینت دندان نیاز غنی 0 223 ۰۱/۹/۱۰، ۱۲:۰۵ عصر
آخرین ارسال: نیاز غنی
  7 دلیل مهم بیرون زدگی دندان ها + درمان بیرون زدگی دندان نیاز غنی 0 398 ۰۱/۲/۱۹، ۰۴:۲۲ عصر
آخرین ارسال: نیاز غنی
  با جدیدترین رو ایمپلنت دندان چه کسانی می توانند دندان بکارند؟ fateme-z545 0 407 ۰۱/۱/۳۰، ۰۲:۳۶ عصر
آخرین ارسال: fateme-z545
  سن مناسب برای مسواک زدن دندان کودکان با خمیر دندان drfarokhnejad1400 1 583 ۰۰/۹/۲۰، ۰۴:۱۲ عصر
آخرین ارسال: hosseinaziz
  روکش دندان salami 0 687 ۹۷/۳/۲۳، ۱۲:۲۵ عصر
آخرین ارسال: salami
  روکش دندان salami 0 642 ۹۷/۳/۲۱، ۰۷:۱۴ عصر
آخرین ارسال: salami

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان