۷ مورد نفرت انگیز از نظر استیو جابز در مورد اپل امروزی - نسخهی قابل چاپ +- باشگاه کاربران روماک (https://forum.romaak.ir) +-- انجمن: متفرقه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=16) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=17) +--- موضوع: ۷ مورد نفرت انگیز از نظر استیو جابز در مورد اپل امروزی (/showthread.php?tid=884) |
۷ مورد نفرت انگیز از نظر استیو جابز در مورد اپل امروزی - saberi - ۹۴/۱۱/۱۵ شرکت اپل به عنوان یکی از الگوهای موفقیت و نوآوری دنیا با تراکنش مالی میلیارد دلاری خود به عنوان تصویری ایده آل از موفقیت مطرح است. تصویری که مدیرعامل فقید آن یعنی استیو جابز در شکل گرفتن آن شاید نقش اساسی داشت. شرکت اپل در زمان مدیریت و سکان داری استیو جابز دارای قوانین خاص و سخت گیرانه ای بود که از سوی او وضع شده بود و تا پایان عمرش نیز کسی جرات نکرد اصول خاص استیو جابز را نقض کند. اما پس از فوت استیو جابز و جاینشینی تیم کوک بر مسند مدیریت اپل برخی از قواعد بازی تغییر کرد و امروز اپل دست به کارهایی میزند که شاید از نظر استیو جابز هرگز بخشیدنی نیستند ! در ادامه ۷ مورد از این موارد را برخواهیم شمرد، پس با ما همراه باشید ... ۱- نمایش چهره ای محترم از اپل استیو جابز سختگیر تر از آن بود که خبرنگاران و شرکای تجاری متعددی قادر به همکاری با شرکت اپل باشند. او در مدت زمان سکان داری خود درگیری های لفظی بسیاری با شرکت های رقیب خود از جمله گوگل و مایکروسافت داشت و روزی نبود که خبر از دعوی جدید اپل بر علیه سایر رقبا منتشر نگردد. اما پس از او شرکت اپل چهره مهربان تری به خود گرفته است. اکنون اپل با خبرنگاران صمیمی است و شرکای تجاری جدیدی که تمایل به همکاری با این شرکت دارند را با سختگیری کمتری می پذیرد. دیگر از آن مرموزی سابق خبری نیست و اکنون اپل با رقبای خود با نرمش بیشتری بر سر مسایل مختلف کنار می آید.
۲- گوشی با صفحه نمایش ۵.۵ اینچیاستیو جابز معتقد بود گوشی باید به وسیله یک دست قابل کاربری باشد و به همین دلیل نیز در زمان حیات او گوشی های اپل با اندازه بالای ۴ اینچ متولد نشدند. حتی تا مدت ها اپل رقبا را به دلیل تولید گوشی هایی با صفحه نمایش بزرگ مورد تمسخر قرار می داد. اما پس از استیو ما شاهد تولد آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس ۴.۷ و ۵.۵ اینچی هستیم. تیم کوک یکی از بزرگترین گناهان خود را از نظر استیو جابز مرتکب شد. اما کاربران امروز از هر چیز سری جدید گوشی های اپل نیز راضی نباشند از اندازه های جدید آن ناراضی نیستند و به نظرشان چنین تغییراتی لازم بود.
۳- خرید خلاقیت دیگران به جای تولید آن از نظر استیو خلاقیت می بایست در خود اپل متولد می شد. او هیچ گاه در طول زمان مدیریت خود بر اپل شرکت های خلاق دیگری را نخرید بلکه خود در اپل دست به طراحی و پیاده سازی ایده های خلاقانه ای زد که نتیجه اش ایجاد تصویری رویایی و خلاقانه از اپل امروزی است. اما پس از او تیم کوک دست در جیب شرکت زد و با ۳ میلیارد دلار ناقابل شرکت Beats Electronics را با تمام خلاقیت ها و کارمندان خلاقش مال خود کرد.
۴- سوپرمن های متعدد در اپل افراد خلاق و قدری در دنیای تکنولوژی در هیئت مدیره شرکت اپل حضور داشتند اما استیو جابز از سوپرمن سازی افراد بی زار بود. در زمان مدیریت استیو جابز فقید نماد شرکت اپل استیو بود و بس اما پس از او سایر چهره های معروف و محبوب اپل همچون Dr. Dre ،Jimmy Iovine و Marc Newson مجال خودنمایی و قدرت نمایی زیر سقف اپل یافتند.
۵- دستیار Siri روزی که استیو جابز دستیار صوتی اپل یعنی سیری را معرفی کرد هنوز خبری از دستیارهای صوتی شرکت های رقیب همچون Now و Cortana نبود. اما دیری نپایید که شرکت های رقیب با دستیارهای قدرتمند خود به صحنه آمدند و از سکون سیری در دوران مدیریت تیم کوک استفاده کرده و آن را به زیر کشیدند !
۶- ارایه به روز رسانی های متعدد برای سیستم عامل iOS شاید یکی از اصلی ترین مشکلات حال حاضر شرکت اپل مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری محصولات جدید تولید شده توسط این شرکت می باشد. خمیده شدن بدنه آیفون ۶ پلاس و همچنین مشکلات متعددی که در نسخه جدید سیستم عامل iOS 8 به وجود آمدند باعث شد تا تیم کوک رسما به خاطر این مشکلات از کاربران اپل پوزش بخواهد و بروزرسانی های متعددی برای iOS 8 منتشر گردد.
۷- نبود چهره ای خاص در مسند مدیریت
مورد هفتم کمی جنبه طنز دارد اما باید اعتراف کرد که یقه اسکی مشکی استیو جابز هم همراه شلوار لی آبی و کفش های خاصی که در کنفرانس های اپل بر تن استیو جابز بود به نوعی تبدیل به برند شخصی استیو شده بود. اما تیم کوک هنوز لباس شخصی و یکسان خاصی برای خود پیدا نکرده و با پوشش های متنوعی در کنفرانس های اپل ظاهر می شود.
|