خواص عسل طبیعی - نسخهی قابل چاپ +- باشگاه کاربران روماک (https://forum.romaak.ir) +-- انجمن: متفرقه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=16) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=17) +--- موضوع: خواص عسل طبیعی (/showthread.php?tid=7726) |
خواص عسل طبیعی - anita - ۹۹/۵/۱۱ سلام به همه من همیشه در مورد این که عسل طبیعی واقعا چه خواصی داره کنجکاو بودم. کلی تحقیق کردم و تو سایتای مختلف گشتم و کلی خواص ازش پیدا کردم که به نظرم بعضیاش زیاد معقول نبود. همیشه واسم جالب بود که متوجه بشم عسل واقعا چه فوایدی داره و کدوم یک از مواردی که تو سایتای مختلف بهش اشاره شده واقعا حقیقت داره. در طی این جست و جو ها سایتی رو پیدا کردم که از خواصی صحبت کرده بود که با تحقیقات علمی کاملا ثابت شده بودن. مطالبشو خوندم و خیلی به نظرم جالب اومد. با خودم گفتم بیام این موضوعو به شما هم بگم که شاید این سوال شما هم باشه. در این مقاله اختصاصی سایت درکام، با استفاده از منابع معتبر علمی که در انتهای مقاله آورده شدهاند، به توضیح خواص اثبات شده عسل طبیعی میپردازیم. خواص عسل طبیعی برای سرماخوردگی در این زمینه تحقیقات علمی روی تعدادی از کودکان ۲ تا ۱۸ سال که از بیماریهای تنفسی و سرفه رنج میبردند، انجام شده است. برای این افراد، رژیم غذایی همراه با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تجویز شد و اثرات واضحی در بهبود بیماری و علائم آنها مشاهده شد. این مطالعه تحقیقاتی نشان داد که مصرف مداوم عسل طبیعی میتواند به بهبود و درمان عفونتهای تنفسی و همچنین تنظیم خواب شبانه کودکانه کمک زیادی کند. خواص عسل در درمان زخم و بهبود سوختگی بیشترین زمینه تحقیقاتی در ارتباط با عسل طبیعی، احتمالا در ارتباط با فواید عسل برای درمان زخمها است. در برخی از منابع اشاره شده که در مورد ۲۰۰۰ بیمار با انواع مختلف زخم و همچنین، ۵۳۳ مورد زخم در آزمایشهای حیوانی، نتایج مثبت و قابل قبولی در مورد قدرت دارویی عسل طبیعی در برابر عفونت مشاهده شده است. استفاده از عسل برای تسریع بهبود زخمهای مختلف از سالیان دور مرسوم بوده؛ به طوری که در درمان طیف وسیعی از زخمها مثل سوختگی، زخم بستر، زخمهای عفونی و مزمن به طور مستقیم از آن بهره گرفته میشده است. آزمایشهایی که در سالهای اخیر انجام گرفته، نشان دادهاند که عسل طبیعی در درمان عفونتهای به جا مانده از عمل سزارین و سوختگیهای ناشی از آنتیبیوتیکهای مرسوم، کارآمدتر عمل میکند. به نظر میرسد خواص عسل در درمان زخمها به دلیل ویژگیهای دبرید کننده آنزیم کاتالاز، توانایی آن برای گسترش گرانولاسیون و اپیتلیزاسیون از لبههای زخم و همچنین خواص ضد باکتریایی آن باشد. میتوان از عسل بهعنوان یک دیواره دفاعی جایگزین برای زخمها و سوختگیها استفاده کرد. در این وضعیت، عسل نقش پوست آسیب دیده را بازی میکند. در زخمها و سوختگیهایی که دارای ترشحاتی به بیرون هستند، عسل با خاصیت اسمزی که دارد باعث خروج ترشحات از زخم شده و جریان دفاعی ترشحات از درون به بیرون بدن حفظ میشود. این امر از طرفی موجب هدر نرفتن خون و از طرفی عدم نفوذ عوامل عفونی به بدن میشود. در صورتی که می خواید با دیگر خواص عسل طبیعی آشنا بشید بهتون توصیه می کنم به مقاله "خواص عسل طبیعی" در سایت درکام مراجعه کنید. RE: خواص عسل طبیعی - سارا وزیری - ۰۲/۲/۶ نوشیدنی گرم با عسل: بهترین راه برای بهبود سلامتی نوشیدنی گرم با عسل، یکی از محبوبترین نوشیدنیهایی است که در طول تاریخ توسط انسانها مصرف شده است. عسل، به عنوان یک ماده طبیعی شیرین، آنزیمهای مفید، ویتامینها و مواد معدنی را در خود دارد و به همین دلیل برای سلامتی بسیار مفید است.
با توجه به اینکه عسل دارای خواص آنتیباکتریال و ضد التهابی است، میتواند به عنوان درمانی برای بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار گیرد. همچنین، مصرف نوشیدنی گرم با عسل میتواند به عنوان یک راه ساده و طبیعی برای بهبود سیستم ایمنی بدن، کاهش التهابات و افزایش سطح انرژی در بدن مفید باشد.
خواص عسل و نوشیدنی گرم
خواص عسل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یکی از مواد غذایی طبیعی است که به دلیل دارا بودن ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها، خواص بیشماری دارد. برخی از خواص عسل عبارتند از:
با توجه به خواص بینظیر عسل، مصرف آن به صورت روزانه به سلامتی بسیار کمک میکند.
خواص نوشیدنی گرم
نوشیدنیهای گرم، به خصوص در فصول سرد سال، گزینه خوبی برای گرم کردن بدن هستند. برخلاف نوشیدنیهای سرد، نوشیدنیهای گرم میتوانند به بدن کمک کنند تا بهتر از غذا هضم کند و عملکرد گوارشی بهتری داشته باشد. همچنین، نوشیدنیهای گرم میتوانند به بدن کمک کنند تا رطوبت خود را حفظ کند و از خشکی پوست جلوگیری کند.
نحوه تهیه نوشیدنی گرم با عسل
مواد لازم
برای تهیه نوشیدنی گرم با عسل، مواد زیر را به تعداد دلخواه برای خودتان آماده کنید:
روش تهیه
برای تهیه نوشیدنی گرم با عسل به روش زیر عمل کنید:
تأثیرات مصرف نوشیدنی گرم با عسل
برای سلامتی بدن
نوشیدنی گرم با عسل به دلیل داشتن خواص ضدباکتریایی، ضد التهابی و آنتیاکسیدانی، میتواند به حفظ سلامتی بدن کمک کند. این نوشیدنی میتواند به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان سرماخوردگی، سرفه و التهاب گلو استفاده شود. همچنین، مصرف نوشیدنی گرم با عسل میتواند به کاهش التهابات مفاصل و درد عضلانی کمک کند.
علاوه بر این، مصرف نوشیدنی گرم با عسل میتواند به بهبود عملکرد گوارش و کاهش علائم مشکلات گوارشی مانند سوء هاضمه و یبوست کمک کند. همچنین، مصرف این نوشیدنی میتواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند و در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی موثر باشد.
برای سلامتی روحی
مصرف نوشیدنی گرم با عسل میتواند به بهبود خلق و خوی و کاهش استرس و اضطراب کمک کند. همچنین، مصرف این نوشیدنی میتواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند و به کاهش افسردگی و خستگی کمک کند. همچنین، مصرف این نوشیدنی میتواند به بهبود حافظه و تمرکز کمک کند و به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک کند.
نکات مهم در مصرف نوشیدنی گرم با عسل
توصیههای مصرف
نوشیدنی گرم با عسل یکی از بهترین نوشیدنیهایی است که میتوانید در فصل سرما مصرف کنید. اما برای به دست آوردن حداکثر افتاده از این نوشیدنی، باید توجه داشته باشید:
هشدارهای مصرف
اگرچه نوشیدنی گرم با عسل مفید است، اما باید به نکات زیر توجه داشته باشید:
|