شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .
باشگاه کاربران روماک
@آيا حكم مرتد از اسلام كشتن است ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- باشگاه کاربران روماک (https://forum.romaak.ir)
+-- انجمن: متفرقه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=16)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=17)
+--- موضوع: @آيا حكم مرتد از اسلام كشتن است ؟ (/showthread.php?tid=6197)



@آيا حكم مرتد از اسلام كشتن است ؟ - جنود الهدى - ۹۷/۱۰/۸

حكم المرتد

الإمام ناصر محمد اليماني
23 - 09 - 2011 مــ
25 - 10 - 1432 هــ
12:07 am
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ


آيا حكم مرتد از اسلام كشتن است ؟


بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على كافة أنبياء الله ورسله وآلهم الطيبين الطاهرين والتابعين لهم بإحسان إلى يوم الدين، أما بعد..

ای علمای امت که به قتل مرتد فتوا میدهید همانا که این حکم دروغ است ، هیچ اکراهی در دین نیست هرکه بخواهد ایمان بیاورد و هر بخواهد کافرشود ، ( فلا إكراه في الدين ومن شاء فليؤمن ومن شاء فليكفر،)پس بیایید که حکم خداوند در باره این مسالة را در قران ببینیم و خواهید یافت که خداوند به شما فتوا می دهد که اگر زنی از کافران باشد و سپس به دین اسلام ایمان آورد و به سوی مومنان هجرت نمود و یکی از مومنان با او ازدواج کرد و پس از آن دوباره به کفر برگشت خداوند به برگرداندن او به کافران حکم نموده و به شما حق داده که آنچه برای او انفاق کرده اید (مهریه ) از کافران بخواهید ، همچنین زنی که به دین خداوند ایمان بیاورد و به سوی مومنان مهاجرت کند کافران حق دارند که آنچه برای او انفاق کردند از مومنان بگیرند و یکی از مومنان با او ازدواج می کند زیرا که همسر فرد کافر در صورتی که ایمان بیاورد بعد از ایمانش بر شوهر کافرش حلال نیست و آن مومنی که با او ازدواج می کند باید مهریه اورا به شوهر کافرش بر گرداند و همچنین خداوند به مومنین دستور داده است که چنانچه زنی از اسلام مرتد شود اورا مجبور نکنند که پیش آنها بماند و شوهرش باید اورا طلاق بدهد و مهریه که برای او پرداخت کرده است از کافران بخواهد ، حکم خداوند ازمحکمات کتابش درباره این امر چنین است و خداوند به شما دستور نداده است که مرتد را که بعد از ایمان به سوی کفر بازمی گردد به قتل برسانید و این بود بیان حق فرموده خداوند تعالی : 
{يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا جَاءكُمُ الْمُؤْمِنَاتُ مُهَاجِرَاتٍ فَامْتَحِنُوهُنَّ اللَّهُ أَعْلَمُ بِإِيمَانِهِنَّ فَإِنْ عَلِمْتُمُوهُنَّ مُؤْمِنَاتٍ فَلَا تَرْجِعُوهُنَّ إِلَى الْكُفَّارِ لَا هُنَّ حِلٌّ لَّهُمْ وَلَا هُمْ يَحِلُّونَ لَهُنَّ وَآتُوهُم مَّا أَنفَقُوا وَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ أَن تَنكِحُوهُنَّ إِذَا آتَيْتُمُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ وَلَا تُمْسِكُوا بِعِصَمِ الْكَوَافِرِ وَاسْأَلُوا مَا أَنفَقْتُمْ وَلْيَسْأَلُوا مَا أَنفَقُوا ذَلِكُمْ حُكْمُ اللَّهِ يَحْكُمُ بَيْنَكُمْ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ(۱۰) وَإِن فَاتَكُمْ شَيْءٌ مِّنْ أَزْوَاجِكُمْ إِلَى الْكُفَّارِ فَعَاقَبْتُمْ فَآتُوا الَّذِينَ ذَهَبَتْ أَزْوَاجُهُم مِّثْلَ مَا أَنفَقُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ الَّذِي أَنتُم بِهِ مُؤْمِنُونَ(۱۱)}
صدق الله العظيم [الممتحنة]
{اي کساني که ايمان آورده‌ايد! هنگامي که زنان باايمان بعنوان هجرت نزد شما آيند، آنها را آزمايش کنيد -خداوند به ايمانشان آگاهتر است- هرگاه آنان را مؤمن يافتيد، آنها را بسوي کفار بازنگردانيد؛ نه آنها براي کفار حلالند و نه کفار براي آنها حلال؛ و آنچه را همسران آنها (براي ازدواج با اين زنان) پرداخته‌اند به آنان بپردازيد؛ و گناهي بر شما نيست که با آنها ازدواج کنيد هرگاه مهرشان را به آنان بدهيد و هرگز زنان کافر را در همسري خود نگه نداريد (و اگر کسي از زنان شما کافر شد و به بلاد کفر فرار کرد،) حق داريد مهري را که پرداخته‌ايد مطالبه کنيد همان‌گونه که آنها حق دارند مهر زنانشان را که از آنان جدا شده‌اند) از شما مطالبه کنند؛ اين حکم خداوند است که در ميان شما حکم مي‌کند، و خداوند دانا و حکيم است و اگر بعضی از همسران شما از دستتان بروند (و به سوی کفار بازگردند) و شما در جنگی بر آنان پیروز شدید و غنایمی گرفتید، به کسانی که همسرانشان رفته‌اند، همانند مهری را که پرداخته‌اند بدهید؛ و از (مخالفت) خداوندی که همه به او ایمان دارید بپرهیزید.(۱۱)}
أخوكم الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


Heart محرم قتل الكافر

الإمام ناصر محمد اليماني
25 - 12 - 1436 هـ
08 - 10 - 2015 مـ
1394-07-16ه.ش.
09:46 صباحاً
ــــــــــــــــــــــ



خداوند در کتاب خود کشتن کسی که از دین اسلام برگشته است(مرتد) و کشتن کافری که با دین شما سرجنگ ندارد را حرام نموده؛ پس از خدابترسید و گوش فرا داده و اطاعت نمایید...


بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على محمدٍ رسول الله وجميع المؤمنين يا أيها الذين آمنوا صلّوا عليه وسلّموا تسليماً، أمّا بعد..

ای علمای امت؛ سنگینی جرم کشتن نفس بی‌گناه در کتاب خداوند ؛ همانند کشتن تمام انسان‌هاست؛ پس از خدا بترسید و با فتوای باطلی که غضب و لعنت شدید خداوند را به دنبال دارد؛ خود را به تباهی نکشید. من امام مهدی ناصر محمد یمانی خداوند را به شهادت می گیرم و شهادت او کافی است : من در کتاب خداوند قرآن عظیم حكمی دال براینکه پروردگار اجازه قتل کسی که ازدین اسلام بازگشته را داده باشد نمی‌یابم؛ شما چگونه با حکم خداوند که در این کلام پروردگار آمده است مخالفت می‌کنید: 
{وَقُلِ الْحَقُّ مِنْ رَبِّكُمْ ۖ فَمَنْ شَاءَ فَلْيُؤْمِنْ وَمَنْ شَاءَ فَلْيَكْفُرْ} صدق الله العظيم [الكهف:29]
{و بگو: حق از پروردگار شماست، پس هر كه خواهد ايمان بياورد و هر كه خواهد كافر شود}؟
چگونه با حکم خداوند درآیات محکم کتابش مخالفت می‌ورزید که:
{إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعَالَمِينَ ﴿٢٧﴾ لِمَنْ شَاءَ مِنْكُمْ أَنْ يَسْتَقِيمَ ﴿٢٨﴾} صدق الله العظيم [التكوير]
{این قرآن چیزی جز تذکّری برای جهانیان نیست، (۲۷) برای کسی از شما که بخواهد راه مستقیم در پیش گیرد! (۲۸)}
و چگونه با حکم خداوند درآیات محکم کتابش مخالفت می‌ورزید که:
{لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ} صدق الله العظيم [البقرة:256]
{در قبول دین، اکراهی نیست. }
به خدا قسم؛ به خدا قسم که بسیاری از احکامی که به نام احکام دین اسلام شناخته شده‌اند ساختگی و افتراهایی هستند که حکم شیطانند نه حکم خداوند ارحم الراحمین. اگر در میان علمای مسلمین کسی هست که ذره‌ای مردانگی و جرأت دارد؛ پرده از رخ برگیرد و با نام و عکس چهره‌اش به پایگاه ما بیاید تا درمورد حکم مرتد از اسلام و حکم قتل کافری که به جنگ دینی با مسلمانان رونیاورده و هم‌چنین در باره حکم آزادی عقیده در امر عبودیت با هم گفتگو کنیم. تصدیق فرموده خداوند تعالی: 
{قُلِ اللَّـهَ أَعْبُدُ مُخْلِصًا لَهُ دِينِي ﴿١٤﴾فَاعْبُدُوا مَا شِئْتُمْ مِنْ دُونِهِ} صدق الله العظيم [الزمر:14-15].
{ بگو: «من تنها خدا را می‌پرستم در حالی که دینم را برای او خالص می‌کنم. (۱۴) شما هر چه را جز او می‌خواهید بپرستید!»}
ای علمای امت؛ به خداوندی که خدایی جز او نیست قسم که راه نجاتی برای اوضاعی که در آن قرار دارید وجود ندارد مگر اینکه به سوی تطبیق احکام حق خداوند بگریزید که به حق و به دور از ذره‌ای ظلم از ایات محکم کتاب استنباط کرده باشید و اما اغلب احکامی امروزین شمااز جانب شیطان رجیم وبه شکل احادیث و روایات ساختگی آمده‌اند. من به احادیث حق سنت نبوی که از نزد خداوند هستند ایمان دارم؛ مگر آن مطالبی که بر خلاف آیات محکم قرآن باشند که این موارد از جانب خداوند نیامده‌اند و کار شیطان رجیم هستند؛ آیا راضی شده‌اید که حکم خداوند ارحم الراحمین را رها کرده و به احکام شیطان رجیم چنگ زنید! پس چه کسی شما را از عذاب عظیم خداوند حفظ خواهد کرد؟
از بزرگ‌ترین جرم‌هایی که شما درحق خودتان مرتکب می‌شوید این است که ندانسته به خداوند نسبت دهید و اگر کسی هست که خود را دانشمندی می‌بیند که قادر است با علم خود امام مهدی ناصر محمد یمانی را خاموش سازد؛ نقاب را از روی خود کنار زده و چهره و نام حق خود را عنوان نماید و اگر ما با سخن خداوند که در ایات محکم قرآن عظیم آمده است زبانش را خاموش نساختیم؛ مهدی منتظر صاحب علم کتاب نیستیم و شایسته حق نیست که از امیال و خواسته‌های شما پیروی کند.

عمر دعوت مهدوی به پایان سال یازدهم رسیده و شما هم‌چنان از حکم خداوند رومی‌گردانید! می‌خواهید من از شما دعوت کنم که بر اساس چه چیزی حکم کنیم؟ به خدا قسم؛ به خدا قسم اگر هزار سال هم میان شما زندگی کنم؛ ذره‌ای از دعوت به پذیرش حکمیت کتاب خداوند قرآن عظیم که رسالت خداوند به ثقلین( جن و انس) و محفوظ از تحریف و دست‌کاری است؛ تکان نمی‌خورم . اللهم قد بلغت اللهم فاشهد..

انصار پیشگام برگزیده؛ این بیان مرا -به همگان- ابلاغ نمایید و به خاطر تکذیب -مردمان- خسته نشده و سست نگردید که این عذر شما در پیشگاه پروردگارتان است؛ باشد که پروا کنند. وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..

الداعي إلى سبيل الله على بصيرةٍ من ربّه الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


سايت امام مهدى ناصر محمد يمانى


RE: @آيا حكم مرتد از اسلام كشتن است ؟ - جنود الهدى - ۹۷/۱۰/۸

الإمام ناصر محمد اليماني
14 - 01 - 1431 هـ
30 - 12 - 2009 مـ

۹- دی- ۱۳۸۸ ه.ش.
11:17 مساءً
ــــــــــــــــــــ

همانا که وارد شدن به بهشت یا آتش بستگی به توبه کردن دارد؛ حتی اگر فرد به اندازه تمام ذرات عالم وجود گناه کرده باشد....

بسم الله الرحمن الرحيم، وسلامُ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين..
برادر دینی‌ام بارک الله به تو؛ سؤالی از امام مهدی کردی که خودت جواب آن را به حق و بدون شک و تردید دادی؛ چون جواب را از آیات محکم کتاب خدا آوردی؛ آنجا که خداوند تعالی می‌فرماید: 

{وَقَالُوا لَن تَمَسَّنَا النَّارُ إِلَّا أَيَّامًا مَّعْدُودَةً قُلْ أَتَّخَذْتُمْ عِندَ اللَّهِ عَهْدًا فَلَن يُخْلِفَ اللَّهُ عَهْدَهُ أَمْ تَقُولُونَ عَلَى اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ ﴿٨٠﴾ بَلَىٰ مَن كَسَبَ سَيِّئَةً وَأَحَاطَتْ بِهِ خَطِيئَتُهُ فَأُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٨١﴾} صدق الله العظيم [البقرة].
{ گفتند: «هرگز آتش دوزخ، جز چند روزی، به ما نخواهد رسید.» بگو: «آیا پیمانی از خدا گرفته‌اید؟! -و خداوند هرگز از پیمانش تخلف نمی‌ورزد- یا چیزی را که نمی‌دانید به خدا نسبت می‌دهید»؟! (۸۰) آری، کسانی که کسب گناه کنند، و گناه، سراسر وجودشان را بپوشاند، آنها اهل آتشند؛ و جاودانه در آن خواهند بود. (۸۱)}
وتصديق فرموده خداوند تعالی: 
{كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فَمَن زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ} صدق الله العظيم [آل‌عمران:١٨٥].

{ هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!}
چرا که همانا که وارد شدن به بهشت یا آتش بستگی به توبه کردن دارد؛ حتی اگر فرد به اندازه تمام ذرات عالم وجود گناه کرده باشد و بعد قبل از آن که مرگش فرا رسد؛ به درگاه خدا خالصانه توبه کند؛ پروردگار گناهانش را بخشیده و او را به بهشت می‌فرستد و اگر زمانی که مرگ به سراغش می‌آید از توابین بوده؛ وارد بهشت می‌شود و اگرزمانی که مرگش فرا رسید از خطاکاران باشد؛ وارد آتش می‌گردد و خداوند اعمالی را که قبلا انجام داده مانند ذرات غبار پراکنده کرده و بر باد می‌دهد؛ اگر قبلا از صالحان بوده و سپس در حالی مرگش فرا رسد که گناهش او را دربرگرفته باشد از توبه‌اش بازگشته؛ ولو هزار سال هم خدا را عبادت کرده باشد ولی از توبه‌اش بازگردد و از خطاکاران شود؛ تا زمانی که گناه او را فرا گرفته باشد، عبادت هزار ساله‌اش مورد قبول قرار نمی‌گیرد؛ و در حالی می‌میرد که از خطاکاران است نه از توابین.[ اشاره به آیه کریمه سوره البقره: بلَىٰ مَن كَسَبَ سَيِّئَةً وَأَحَاطَتْ بِهِ خَطِيئَتُهُ فَأُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٨١﴾} و اگر هزار سال در برابر خدا عصیان کرده باشد و قبل از این که مرگ را ببیند- ولو یک روز قبل آن- توبه کند؛ خداوند گناهانی را که پیش فرستاده می‌بخشد و او را به بهشت می‌فرستد. تصدیق فرموده خداوند تعالی:

{إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِن قَرِيبٍ فَأُولَٰئِكَ يَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿١٧﴾ وَلَيْسَتِ التَّوْبَةُ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السَّيِّئَاتِ حَتَّىٰ إِذَا حَضَرَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ إِنِّي تُبْتُ الْآنَ وَلَا الَّذِينَ يَمُوتُونَ وَهُمْ كُفَّارٌ أُولَٰئِكَ أَعْتَدْنَا لَهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا ﴿١٨﴾} صدق الله العظيم [النساء].

{ همانا که توبه، تنها برای کسانی است که کار بدی را از روی جهالت انجام می‌دهند، سپس زود توبه می‌کنند. خداوند، توبه چنین اشخاصی را می‌پذیرد؛ و خدا دانا و حکیم است. (۱۷) برای کسانی که کارهای بد را انجام می‌دهند، و هنگامی که مرگ یکی از آنها فرا می‌رسد می‌گوید: «الان توبه کردم!» توبه نیست؛ و نه برای کسانی که در حال کفر از دنیا می‌روند؛ اینها کسانی هستند که عذاب دردناکی برایشان فراهم کرده‌ایم. (۱۸)}
و بیان حق این فرموده خداوند تعالی:

{إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِن قَرِيبٍ} صدق الله العظيم [النساء]،

{ همانا که توبه، تنها برای کسانی است که کار بدی را از روی جهالت انجام می‌دهند، سپس زود توبه می‌کنند.}

مقصود از جهالت این نیست که نمی‌داند گناه‌کار است؛ بلکه دیده بصیرتش کور است و کسی که دیده بصیرتش کور باشد؛ جاهل است.

و اما بیان:

{ثُمَّ يَتُوبُونَ مِن قَرِيبٍ}،

سپس زود توبه می‌کنند.}

یعنی قبل از این که ملایکه مرگ را ببینند که بر چهره و پشت آنها می‌زنند تا روح از بدنشان خارج شود. زمانی که ملایکه‌ای که در سمت راست و چپ او هستند بیایند و یکی در برابرش و دیگری پشت سرش قرار گرفته و به چهره و پشت‌شان ضربه زده و بگویند نفس‌تان را خارج کنید؛ گفتن این که الان توبه می‌کنم؛ مورد پذیرش خداوند نیست؛ چون زمانی توبه کرده که مرگ را دیده و حین جان دادن از توابین نیست؛ بلکه گناهانش او را فرا گرفته‌اند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:

{إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِن قَرِيبٍ فَأُولَٰئِكَ يَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿١٧﴾ وَلَيْسَتِ التَّوْبَةُ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السَّيِّئَاتِ حَتَّىٰ إِذَا حَضَرَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ إِنِّي تُبْتُ الْآنَ وَلَا الَّذِينَ يَمُوتُونَ وَهُمْ كُفَّارٌ أُولَٰئِكَ أَعْتَدْنَا لَهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا ﴿١٨﴾} صدق الله العظيم [النساء].

{ همانا که توبه، تنها برای کسانی است که کار بدی را از روی جهالت انجام می‌دهند، سپس زود توبه می‌کنند. خداوند، توبه چنین اشخاصی را می‌پذیرد؛ و خدا دانا و حکیم است. (۱۷) برای کسانی که کارهای بد را انجام می‌دهند، و هنگامی که مرگ یکی از آنها فرا می‌رسد می‌گوید: «الان توبه کردم!» توبه نیست؛ و نه برای کسانی که در حال کفر از دنیا می‌روند؛ اینها کسانی هستند که عذاب دردناکی برایشان فراهم کرده‌ایم. (۱۸)}
و عذاب این گونه نیست که به اندازه گناهش در آتش بماند و سپس از آن خارج شود؛ بلکه حکم کسی که وارد آتش می‌شود جاودانه است. تصدیق فرموده خداوند تعالی: 

{وَالَّذِينَ لَا يَدْعُونَ مَعَ اللَّهِ إِلَٰهًا آخَرَ وَلَا يَقْتُلُونَ النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا بالحقّ وَلَا يَزْنُونَ وَمَن يَفْعَلْ ذَٰلِكَ يَلْقَ أَثَامًا ﴿٦٨﴾ يُضَاعَفْ لَهُ الْعَذَابُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَيَخْلُدْ فِيهِ مُهَانًا ﴿٦٩﴾ إِلَّا مَن تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُولَٰئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا ﴿٧٠﴾ وَمَن تَابَ وَعَمِلَ صَالِحًا فَإِنَّهُ يَتُوبُ إِلَى اللَّهِ مَتَابًا ﴿٧١﴾} صدق الله العظيم [الفرقان]

{ و کسانی که معبود دیگری را با خداوند نمی‌خوانند؛ و انسانی را که خداوند خونش را حرام شمرده، جز بحق نمی‌کشند؛ و زنا نمی‌کنند؛ و هر کس چنین کند، مجازات سختی خواهد دید! (۶۸) عذاب او در قیامت مضاعف می‌گردد، و همیشه با خواری در آن خواهد ماند! (۶۹)مگر کسانی که توبه کنند و ایمان آورند و عمل صالح انجام دهند، که خداوند گناهان آنان را به حسنات مبدّل می‌کند؛ و خداوند همواره آمرزنده و مهربان بوده است! (۷۰)}
وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين..
أخوكم؛ الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


صلاه ع الموتى

الإمام ناصر محمد اليماني
22 - 09 - 1430 هـ
12 - 09 - 2009 مـ
12:49 صباحاً
ـــــــــــــــــــــــــ

ای جماعت مسلمین می‌بینم درمورد نماز بر میت اختلاف پیدا کرده‌اید....


بسم الله الرحمن الرحيم والصلاة والسلام على خاتم الأنبياء والمُرسلين وآله الطيبين الطاهرين والتابعين للحق إلى يوم الدين..
خداوند تعالی می‌فرماید: 
{ هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۚ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا ﴿43﴾ }صدق الله العظيم [الأحزاب]
{او کسی است که بر شما درود و رحمت می‌فرستد، و فرشتگان او برای شما تقاضای رحمت می‌کنند تا شما را از ظلمات به سوی نور رهنمون گردد؛ او نسبت به مؤمنان همواره مهربان بوده است!}
ای انصار پیشگام برگزیده؛ ای مسلمانان:
{ إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا ﴿56﴾ }صدق الله العظيم [الأحزاب]
{خدا و فرشتگانش بر پیامبر درود می‌فرستند؛ ای کسانی که ایمان آورده‌اید، بر او درود فرستید و سلام گویید و کاملاً تسلیم (فرمان او) باشید.}
اللهم صلي وسلم وبارك على جدي خاتم الأنبياء والمُرسلين مُحمد رسول الله وأله والتابعين للحق إلى يوم الدين..
ای جماعت مسلمانان؛ می‌بینم درمورد نماز برای اموات گرفتار اختلاف شده‌اید چراکه نمی‌دانید نماز بندگان برای بندگان چطور است! همانا که دعا وتضرع به درگاه پروردگار است تا مسلمانان را چه مرده و چه زنده بیامرزد. اما صلوات خداوند بر بندگانش؛ اجابت دعاست و خداوند تعالی می‌فرماید: 
{هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۚ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا ﴿43﴾} صدق الله العظيم [الأحزاب]
{او کسی است که بر شما درود و رحمت می‌فرستد، و فرشتگان او برای شما تقاضای رحمت می‌کنند تا شما را از ظلمات به سوی نور رهنمون گردد؛ او نسبت به مؤمنان همواره مهربان بوده است!}
به صلواتی که ملائکه بر شما می‌فرستند بنگرید: 
{ حم ﴿1﴾ عسق ﴿2﴾ كَذَٰلِكَ يُوحِي إِلَيْكَ وَإِلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكَ اللَّهُ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿3﴾ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۖ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿4﴾ تَكَادُ السَّمَاوَاتُ يَتَفَطَّرْنَ مِن فَوْقِهِنَّ ۚ وَالْمَلَائِكَةُ يُسَبِّحُونَ بِحَمْدِ رَبِّهِمْ وَيَسْتَغْفِرُونَ لِمَن فِي الْأَرْضِ ۗ أَلَا إِنَّ اللَّهَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ﴿5﴾ وَالَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ أَوْلِيَاءَ اللَّهُ حَفِيظٌ عَلَيْهِمْ وَمَا أَنتَ عَلَيْهِم بِوَكِيلٍ ﴿6﴾ }صدق الله العظيم [الشورى]
{حم. (۱) عسق. (۲) این گونه خداوند عزیز و حکیم به تو و پیامبرانی که پیش از تو بودند وحی می‌کند. (۳)آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است از آن اوست؛ و او بلندمرتبه و بزرگ است! (۴) نزدیک است آسمانها از بالا متلاشی شوند و فرشتگان پیوسته تسبیح و حمد پروردگارشان را بجا می‌آورند و برای کسانی که در زمین هستند استغفار می‌کنند؛ آگاه باشید خداوند آمرزنده و مهربان است. (۵) کسانی که غیر خدا را ولیّ خود انتخاب کردند، خداوند حساب همه اعمال آنها را نگه می‌دارد؛ و تو مأمور نیستی که آنان را مجبور به قبول حقّ کنی! (۶)}
و هم چنین ببینید ملائکه چگونه با دعا کردن به شما صلوات می‌فرستند؛ و صلوات خدا بر شما ؛اجابت دعایشان است. خداوند تعالی می‌فرماید: 
{ الَّذِينَ يَحْمِلُونَ الْعَرْشَ وَمَنْ حَوْلَهُ يُسَبِّحُونَ بِحَمْدِ رَبِّهِمْ وَيُؤْمِنُونَ بِهِ وَيَسْتَغْفِرُونَ لِلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنَا وَسِعْتَ كُلَّ شَيْءٍ رَّحْمَةً وَعِلْمًا فَاغْفِرْ لِلَّذِينَ تَابُوا وَاتَّبَعُوا سَبِيلَكَ وَقِهِمْ عَذَابَ الْجَحِيمِ ﴿7﴾ رَبَّنَا وَأَدْخِلْهُمْ جَنَّاتِ عَدْنٍ الَّتِي وَعَدتَّهُمْ وَمَن صَلَحَ مِنْ آبَائِهِمْ وَأَزْوَاجِهِمْ وَذُرِّيَّاتِهِمْ ۚ إِنَّكَ أَنتَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿8﴾ وَقِهِمُ السَّيِّئَاتِ ۚ وَمَن تَقِ السَّيِّئَاتِ يَوْمَئِذٍ فَقَدْ رَحِمْتَهُ ۚ وَذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ ﴿9﴾ }صدق الله العظيم [غافر]
{ آنان كه عرش را حمل مى‌كنند و آنان كه بر گرد آن هستند به ستايش پروردگارشان تسبيح مى‌گويند و به او ايمان دارند و از او براى مؤمنان آمرزش مى‌خواهند: اى پروردگار ما، رحمت و علم تو همه چيز را فراگرفته است. پس آنان را كه توبه كرده‌اند و به راه تو آمده‌اند بيامرز و از عذاب جهنم نگه دار. (۷)و اى پروردگار ما، آنان را و هر كه صالح باشد از پدران و همسران و فرزندانشان به بهشتهاى جاويدانى كه به آنها وعده داده‌اى داخل كن، كه تو پيروزمند و حكيمى. (۸)و آنان را از بدیها نگاه دار، و هر کس را که در آن روز از بدیها نگاه داری، مشمول رحمتت ساخته‌ای؛ و این است همان رستگاری عظیم! (۹)}
لذا نماز برای اموات یعنی که خاشعانه در برابر خداوند قیام کرده و با دعا برای آنان طلب استغفار کنید و همان طور که ملائکه برای شما استغفار می‌کنند؛ وبگویید: 
((اللهم أغفر له وارحمه وجميع أموات المُسلمين ولنا معهم برحمتك يا أرحم الراحمين))،
و امام الی ما شاء الله دعا می‌خواند و شما دست های خود را مانند حالت نماز؛روی سینه مگذارید ویا آنها را نیاندازید؛ بلکه دست‌های‌تان را بالا آورده و با دعا به خدا التماس کنید تا مرده شما و تمام اموات شما و همراه آنها شما را هم مورد مغفرت خود قرار دهد.
همان طور که برایتان فتوا دادیم؛ هفت تکبیرگفته می‌شود و هفتاد بار استغفار؛ بعد از هر تکبیر ده مرتبه برای مرده‌تان استغفار کنید. هفت تکبیر که بعد از هر کدام ده بار استغفار انجام می‌شود. یعنی در کل هفتاد بار استغفار می‌طلبید. تصدیق فرموده خداوند تعالی: 
{ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ أَوْ لَا تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ إِن تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ سَبْعِينَ مَرَّةً فَلَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَهُمْ } صدق الله العظيم [التوبة:80]
{چه برای آنها استغفار کنی، و چه نکنی، (حتّی) اگر هفتاد بار برای آنها استغفار کنی، هرگز خدا آنها را نمی‌آمرزد}
و از اینجا می‌فهمیم که برای اموات‌مان هفتاد بار استغفار می‌کنیم و حتما خداوند او را مورد مغفرت خود قرار می‌دهد؛ البته اگر از منافقان نباشد. چون خداوند رسول خود را از نمازگزاردن بر منافقان و دعا نهی نموده است.تصدیق فرموده خداوند تعالی: 
{ وَلَا تُصَلِّ عَلَىٰ أَحَدٍ مِّنْهُم مَّاتَ أَبَدًا وَلَا تَقُمْ عَلَىٰ قَبْرِهِ ۖ إِنَّهُمْ كَفَرُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَمَاتُوا وَهُمْ فَاسِقُونَ ﴿84﴾ }صدق الله العظيم [التوبة]
{هرگز بر مرده هیچ یک از آنان، نماز نخوان! و بر کنار قبرش، نایست! چرا که آنها به خدا و رسولش کافر شدند؛ و در حالی که فاسق بودند از دنیا رفتند!}
چون خداوند منافقانی که در ظاهر خود را مؤمن نشان داده و کفر خود را پنهان می‌نمایند و قبل ازمرگ توبه واقعی به درگاه خدا نکنند را مورد مغفرت خود قرار نمی‌دهد.تصدیق فرموده خداوند تعالی: 
{ وَلَا تُصَلِّ عَلَىٰ أَحَدٍ مِّنْهُم مَّاتَ أَبَدًا وَلَا تَقُمْ عَلَىٰ قَبْرِهِ ۖ إِنَّهُمْ كَفَرُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَمَاتُوا وَهُمْ فَاسِقُونَ ﴿84﴾ }صدق الله العظيم [التوبة]
{هرگز بر مرده هیچ یک از آنان، نماز نخوان! و بر کنار قبرش، نایست! چرا که آنها به خدا و رسولش کافر شدند؛ و در حالی که فاسق بودند از دنیا رفتند!}
حتی اگر مُحمد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم در زمان حیات و یا بعد از مرگ‌شان هفتاد بار هم برای آنها طلب استغفار کند؛ خداوند آنها را مورد مغفرتش قرار نمی‌دهد. خداوند تعالی می‌فرماید:
{ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ أَوْ لَا تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ إِن تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ سَبْعِينَ مَرَّةً فَلَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَهُمْ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ كَفَرُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ ۗ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ ﴿80﴾ } صدق الله العظيم [التوبة]
{چه برای آنها استغفار کنی، و چه نکنی، اگر هفتاد بار برای آنها استغفار کنی، هرگز خدا آنها را نمی‌آمرزد! چرا که خدا و پیامبرش را انکار کردند؛ و خداوند جمعیّت فاسقان را هدایت نمی‌کند!}
از اینجا می‌فهمیم تعداد تکبیرها هفت بار و استغفارهفتاد مرتبه است و بعد هر تکبیر ده بار استغفار می‌طلبید. 
ای جماعت مسلمین؛ این هفتاد بارکافی است تاقلب‌های شما خاشع شود و از چشم‌های‌تان اشک جاری گردد . پس خداوند نیز از شما و مرده‌ تان راضی شده و دعای شما برای غفران مرده تان را بپذیرد و این فوزی عظیم است.
امام بلند تکبیر گفته و سپس سوره فاتحه را خوانده و پشت سر آن دعا می‌کند و نمازگزاران می‌گویند: اللهم أمین؛ اللهم أمین
چقدر اجر کسانی که خاشعانه برای میت نماز می‌خوانند زیاد است؛ کسانی که اگر غریبه‌ای به آنان بنگرد تصور می‌کند میت برادر واقعی آنهاست و از یک پدر و مادر هستند! چون می‌بینند که گریه کرده و خاشعانه در پیشگاه خداوند و پروردگار عالمیان اشکشان می‌ریزد و درپیشگاه پروردگار تضرع می‌کنند تا برادرشان و هم چنین خودشان را بیامرزد و او را از آتش دور کرده و آنها را از آتش نجات دهد؛ همانا که پروردگارم دعا را شنیده و غفور و رحیم است. چون مؤمنان در این دنیا می‌توانند در پیشگاه خداوند با تضرع دعا کرده و برای مردگان‌شان استغفار نمایند. با خدا به حق رحمتی که برخود فرض نموده محاجه کنند؛ اما در روز قیامت نمی‌توانند برای آنان در برابر خداوند محاجه کنند. تصدیق فرموده خداوند تعالی: 
{هَا أَنتُمْ هَٰؤُلَاءِ جَادَلْتُمْ عَنْهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فَمَن يُجَادِلُ اللَّهَ عَنْهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَم مَّن يَكُونُ عَلَيْهِمْ وَكِيلًا ﴿109﴾ وَمَن يَعْمَلْ سُوءًا أَوْ يَظْلِمْ نَفْسَهُ ثُمَّ يَسْتَغْفِرِ اللَّهَ يَجِدِ اللَّهَ غَفُورًا رَّحِيمًا ﴿110﴾ } صدق الله العظيم [النساء]
{ آری، شما همانها هستید که در زندگی این جهان، از آنان دفاع کردید! اما کیست که در برابر خداوند، در روز رستاخیز از آنها دفاع کند؟! یا چه کسی است که وکیل و حامی آنها باشد؟! (۱۰۹) کسی که کار بدی انجام دهد یا به خود ستم کند، سپس از خداوند طلب آمرزش نماید، خدا را آمرزنده و مهربان خواهد یافت. (۱۱۰)}
مُفتي المُسلمين بالبيان المُبين الإمام ناصر مُحمد اليماني

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.