طراحی سایت چیست: - نسخهی قابل چاپ +- باشگاه کاربران روماک (https://forum.romaak.ir) +-- انجمن: انجمن کامپیوتر، سرور و شبکه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=3) +--- انجمن: کامپیوتر و اینترنت (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=6) +--- موضوع: طراحی سایت چیست: (/showthread.php?tid=4221) |
طراحی سایت چیست: - sitecup1 - ۹۶/۹/۲۵ در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حرفه ای و طراحی وب سایت شامل تعدادی از صفحات با فرمت های .html و یا .php و... است که مانند کامپیوتر در تعدادی از پوشه ها مرتب شده اند. اصلی ترین صفحه سایت که شروع کار از آن شکل می گیرد صفحه index.html است. در طراحی سایت و یا ب وقتی به دنبال آدرس مورد نظر خودتان هستید و آنرا وارد می کنید مرورگر شما اطلاعات را سرور دریافت می کند و سپس آنرا به شما نمایش می دهد. فایل index.html شامل تعدادی از متون کدها و تصاویر است که یک طراح وب سایت چگونگی چیدمان آنرا برای نمایش به کاربر مشخص می کند. در صفحات وب ممکن است تعدادی از صفحات به صفحات دیگر لینک داده شده باشند. که به طور کلی به این مجموعه از لینک ها ، تصاویر ، متون و... طراحی سایت گفته می شود. در ادامه به توضیح کامل طراحی سایت و طراحی پرتال خواهیم پرداخت:
1.شروع طراحی وب سایت به نحو زیر است:-انتخاب نام دامنه (همان اسم سایت را دامنه می گویند)
-ثبت این نام دامنه ای که انتخاب کردید
-خرید هاست و یا جایی که فایل های سایت شما برروی آن قرار می گیرد. مهم ترین فاکتور انتخاب هاست
-طراحی قالب و گرافیک سایت
نگران نباشید تمام این مراحل توسط شرکت طراحی سایت پارسایا انجام خواهد پذیرفت.
اساس کار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بر اساس زبان های برنامه نویسی مانند php,python,asp و... است که در دنیای امروزی محبوب ترین زبان برنامه نویسی زبان php است که شرکت طراحی وب پارسایا بر اساس php و python طراحی سایت های خود را انجام می دهد. استفاده از فناوری های php و python قابلیت انعطاف پذیری سایت را بالا می برد و همچنین امکان استفاده از پنل مدیریتی بسیار ساده و کارآمدی را به کاربران می دهد. همچنین این دو زبان قابلیت ایجاد شی گرایی و توسعه سایت را افزایش خواهند داد. در این نوع زبان ها از بانک اطلاعاتی mysql استفاده می شود سایت هایی نظیر گوگل از این نوع بانک های اطلاعاتی استفاده می نمایند. برای جلوگیری از سو استفاده های احتمالی کاربران هنگام ورود به سایت شما اعتبار سنجی می شوند و همچنین چهارچوب هایی که شرکت پارسایا بر اساس آن ها کار می کند همراه هر کاربر یک کد امنیتی را قرار می دهد تا از دسترسی های غیر مجار پرهیز شود. و از بانک های اطلاعاتی سایت ها یک نسخه بک آپ گرفته می شود تا در صورت از بین رفتن آن ها مجددا بتوان اطلاعات سایت ها را بازگردانی نمود.
سایت ها با توجه به قابلیت استفاده و نوع برنامه نویسی آن ها به چندین دسته تقسیم بندی می شوند:
سایت های ایستا و یا استاتیک (static) :در این نوع طراحی سایت ، سایت ها فقط یکبار طراحی شده و و اطلاعات مورد نیاز در آن ها فقط در هنگام طراحی روی آن ها قرار می گیرند. اینگونه سایت ها امکان ایجاد پنل مدیریت برای کاربران را ندارند و برای صاحبان سایت هایی مناسب است که قصد دارند سایت خودشان را فقط چند با در سال بروز رسانی نمایند. هزینه طراحی وب سایت اینگونه سایت ها بسیار پایین است و گوگل به راحتی می تواند آن ها را فهرست بندی نماید. و بیشتر با html و css هستند.
سرعت بارگذاری سایت های استاتیک به دلیل حجم کدهای کم بسیار بالا است و همچنین این گونه سایت ها معمولا دارای ظاهر بسیار بهتر و زیباتری نسبت به سایر سایت ها هستند زیرا بدلیل نبود امکان داینامیکی آن ها می توان هر مقدار تغییری را در آن ها به وجود آورد.
در اینگونه طراحی سایت ها و یا طراحی پرتال ها افراد می توانند به پنل مدیریت دسترسی داشته باشند و سایت خود (محتوا و یا قالب) آنرا ویرایش نمایند. در اینگونه سایت ها از زبان ها برنامه نویسی php و یا python برای دینامیکی کردن آن ها استفاده می شود.
در اینگونه طراحی سایت ها به دلیل اینکه محتوای سایت باید تغییر کند نمی تواند ظاهری زیبا و یا حداقل به اندازه سایت های ایستا داشته باشد.
در سایت های دینامیکی محدودیتی بابت ایجاد محتوای سایت شما وجود ندارد فقط بستگی به حجم هاست خریداری شده توسط مشتریان دارد.
استفاده از حجم کدهای زیاد در اینگونه از سایت ها باعث می شود سرعت بارگذاری سایت بسیار کند تر از طراحی سایت های ایستا شود. و اینگونه سایت ها برای سازمان هایی مناسب است که تمایل دارند سایت آن ها در سال چندین مرتبه تغییر کند.
در اینگونه طراحی سایت ها و طراحی پرتال ها، سایت ها بسیار بزرگتر هستند و برای استفاده داخل سازمان ها طراحی شده اند. مانند پرتال دانشگاه آزاد اسلامی و یا پرتال های خبری.
در اینگونه طراحی سایت ها و طراحی پرتال ها سایت های فلش در 2 مدل سایت های ایستا و سایت های نیمه پویا هستند. که از تکنولوژی های xml برای انتقال دادهها و action script برای دینامیک کردن فلش در اینگونه سایت ها استفاده می شود.
اینگونه سایت ها معمولا غیر قابل تغییر هستند و باید توسط افرادی که به فلش مهارت دارند دستکاری شوند. سایت های فلش به دلیل حجم زیاد و غیر قابل تغییر بودن و همچنین به دلیل اینکه گوگل قادر نبود آن ها را شناسایی کند تقریبا از رده خارج شده اند.
مزایای سایت های فلش زیبایی آن ها است. اینگونه سایت ها برای کسانی مناسب است که نمی خواهند در گوگل ظاهر شوند و یا نیازی به تبلیغات ندارند.
در اینگونه طراحی وب سایت ها و یا طراحی پرتال ها که به آن ها cms گفته می شود. از نوع سایت های دینامیک و یا پرتال ها هستند cms هایی مانند wordpress و یاjoomla از این دسته از سایت ها هستند.
راه اندازی اینگونه از سایت ها کمتر از سه روز کاری زمان می برد و برای سایت هایی که دید بلند مدت دارند مناسب نیستند زیرا قابلیت تغییر زیادی را ندارند و از پیش نوشته شده هستند و طراحان سایت ها نمی توانند زیاد در طراحی سایت آن ها دخالت کنند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |