ویژگی های جگر سالم - نسخهی قابل چاپ +- باشگاه کاربران روماک (https://forum.romaak.ir) +-- انجمن: متفرقه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=16) +--- انجمن: بازارچه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=18) +--- موضوع: ویژگی های جگر سالم (/showthread.php?tid=3019) |
ویژگی های جگر سالم - tablonami - ۹۶/۳/۲۳ جگر سالم و بهداشتی دارای رنگ قرمز متمایل به قهوه ای است و فاقد هرگونه لکه های رنگی ، رنگ پریدگی ، پر خونی و خونریزی می باشد. جگر سالم دارای لبه های تیز بوده و قوام طبیعی دارد و بافت جگر به راحتی از هم نمی پاشد. گرد شدن لبه های جگر نشانه متورم بودن آن است و غیر عادی تلقی می شود. زرد شدن رنگ جگر و همچنین تیرگی بیش از حد آن غیر طبیعی است و باید عاری از هرگونه کیست ، دانه های غیر طبیعی و انگل و بدون هر گونه بوی غیر طبیعی از قبیل ترشیدگی ، گندیدگی و تعفن می باشد. جگر و سایر آلایش های خوراکی تازه گاو و گوسفند در دمای برودت یخچال(صفر تا 4 درجه سانتیگراد) دو روز و به صورت منجمد در دمای برودت فریزر (18- درجه سانتیگراد) سه ماه عمر نگهداری دارند و ماندگاری دارند. جگر و سایر آلایش های خوراکی تازه مرغ در دمای برودت یخچال(صفر تا 4 درجه سانتیگراد) دو روز و به صورت منجمد در دمای برودت فریزر (18- درجه سانتیگراد) سه ماه عمر نگهداری و ماندگاری دارند. مواردی که باید هنگام خرید گوشت به آن توجه نمود: در زمان فعالیت قصابان باید لباس تمیز سفید و کلاه داشته باشند و کارت بهداشت آنها در معرض دید عموم نصب گردد. و وسایل کار باید کاملا تمیز وبهداشتی باشد و به تاریخ تولید و انقضاء، روی برچسب گوشت قرمز تازه و منجمد توجه نمائید گوشت پس از آماده کردن باید داخل پلاستیک شفاف عرضه گردد و از پلاستیک های رنگی و تیره رنگ استفاده نگردد. در صورتی که پس از خرید مواد پروتئینی با تاخیر به منزل می رسید آن را در یخچال سیار و در کنار یخ حمل و نقل نمائید. انواع فرآورده های مرغ و ماهی ( جوجه کبابی ، شنیتسل و … ) گوشت چرخ کرده را فقط در بسته بندی های تحت نظارت دامپزشکی تهیه فرمایید. سورس:گوسفند زنده goosfandzende.com دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |