شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .
اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] Creating default object from empty value - Line: 11 - File: inc/plugins/tapatalk.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/tapatalk.php 11 errorHandler->error
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 239 pluginSystem->load
/global.php 20 require_once
/printthread.php 16 require_once



باشگاه کاربران روماک
باتری گوشی با عمری بی نهایت ساخته شد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- باشگاه کاربران روماک (https://forum.romaak.ir)
+-- انجمن: متفرقه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=16)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=17)
+--- موضوع: باتری گوشی با عمری بی نهایت ساخته شد (/showthread.php?tid=1184)



باتری گوشی با عمری بی نهایت ساخته شد - hoboot - ۹۵/۲/۶

[تصویر:  do.php?img=962]

محققین آمریکایی با بکارگیری فناوری نانو موفق به ساخت باتری برای گوشی های هوشمند شدند که عمر آنها تقریبا بی نهایت است.

باتری هایی که در حال حاضر در گوشی های هوشمند مورد استفاده قرار می گیرند از لیتیم ساخته شده اند و بعد از چند هزار بار شارژ کردن عمر خود را از دست می دهند.
این بار محققین دانشگاه Irvine آمریکا با جایگزین کردن نانوسیم های طلایی در قالب ژلاتین الکترولیت به جای لیتیم توانستند قدرت باتری گوشی همراه را به طرز شگفت آوری افزایش دهند.
با بکارگیری این تکنیک بعد از ۲۰۰ هزار بار شارژ گوشی همراه کمتر از ۵ درصد ظرفیت باتری به اتمام می رسد. این فناوری در هنگام شارژ رسانای مطلوبی را فراهم می کند.
این باتری به دلیل سطح بالا رسانا بودنش، شارژ را به خوبی انجام می دهد، در حالیکه باتری های لیتیمی بعداز چندهزار بار شارژ دچار خوردگی در رشته سیم های خود می شوند.
در فناوری جدید محققین با استفاده از دی اکسید منگنز، نانوسیم های طلایی را احاطه کردند و ژلاتین الکترولیت را جایگزین باتری لیتیم کردند. در واقع ژلاتین و دی اکسید در رشته های سیمی آمیخته شدند تا مقاومت سطح سیم ها را افزایش دهند.