روش فوری برای بهرهوری در شغل جدیدتان - نسخهی قابل چاپ +- باشگاه کاربران روماک (https://forum.romaak.ir) +-- انجمن: انجمن مدیریت و بازاریابی (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=74) +--- انجمن: مدیریت و کسب و کار (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=29) +--- موضوع: روش فوری برای بهرهوری در شغل جدیدتان (/showthread.php?tid=1164) |
روش فوری برای بهرهوری در شغل جدیدتان - farnaz - ۹۵/۱/۲۹ بهرهوری در شغل جدید یکی از حیاتیترین کارهایی است که باید در ماه اول اشتغالتان به آن دست یابید. باید گفت تغییرات شغل جدید، میتواند بسیار دشوار باشد. چرا که این تغییرات به انرژی، انگیزه و پشتکار فراوان نیاز دارند. سازماندهی و تنظیم فهرست کارهایتان، به پیشرفت و عبور از سختیهای این تغییرات کمک خواهد کرد.
نکتههای زیر هم حتما موثرند: ۱.برای بهره وری خوب نفسی تازه کنید. قبل از شروع دوباره، کمی صبر کنید. کمتر از ۳۰ درصد مردم، هنگام عوض کردن شغلشان، در محدودهی زمانی بین ترک کردن یک شغل و شروع دیگری؛ استراحت کافی دارند. وقتی شغلتان را عصر پنج شنبه ترک میکنید، شنبه صبح سر شغل بعدی نروید. دست کم به یک هفته تعطیلات برای رهایی از فشارهای قبلی، و فکر کردن دربارهی کار و مشکلات آن نیاز دارید. ۲.روی روابطتان با رییستان کار کنید. امروزه کارمندانی که روابط باز و صادقاتهای با رییسانشان دارند، با سرعت بیشتری به موفقیت دست مییابند و همچنین، برای رشد کسب و کارشان، اقدامات جسورانهای انجام میدهند. مسئله این است که "حالا چطور میخواهید کار کنید؟ "، این فکر را تا زمان پیش آمدن یک تناقض یا سو تفاهم به تاخیر نیندازید. از رییستان دربارهی کارهایی که موجب رضایت و هیجانش میشود بپرسید و سپس متقابلاً عمل نمایید. ۳.گوش کنید و یاد بگیرید. یک فروشگاه لوازم خانگی برای هر کارمند جدیدش در سال اول استخدام، ۲۸۳ ساعت زمان برای آموزش کسب و کار، محصولات، و شرکت در نظر میگیرد؛ اما کارمندان شان فقط ۱۰ درصد بازده مالی دارند. فورا شروع به کار نکنید؛ در وهلهی اول زمانتان را به یاگیری کسب و کار اختصاص دهید. ۴.آنچه را در مصاحبهتان شنیدید، بیازمایید. باید واقعیتهایی را که در مصاحبه فهمیدید بیازمایید. اگر در زمینهای کمبود دارید آن را جبران کنید و اگر نقطهی قوتی دارید رویش تأکید کنید. بنابراین، از تمام چیزهایی که در زمان مصاحبه فهمیدید فهرستی تهیه کنید و حالا که درون شرکت هستید آنها را بیازمایید و درک کنید. ۵.سراغ کف کار بروید. من فقط سه هفته وقتم را با هنرمندان، انیماتورها و توسعهدهندگان کدهای تلویزیونی گذراندم و آنها را تماشا میکردم. حتی برخی صداها را در استودیو ضبط میکردم. من این طوری، بازیهای ویدئویی را در استودیوهای بازیهای بریتانیایی یاد گرفتم و توانستم سِمت مدیریتیام را اجرا کنم. آن چند هفتهی اول کار، بسیار ارزشمند بود و بینشهای خوبی دربارهی این بازیها و سازندگان آنها به من داد. ۵ موضع مهم کسب و کارتان را شناسایی کنید که از نزدیک دیدنشان برایتان میتواند مفید باشد. باید زمانی را به پاسخهای تلفنی خدمات مشتری، بازدید فروش و نیز، بررسی طراحی فناورانه، اختصاص دهید. بروید، ببنید، بررسی کنید، افراد را ملاقات کنید و از آنها یاد بگیرید و کنجکاو باشید. ۶.نخست روی تیمتان تمرکز کنید. در دوماه اول، بفهمید که تیمتان خوب است یا نه. موفقیت یک رهبر جدید از قدرت تیمی حاصل میشود که به او رسیده است، یا از سرعت و اثر بخشی تغییرات آن تیم، و جذب استعدادهای مناسب برای به ثمر رساندن راهبرد موفق کسب و کارشان. با توجه به موقعیت فعلی تیمتان، ببینید به چه توانمندیهایی در تیم رهبریتان نیاز دارید، و ارزیابی کنید چه کسانی این انتظارات را برطرف میکنند و چه جاهایی این تیم، نیاز به تغییر دارد. من هرگز از هیچ تیم اجرایی نشنیدم که بگوید که تغییرات رهبری را به سرعت انجام داده است. من فقط تاسفات ناشی از سرعت کم این تغییر را شنیدهام. با سرعت، ارزیابی و عمل کنید تا بتوانید تیم آبدیدهی خوبی ایجاد کنید. ۷.از زمانتان عاقلانه استفاده کنید. در هفتههای اول شغل جدیدتان، وقت آزادتری نسبت به تمام زمانهای دیگرتان دارید، پس عاقلانه از آن استفاده کنید. با مشتریان، همکاران و سهامداران سازمانتان ملاقات کنید. به همه بازبینیهای کسب و کار و جلسات برنامهریزی مالی توجه نکنید. از اینکه نسبت به صرف شدن زمانتان، سختگیر باشید. نگذارید که تقویم، زندگیتان را در دست بگیرد. ترکیب زمان ایدهآلتان برای صرف ملاقات با مشتریان، کسب بینشهای بیرونی، تصمیمگیریهای راهبردی، هدایت تیم، و زمان تفکر نیاز به آموزش گام به گام و برنامهریزی دارد. ۸.انتظار نداشته باشید سریع با دیگران دوست شوید. اگر فعالانه عمل نکنید، احتمالا در شرکت جدید احساس تنهایی خواهید کرد. احتمالاً، شما پشت روابط محکم و دوستانهای هستید که چندین سال قدمت دارند. باید گفت ایجاد این چرخهی داخلی جدید زمان بر است ولی صبورانه استقامت کنید. ۹.از اتفاقات دور و برتان سر دربیاورید. نخستین باری را به یاد بیاورید که به یک کشور خارجی رفتید و در موقعیت فرهنگی و اجتماعی آنجا قرار گرفتید؟ وقتی که از شرکتی به شرکت دیگر میروید، همان ریسک متوجه شماست. شما به خاطر تخصص، رهبری و پسزمینهی خاص تا استخدام شدید، اما حالا باید در دنیای جدیدی کار کنید. کنجکاو باشید و فرهنگ جدید را یاد بگیرید. تفاوتها را بشناسید و بفهمید سازگاری با کدامشان برایتان سختتر یا آسانتر است. ۱۰.اهداف نتیجه بخش شخصی خودتان را ایجاد کنید. از این شروع تازه، به عنوان فرصتی برای تمرکز بر اهداف شخصیتان استفاده کنید، خواه دربارهی قویتر کردن تیم رهبریتان باشد یا افزایش درکتان از بازارهای نوظهور. هر چه هست، آن را بر اساس طرح و نقشهی خودتان بنا کنید. از بلاگهایی که میخوانید، خبرگانی که از آنها پیروی میکنید، و همایشهایی که در آنها برای ارتقای یادگیری مستمرتان شرکت میکنید، فهرست تازهای درست کنید. ۱۱.یک دماسنج جدید بسازید. در شرکت قبلیتان میدانستید چه چیزی ارزشمند بوده است، چطور میتوانستید موفق شوید، چه کسی به حرفهایتان توجه میکرد و چه کسی نادیدهاش میگرفت. پس شروع کنید دماسنج جدید موفقیتتان را بسازید، تا به شما نشان دهد داغید یا سرد. ۱۲.برای بهره وری بهتر فرصتی برای آموزش بیابید. بزرگترین اشتباه شرکتها در قبال نیروهای استخدامی جدید، این است که در یادگیری از آنها شکست میخورند. تخصص یا مهارت منحصر به فردتان چیست و چهطور میتوانید آن را به دیگران آموزش دهید وقتی در حال یادگیری از شرکت جدیدتان هستید؟ ۱۳.یک مشاور داشته باشید. کارمندانی که برای کسب نقش جدیدشان یک مشاور پشتیبان دارند، بهره وری شان تقریبا ۶۰ درصد افزایش مییابد. یکی از دوستان یا مشاوران را برای کمککردن به ایفای نقش جدیدتان انتخاب کنید. من اغلب، با رهبران جدید کار میکنم. آن هم چند هفته پیش از شروع کار، وقتی هنوز قدم میزنند و فکر میکنند. رهبران جدیدی که سریعا به موفقیت دست مییابند، نشانههایی از همدلی و فروتنی دارند؛ و همچنین با رویکردهایی مناسب، تحت فشار مقاومت میکنند. صبور و کنکاشگر باشید و چشمتان و گوشتان را باز کنید. مهمتر از همه اینکه به خودتان زمان دهید و در طول راه، موفقیتهایتان را جشن بگیرید. |