پیتزا سیب زمینی خونگی - سارینا افخمی - ۰۳/۴/۱۷
اگه مثل من دنبال پیتزاهای خونگی هستید، پیتزای سیب زمینی رو امتحان کنید??
مواد لازم:- 4 عدد سیب زمینی متوسط
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 200 گرم پنیر پیتزا
- مواد دلخواه برای روی پیتزا (کالباس، سوسیس، فلفل دلمه، پیاز، قارچ، ذرت، گوجه فرنگی و ...)
طرز تهیه:
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سیب زمینی ها را پوست کنده و به حلقه های ضخیم (حدود 1 سانتی متر) برش بزنید.
- سیب زمینی ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید.
- سیب زمینی ها را در سینی فر بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا نرم و طلایی شوند.
- از فر خارج کنید و کمی خنک شدن صبر کنید.
- روی سیب زمینی های پخته شده سس گوجه فرنگی، پنیر پیتزا و مواد دلخواهتان را بریزید.
- پیتزا را دوباره به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
- پیتزای سیب زمینی را از فر خارج کنید و بعد از چند دقیقه خنک شدن، برش داده و سرو کنید.
نکات:- می توانید از سیب زمینی های پخته شده نیز استفاده کنید.
- می توانید از نان تست یا نان پیتا به جای سیب زمینی استفاده کنید.
- برای طعم دار کردن پیتزا می توانید از ادویه های مختلف مانند آویشن، فلفل قرمز، پودر سیر و ... استفاده کنید.
- پیتزای سیب زمینی را می توانید به عنوان پیش غذا، غذای اصلی یا میان وعده سرو کنید.
منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|