شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .
باشگاه کاربران روماک
پیتزا سیب زمینی خونگی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- باشگاه کاربران روماک (https://forum.romaak.ir)
+-- انجمن: متفرقه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=16)
+--- انجمن: بازارچه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=18)
+--- موضوع: پیتزا سیب زمینی خونگی (/showthread.php?tid=10854)



پیتزا سیب زمینی خونگی - سارینا افخمی - ۰۳/۴/۱۷

اگه مثل من دنبال پیتزاهای خونگی هستید، پیتزای سیب زمینی رو امتحان کنید??
مواد لازم:
  • 4 عدد سیب زمینی متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 200 گرم پنیر پیتزا
  • مواد دلخواه برای روی پیتزا (کالباس، سوسیس، فلفل دلمه، پیاز، قارچ، ذرت، گوجه فرنگی و ...)
طرز تهیه:
  1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سیب زمینی ها را پوست کنده و به حلقه های ضخیم (حدود 1 سانتی متر) برش بزنید.
  3. سیب زمینی ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  4. سیب زمینی ها را در سینی فر بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا نرم و طلایی شوند.
  5. از فر خارج کنید و کمی خنک شدن صبر کنید.
  6. روی سیب زمینی های پخته شده سس گوجه فرنگی، پنیر پیتزا و مواد دلخواهتان را بریزید.
  7. پیتزا را دوباره به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
  8. پیتزای سیب زمینی را از فر خارج کنید و بعد از چند دقیقه خنک شدن، برش داده و سرو کنید.
نکات:
  • می توانید از سیب زمینی های پخته شده نیز استفاده کنید.
  • می توانید از نان تست یا نان پیتا به جای سیب زمینی استفاده کنید.
  • برای طعم دار کردن پیتزا می توانید از ادویه های مختلف مانند آویشن، فلفل قرمز، پودر سیر و ... استفاده کنید.
  • پیتزای سیب زمینی را می توانید به عنوان پیش غذا، غذای اصلی یا میان وعده سرو کنید.

    منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.