بهترین نوع کنسرو ذرت - نسخهی قابل چاپ +- باشگاه کاربران روماک (https://forum.romaak.ir) +-- انجمن: متفرقه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=16) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=17) +--- موضوع: بهترین نوع کنسرو ذرت (/showthread.php?tid=10026) |
بهترین نوع کنسرو ذرت - iranighaza - ۰۱/۷/۱۴ کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن آشنا خواهید شد. امیدوارم مورد استفاده و پسند شما عزیزان قرار بگیره.
نکته قابلذکر در تهیه ذرت این است که نباید حین پخت بلال به آن نمک اضافه کنید، همچنین آن را بیش از اندازه روی حرارت قرار ندهید زیرا هم طعم خود را از دست میدهد و هم بسیار سفت و غیرقابلهضم میشود.
۱۵-۲۰ دقیقه زمان برای پخت آن کافی میباشد. ذرتها را بعد از دانه دانه کردن و پختن بلال، میتوانید در انواع غذاها مانند پاستا، ماکارونی، پیتزا، سوپ، سالاد و … و نیز به همراه انواع ساندویچها یا مخلوط با برنج استفاده نمایید.
راهنمای خرید بلال برای تهیه کنسرو ذرت :
و اما بهترین و میشه گفت تنها بلال مناسب برای دون کردن و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کردن بلال های معروف به ذرت مکزیکی هستن. ینی به مغازه دار باید بگی من بلال ذرت مکزیکی میخوام یا اینکه خودشون روش تابلو زدن ذرت مکزیکی.
این بلال ها دونه هایی شفاف و درشت و شیرین دارن و در کمتر از نیم ساعت پخته میشن و خیلی خیلی نرم و خوشمزه هستن، در صورتی که بلال های عادی به زمان طولانی برای پخت نیاز دارن.همونطور که در تصویر بالا مشاهده میکنین بلال عادی موهاش به سختی جدا میشه و موقع دون کردن و تهیه کنسرو اون خیلی این موها اذیت میکنه.
ولی بلال مخصوص اصلا اینطور نیست و به راحتی همه موهاش پاک میشن و دونه ها خالص و درشت و خوشگل بهمون میده.
این بلال ها بعد از پخت رنگ زرد روشن دارن ولی بلال های عادی زرد پر رنگ میشن.
در واقع با این بلال های مخصوص نتیجه دقیقا مثل کنسرو های ذرت میشه که البته نوع خونگیش کاملا مسلمه که هم تمیز تره و سالم تر و خیلی خیلی با کیفیت تر.
من برای فریزر و یا تهیه کنسرو ذرت از این بلال استفاده میکنم که فصلش اواخر شهریور و اوایل مهر هست.
برای تهیه کنسرو ذرت و دون کردن ذرت کلی راه وجود داره، منم در پی کشف بهترین راه جشنواره ای راه انداختم.
اول بلال ها رو دون کردم و بعد پختم
بلال رو اول پختم و بعد دون کردم
برای پخت هم ۴ روش پخت رو برا هر کدوم از موارد بالا انجام دادم:
بخارپز
داخل قابلمه و فقط با آب خالی
داخل قابلمه به همراه شکر و نمک
داخل زودپز
و اما نتیجه خیلی خیلی لذت بخش و شیرین این جشنواره این بود که:
ذرت رو همون ابتدا دون کنم بهتره چون بعد از پخت موقعی که میخوام دونه ها رو جدا کنم ممکن ذرت ها بد شکل بشن یا له بشن و شیره ش خارج بشه.
و اینکه داخل قابلمه پختن همراه با شکر و نمک رو به دیگر روش های پخت ترجیح میدم.
چونکه به صورت بخار پز زمان زیادی میبره و آخرشم دونه اونجور که دلم میخواست نرم نشد.
برا زودپز هم دیدم که در اثر فشاری که داخل زودپز ایجاد میشه ذرت ها کمی تیره شدن و رنگشون خیلی خوشگل نشد و گر نه از لحاظ پخت خوب بود و مشکلی نداشت. من قابلمه رو ترجیح میدم چون میتونیم به راحتی تست کنیم و میزان پخت ذرت ها رو چک کنیم.
روش دانه کردن ذرت برای تهیه کنسرو ذرت :
ابتدا یک ردیف را با چاقو به صورت عمودی جدا میکنیم و بعد دور های بعدی رو میتونیم به راحتی با دست خالی کنیم.روش کنسرو کردن ذرت :
دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین.
حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه.
قابلمه ای بزرگ رو آب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل آب باشه.
بعد از اینکه آب به جوش اومد ۲۰-۳۰ دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه.
و به این صورت کنسرو ما آماده ست.
RE: بهترین نوع کنسرو ذرت - azitaa21 - ۰۲/۹/۱۰ من خودم ذرت خونگی آماده میکردم و تمامی نکاتی که گفتید درست بود.. چند باری هست که از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده میکنم به اندازه ای که خودم درست میکردم تقریبا خوبه و کار راه میندازه و به نظرم خیلی مقرون به صرفه س هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ وقت گذاشتن.. |