باشگاه کاربران روماک

نسخه‌ی کامل: اختلال خود بیمار انگاری چیست ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ممکن است برای شما هم پیش آید که دچار احساس بیماری یا ترس از ابتلا به یک بیماری شوید . اما زمانی که به دکتر مراجعه می کنید، متوجه می شوید که هیچ گونه بیماری خاصی ندارید و تنها دچار یک نوع اضطراب و استرس شده اید و خود را بیمار پنداشته اید .
فرد مبتلا به این اختلال کوچکترین نشانه های جسمی خود را بیماری تلقی می کند و پزشک نمی تواند او را قانع نماید که بیمار نیست . این افراد با کوچکترین نشانه نگران سلامتی خود می شوند و به این باور می رسند که یک بیماری جدی دارند و نیازمند درمان هستند . اختلال خود بیمار انگاری یا هیپوکندریازیس در هر زمانی از طول زندگی می تواند رخ دهد . البته این اختلال در سنین 20 تا 40 سال شیوع بیش تری دارد .
برای درمان این اختلال باید حتما به روانپزشک مراجعه نمود . پزشکان به بیماران خود کمک می نمایند که کمتر روی علائم خود تمرکز کنند . پزشکان و درمان گران باید علائم جسمی بیمار را جدی تلقی نمایند زیرا این علائم در بیمار واقعی هستند . ولی جدی انگاشتن علائم به معنای انجام آزمایشات و معاینات غیر ضروری نیست .
اختلال خود بیمار انگاری یک اختلال مزمن است، بنابراین احتمال طولانی شدن دوره درمان وجود دارد . علائم هیپوکندریازیس با داروهای ضد افسردگی برطرف می شوند . درمان خود بیمارانگاری باعث بهبود عملکرد روزانه فرد در منزل و محل کار می شود .

irneuropsycho.ir
سلام دوستان من بیماری شدید افسردگی و کمبود اعتماد به نفس داشتم اما حدود یک ماه پیش با خانمی اشنا شدم که کارشون فوق العاده بود 
خانم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایشون یک دوست فقو ال عاده بودن برای من و خیلی چیزا بهم یاد  دادن مثل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و قانون جذب و اعتماد به نفس و عزت نفس کارشون و دوره هاشون عاااالی بود بتون پیشنهاد می کنم شدیدا