باشگاه کاربران روماک

نسخه‌ی کامل: خواص شیر زردچوبه در بارداری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
۱. سیستم ایمنی را تقویت می‌کند
شیر زردچوبه حاوی مقدار زیادی ویتامین C و آنتی اکسیدان است. بنابراین، در دوران بارداری برای پیشگیری از بیماری‌ها گزینه‌ی خوبی به شمار می‌رود.

۲. ضد التهاب است
اثر معروف زردچوبه عمل کردن به عنوان عامل ضد التهابی است. این ماده می‌تواند به مادران باردار کمک کند جلوی ورم هر بخشی از بدن را بگیرند، به ویژه ورم غوزک یا پاها. بنابراین، در طول سه ماهه‌ی سوم بارداری یا در کل ۹ ماه مصرف آن خوب است.

۳. از عفونت پیشگیری می‌کند
شیر زردچوبه، عامل خوب پیشگیری از عفونت‌های باکتریایی نیز هست که می‌تواند برای جنین خطرناک و مضر باشند. و می‌دانیم برای پیشگیری از هر نوع بیماری در دوران بارداری جلوگیری از ابتلا به عفونت‌ها ضروری است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.