باشگاه کاربران روماک

نسخه‌ی کامل: تاثیر مصرف مربای به در زنان باردار برای زیبایی چهره نوزاد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
میوه به حاوی قند، فیبر، پروتئین، پکتین و مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم و انواع ویتامین‌های A ، C ، D و گروه ویتامین‎‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ و B۱۲ بوده؛ میوه به خام قابض و ضد اسهال است در حالی که مصرف مربای به همراه با عسل یا شکر موجب رفع یبوست و نفخ شکم می‌شود.

[تصویر:  do.php?img=4859]

مهم‌ترین خواص مربای به
  • مصرف این مربا نقش موثری در تقویت معده و قلب دارد.
  • مربای بِه برای مبتلایان به رفلاکس معده (برگشت غذا از مری و معده) مفید است.
  • خوردن مربای به تاثیر بسزایی در تقویت قوه بینایی دارد.
  •  مربای بِه شادی و نشاط را در افراد به همراه دارد.
  • این مربا برای اشخاصی که دچار ترس می‌شوند، مناسب است.
  • ورم روده را از بین می‌برد.
  • اعصاب را تقویت می‌کند و سبب ایجاد تعادل در افراد می‌شود.
  • مصرف این مربا در دوران بارداری موجب زیبایی چهره نوزاد می‌شود.
  • رحم را تقویت و از سقط جنین جلوگیری می‌کند.

موارد منع مصرف مربای به

افراد گرم مزاج به ویژه اشخاص صفراوی (گرم و خشک) باید در مصرف مربای به احتیاط کنند؛ این افراد در صورت غلبه گرمی پس از مصرف این مربا باید یک استکان از ترکیب عرق شاه‌تره و کاسنی را میل کنند؛ مربا‌های تمشک و آلبالو از جمله مربا‌های مناسب برای افراد صفراوی مزاج است.

برای تهیه مربای به باید از ظروف مسی استفاده کنید تا مربا رنگ خوبی داشته و با کیفیت باشد.