باشگاه کاربران روماک

نسخه‌ی کامل: آموزش ساخت ویندوز قابل حمل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
برای خیلی از ما پیش آمده که ویندوز به هر دلیل نرم افزاری یا ویروس یا عواملی دیگر بوت نمیشود و نیاز به تعویض ویندوز هست حال تکلیف فایل هایی که در پوشه دانلود و درایو ویندوز قبلی که معمولا هم درایو C قرار دارد چیست؟

در این مقاله میتوانید برای خودتان یک ویندوز نجات تهیه کنید تا وقتی ویندوز بالا نمی آید با کمک یک فلش به داد فایل هایی که در معرض پاک شدن هستند بپردازید این روش که توضیح میدم برای تمامی ویندوز ها قابل اجرا هست پس با ما در آموزش همراه باشید.

در قدم بعدی شما نیاز دارید تا اپلیکیشن Rufus را از انتهای این مقاله دانلود و اجرا کنید ( برنامه نیاز به نصب ندارد )

[تصویر:  do.php?img=2254]

ضمنا این برنامه از بیشتر زبانها از جمله فارسی پشتیبانی می کند. که در تصویر زیر نشان داده شده است.

[تصویر:  do.php?img=2257]

در قسمت New Volume Label عنوان ویندوزی که پرتابل آن را می سازید وارد نمایید و گزینه Quick Format را نیز در حالت انتخاب قرار دهید تا فلش شما یک مرتبه به صورت کامل فرمت شود تا اختلالی در فایل ها ایجاد نکند.
حال گزینه Create A bootable Disk Using را در حالت انتخاب قرار دهید و عبارت Windows On The GO را فعال کنید
اکنون باید صبر کنید تا فرایند کامل شود که حدود یک ساعت طول می کشد.
در آخر نیاز است که بوت را بالا بیاوری ( Restart کنید و با کلید F12 یا F2 میتوانید به Boot Menu وارد شوید)

[تصویر:  do.php?img=2255]

در قسمت تنظیمات Bios قسمت  Device Bootرا به حالت USB تغییر دهید تا فلش شما بوت شود.


[تصویر:  do.php?img=2256]

اکنون میتوانید از ویندوزی که ایجاد کردید لذت ببرید.

نرم افزار Rufus در زیر پیوست شده است.
بسیار عالی بود
چقدر خوبه اینطوری.. من دوبار فایلامو اینطوری از دست دادم یه بار برده بودم خدمات کامپیوتری یه بارم خودم. این خدمات کامپیوتری ها هم چیزی حالیشون نیست
آره روش خیلی خوبیه منم نمیدونستم هرچند من فایلهای مهم رو تو c نمیذارم
شما باید به خدمات کامپیوتری می گفتی فایل مهمی داری
گفتم به اون ولی گفت کاریش نمیشه کرد ویندوز نصب شه همه شون پاک میشن.
دوستان عزیز توجه داشته باشید ساخت ویندوز نجات باید موقع سالم بودن ویندوز انجام بشه تا زمانی که به مشکل برخورد کردین بتونین ازش استفاده کنید. در غیر اینصورت کاری نمیشه انجام داد.

موفق باشید