شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: tak - پاسخ‌ها: 6 - بازدید‌ها: 1454
بهترین شیرینی‌فروشی‌های تهران
شیرین تر از این نیست! شیرین تر از این خوردنی های لذیذی که قرار است در این سری مطالب شکم گردی در تهران برایتان معرفی کنیم. شیرینی فروشی ها، قنادی ها و کافه هایی که به شیرینی های خوشمزه و لذیذ شهره اند و با طبخ و ارائه شیرینی ها و کیک های خوشمزه و با کیفیت توانسته اند نام خود را بر سر زبان شیرینی دوست ها بیاندازند و برای یک جعبه شیرینی هر شهروندی را از آن سر تهران به مغازه شان بکشاند.

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

[align=justify]
نویسنده: fekre - پاسخ‌ها: 2 - بازدید‌ها: 1286
برای ثبت برند کیک و کلوچه چه کنیم؟
شما عزیزان می توانید با فراهم کردن مدارک خود نسبت به ثبت شرکت کیک و کلوچه اقدام کنید. مدارکی که باید فراهم کنید به شرح زیر هستند. 
- اظهارنامه ثبت برند 

- نسخه اصلی وکالتنامه، در صورتی که تقاضا توسط نماینده قانونی انجام شود. 
[size=medium]- ارائه 10 نمونه از علامت به صورت گرافیکی که با علامت الصاق شده روی اظهارنامه یکسان باشد و ابعاد آن حداکثر 10 در 10 سانتی متر باشد.اگر ارائه علامت به صورت گرافیکی نباشد 10 نمونه از کپی یا تصویر عل
نویسنده: honarfardi9 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 823
طرز تهیه کیک گوشت ساده
دستور پخت کیک گوشت که مواد لازم آن عبارتند از: گوشت گاو، پوره سیب زمینی، سس کچاپ (گوجه فرنگی)، سس ورسترشایر یا سس استیک سفید رنگ. در مطلب قبلی آموزش تصویری ۲ روش طرز تهیه کیک موز فوق العاده خوشمزهرا مشاهده کردید.
مرحله ۱-آماده کردن گوشت گاو: این مرحله، سرگرم کننده است. گوشت چرخ شده را خوب ورز دهید تا برای کارمان آماده شود. سپس آنرا در سه ظرف فویلی جداگانه بریزید (مهم نیست قطر آنها چه اندازهای باشد.)
مرحله ۲- پختن گوشت در فر: آنرا حدود یک ساعت در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۰ درجه سلسیوس) ق
نویسنده: ngeekgirl - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 216
قیمت دستگاه بسته بندی افقی مخصوص کلوچه و کیک
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
دستگاه بسته بندی کیک و کلوچه گزینه ی مناسبی برای بسته بندی محصولات مختلفی اعم از کیک، کلوچه، کروسان، بیسکوییت، رولت، ترد، های بای، ویفر و… می باشد. برای بسته بندی هر یک از محصولات از نایلونی استفاده می شود، که عرض 50 سانتی متری دارد. این نوع از شیرینگ پک در مدل های مختلف به صورت مکانیکی، نیمه خودکار و تمام خودکار طراحی و تولید می شوند، و شما می توانید با توجه به نیاز خود یکی از مدل های آن را ان