شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: saberi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1990
مراکز نظامی رژیم صهیونیستی هدف حمله ی سایبری قرار گرفت
خبرگزاری رویترز از قول پژوهشگران شرکت امنیتی Blue Coat Systems گزارش کرد که عده ای از رخنه گران طی یک حمله ی جاسوسی، موفق به نفوذ به شبکه های کامپیوتری ارتش رژیم صهیونیستی شده اند.

[align=justify][color=#333333][size=small]به گزارش آی تی اس ان (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات) از asis.io , این اقدام که حاصل تلاش چهارماه ی برنامه نویسان رخنه گر – که به احتمال زیاد عرب زبان هستند – می باشد، حاکی از آن است که منطقه ی خاورمی
نویسنده: saman - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1603
خودپردازهای بانکی هدف حمله بدافزار "GreenDispenser"
به‌تازگی، بدافزاری به نام گرین‌دیسپنسر خودپردازهای بانکی را هدف حمله قرار داده و موجودی خودپرداز را تخلیه می‌کند.

[align=justify] شرکت امنیت نرم‌افزاری پروف‌پوینت (ProofPoint) بدافزاری به نام گرین‌دیسپنسر (GreenDispenser) یافته است که خودپردازهای بانکی را هدف حمله قرار داده است. این بدافزار ابتدا باید به صورت سخت‌افزاری بر روی سیستم نصب شود و با راه‌اندازی سیستم‌عامل خودپرداز فعال می‌شود.

 زمانی که این بدافزار فعال می‌شود به دنبال میان‌افزار (middleware) دستگا
نویسنده: نگار - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1836
هکرها اینبار عروسک باربی را مورد هدف قرار دادند
[align=justify]تعدادی از عروسک های جدید باربی که قابلیت اتصال به شبکه های بی سیم وای – فای را دارا هستند به هکرها امکان می دهند تا اطلاعات شخصی مربوط به کودکان را سرقت کنند.
 محققان امنیتی از وجود حفره های امنیتی خطرناک در عروسک های یاد شده خبر می دهند که هک کردن عروسک های یاد شده موسوم به Hello Barbie را ممکن می کند.
از ابتدای عرضه عروسک های یاد شده در اوایل سال ۲۰۱۵ بسیاری از والدین و گروه های مدافع حریم شخصی و حقوق کودکان در مورد خطرات استفاده از آنها هشدار داده بودند. در داخل این عروسک یک
نویسنده: farnaz - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1450
بدافزارهایی با هدف سرقت گذرواژه کاربران اینستاگرام
[align=center][تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

استقبال بیش از اندازه کاربران از شبکه‌های اجتماعی، باعث شده است تا مجرمان سایبری با جدیت تمام سرگرم طراحی ساز و کارهای ویژه‌ای برای دسترسی به اطلاعات کاربران باشند. مجرمان سایبری سعی می‌کنند، با گمراه ساختن کاربران به شیوه کاملا پنهانی به اطلاعات آن‌ها دسترسی داشته باشند. در حال حاضر اینستاگرام از جمله سرویس‌هایی است که میزبان اطلاعات شخصی کاربران است. در نتیجه هکرها سعی می‌کنند به شیوه‌های مختلف به گذرواژه کا
نویسنده: saberi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1892
چرا هکرها بیش از پیش صنعت بهداشت و درمان را هدف قرار می‌دهند؟
[align=center][تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

اخیرا هکرها تمرکز خود را از اطلاعات بانکی به ربودن اطلاعات پزشکی معطوف کرده‌اند. اما چرا این اطلاعات مهم‌ است و چگونه می‌توان آن‌ها را امن نگه داشت؟

حمله‌های سایبری به محیط بهداشت و درمان به سرعت رو به افزایش است. پژوهش‌های اخیر نیز نشان می‌دهد که اکثر سیستم‌های رایانه‌ای مراکز درمانی مهم در مقابل حمله‌های سایبری آسیب‌پذیر خواهند بود.
نفوذ به سرورهای مراکز بهداشتی و ربودن اطلاعاتِ این سازمان‌ها برای
نویسنده: mesterweb - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 2654
آی او اس 10.3.1 با هدف رفع آسیب پذیری امنیتی وای فای منتشر شد
اپل نسخه‌ی جدید از سیستم‌عامل موبایل آی‌اواس را با شماره‌ نسخه‌ی ۱۰.۳.۱ منتشر کرده است.

[align=center][تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

حدودا یک هفته قبل به‌روزرسانی آی‌اواس ۱۰.۳ منتشر شد که در آن مواردی از جمله فایل سیستم جدید اپل، قابلیت یافتن ایرپاد و چند مورد دیگر اضافه شده است. حال اپل مجددا یک آپدیت جزئی با شماره‌ نسخه‌ی ۱۰.۳.۱ منتشر کرده که در آن یک سری از باگ‌هایی که در نسخه‌ی ۱۰.۳ آی‌اواس وجود داشت، رفع شده است.

هم‌اکنون
نویسنده: نگار - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1063
هدف قرارگرفتن تنظيمات DNS دستگاه‌های مک توسط بدافزار MaMi
[align=justify]محقق امنیتی با نام پاتریک وردل، گونه‌ی جدیدی از بدافزار را مورد تجزیه ‌و تحلیل قرار داد که به نظر می‌رسد برای ربودن تنظیمات DNS در دستگاه‌های مک طراحی شده است.

این بدافزار که "OSX/MaMi" نامیده می‌شود، مبتنی بر کلاس "SBMaMiSettings" است و در حال حاضر تنها توسط محصولات ضدبدافزار ESET و Ikarus، تحت نام‌های "OSX/DNSChanger.A" و "Trojan.OSX.DNSChanger" شناسایی می‌شود.
این محقق، نمونه‌ای از بدافزار MaMi را در انجمن‌های Malwarebytes به‌دست آورد که در آن یک کاربر، گزارشی در مورد آلود
نویسنده: sadegh001 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 976
چگونه هدف زندگی خود را پیدا کنیم؟
[align=justify]مهم‌ترین بخش داشتن هدف زندگی رسیدن به آن نیست؛ کاری هست که انجام می‌دهید و به شخصی که برای رسیدن به هدف زندگی خود تبدیل می‌شوید.
داشتن هدف زندگی مهم است، برای اینکه تمرکز پیدا می‌کنید. این کار رؤیاهایمان را شکل می‌دهد. با آن می‌توانیم بر کارهایی که باید انجام دهیم، تمرکز کنیم.
اهداف خوب هستند برای اینکه به ما قدرت می‌دهند. به خاطر رسیدن به اهدافمان باید بهتر شویم. ما برای آینده آرزو می‌کنیم و در حال زندگی می‌کنیم.
ما همه احتیاج داریم قوی باشیم. اهداف بلندمدت به ما کمک می‌کند از
نویسنده: arenanoc - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 865
سیستم های اسکادا هدف اصلی هکرها
بنا بر گفته گروه کارشناسان زیرساخت بحرانی کنفرانس امنیت اطلاعات اروپا (Infosecurity Europe)، اپراتورهای سیستم‌های بحرانی باید بپذیرند که امروز
 یا فردا هدف مهاجمین و هکرها قرار می‌گیرند.
از طرفی هکرها سیستم‌های بحرانی، اسکادا و کنترل صنعتی را در راستای مختل کردن کارشان هدف قرار می‌دهند، درحالیکه این سیستم‌های کنترل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باید به اینترنت و
 حتی برنامه‌های کاربردی مصرف‌کننده متصل شوند. 
لذا شرکت‌های دارای سیستم‌های بحرانی باید بدانند احتمال اینکه دیر یا زود
نویسنده: arenanoc - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 930
ترکيب تکنولوژي‌هاي مختلف با هدف برآورده نمودن نيازمندي‌هاي کسب
طرح مسئله
ترکيب تکنولوژي‌هاي مختلف با هدف برآورده نمودن نيازمندي‌هاي کسب و کار، سازمان را با چالش‌هايي جديد روبرو نموده است، چرا که عموماً دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هيچ روش يا مکانيزمي خدمات شبکه با هدف جمع آوري، 
نرمال سازي، مرتبط سازي و اولويت‌بندي ميليون‌ها رخداد گزارش شده
از سوي تکنولوژي‌ها و سامانه‌هاي مختلف وجود ندارد. در چنين وضعيتي استفاده از تکنولوژي‌هاي مختلف و نامتجانس جز افزايش سربار فعاليت‌هاي امنيتي سازمان، مضاعف شدن اين فعاليت‌ها، 
ايجاد مدل‌هاي امنيتي ضعيف و