شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: mesterweb - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1100
آموزش جاوا اسکریپت - متغیرهای عددی
[align=justify]
در جلسه گذشته با متغیرهای متنی آشنا شدیم و نحوه ایجاد یک متغیر متنی را فراگرفتیم. در این بخش قصد داریم سراغ متغیرها عددی برویم.

برای اینکه راحت‌تر و بهتر با متغیرهای عددی آشنا شویم، مسیری را که در جلسه گذشته آغاز کرده‌ایم ادامه می‌دهیم. فرض کنید همچنان ما در حال ساخت پروژه پیتزافروشی هستیم. این بار می‌خواهیم با تعریف یک متغیر عددی، قیمت محصولات را به لیست اضافه کنیم و حتی تخفیف هم برای آن در نظر بگیریم.
برای این کار یک متغیر به نام off تعریف می‌کنیم.

[align=left][code]
v
نویسنده: mesterweb - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 884
آموزش جاوا اسکریپت - اعمال ریاضی روی متغیرهای عددی
گاهی می‌خواهیم به‌صورت مساوی یک مقدار را به یک متغیر اضافه کنیم. مثلا می‌خواهیم ۵ تا به یک متغیر اضافه یا کم کنیم! برای آشنایی با نحوه‌ی انجام ریاضیات ساده روی متغیرها در جاوا اسکریپت با ما همراه شوید.

در این جلسه قصد داریم با نحوه‌ی جمع و تفریق و ضرب و تقسیم متغیرها آشنا شویم. این اعمال تنها روی متغیرهای عددی قابل اجرا هستند. همچنین در ادامه با اپراتورهایی مثل += آشنا خواهیم شد.

علامت =
[align=justify]علامت = به
نویسنده: mesterweb - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 924
آموزش جاوا اسکریپت - متغیرهای شرطی (بولین)
[align=justify]در هفتمین جلسه از آموزش جاوا اسکریپت به زبان ساده، سراغ بولین‌ها یا متغیرهای شرطی خواهیم رفت. 

سومین نوع داده‌ها، بولین‌ها هستند. بولین‌ها متغیرهایی هستند که دو حالت بیشتر ندارند؛ یا درست (true) هستند یا غلط (false). از بولین‌ها برای چک کردن شرایط و تغییراتی که دو حالت بیشتر ندارند استفاده می‌شود.
بولین‌ها بسیار کاربردی هستند؛ مثلا فرض کنید می‌خواهید بگویید اگر فلانی مشتری ویژه بود این تخفیف را اضافه کن و اگر نبود این کار را نکن. این یک شرایط دومتغیره است که یا فلانی مشتری ویژ