شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: saberi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 2094
استفاده هکرها از افزونه ضد فیشینگ گوگل
افزونه مرورگر کروم برای مقابله با تهدیدات موسوم به پیشینگ خود قربانی همین نوع حملات شده و گوگل هنوز نتوانسته مشکل یادشده را برطرف کند.
[align=justify]به نقل از سی نت، پل مور مشاور امنیتی حوزه فناوری اطلاعات، ویدئویی را روی سایت یوتیوب آپلود کرده که نشان می دهد افزونه سیستم هشدار گوگل در مورد استفاده از کلمه عبور جدید با افزودن تنها هفت خط کدنویسی قابل دستکاری و خرابکاری است. Password Alert افزونه رایگانی است که برای مرورگر کروم طراحی شده و از چهارشنبه در دسترس علاقه مندان
نویسنده: نسیم - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 950
دسکتاپ فیشینگ چیست؟
دسکتاپ فیشینگ یکی از روشهای کلاهبرداری به قصد سرقت هویت کاربران اینترنت با استفاده از دسترسی به اطلاعات محرمانه آنان است. با وجودی که استفاده از این شگرد مجرمانه رو به افزایش است هموطنان عزیز اطلاعات کاملی از این نوع کلاهبرداری ندارند و متاسفانه در دام این نوع از کلاهبرداری گرفتار می شوند.

[align=justify][size=small]در دنیای کنونی که لحظه به لحظه ابزار و امکانات جدید به بازار عرضه می‌شود، کمی دانش فنی کاربران و هموطنان از این فناوری‌ها، زمینه را برای سوء استفاده مجرمی
نویسنده: نگار - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1428
برتری مایکروسافت اج بر کروم و فایرفاکس در مقابله با بدافزارهای ای
به گزارش آزمایشگاه NSS، مرورگر پیش‌فرض ویندوز۱۰ (Microsoft Edge) در مقایسه با رقبایی نظیر کروم و فایرفاکس، در زمینه‌ی جلوگیری از حملات فیشینگ و بدافزارها عملکرد بهتری از خود نشان داده است.

[align=center][تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

بر اساس آزمایشات انجام‌شده توسط شرکت امنیتی NSS، مرورگر اج در زمینه‌ی مقابله با حملات فیشینگ و بدافزارهای اجتماعی (SEM) بهتر از گوگل کروم و فایرفاکس عمل می‌کند. طبق ادعای این شرکت، مرورگر نوپای مایکرو
نویسنده: mesterweb - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 2885
سوء استفاده روس‌ها از آسیب پذیری مایکروسافت آفیس
[align=justify]هکرهای روسی از جذابیت اخبار حادثه های تروریستی و آسیب پذیری مایکروسافت آفیس برای جاسوسی های جدید خود استفاده می کنند.

به نظر می‌رسد هکرهای روسی که با عناوین APT28 یا Fancy Bear شناخته می‌شوند، در حال انجام فعالیت های جدیدی هستند. سال گذشته این گروه حزب دموکرات و کمپین کلینتون را در زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هک کردند و حسابی خبرساز شدند.
هکرهای روسی با ارسال یک ایمیل «فیشینگ» به کارکنان ستاد هیلاری کلینتون و با آلوده کردن رایانه های این افراد در مار
نویسنده: نگار - پاسخ‌ها: 2 - بازدید‌ها: 1750
روش‌های رایج کلاهبرداری از طریق فیشینگ و نحوه‌ی مقابله با آن
[align=justify]احتمالا برای همه پیش آمده است که یک شاهزاده‌ی نیجریه‌ای با آن‌ها تماس بگیرد و برای جابه‌جا کردن ثروتش به خارج از کشور از آن‌ها کمک بخواهد، در مقابل نیز معمولاً وعده‌ی سهمی از این ثروت داده می‌شود. همه‌ی ما می‌دانیم که این کار کلاهبرداری است، اما آیا می‌دانستید که هنوز ۳۰ درصد از کاربران بر روی لینک‌های کلاهبرداری کلیک می‌کنند؟

امروزه کلاهبرداری به خصوص از طریق فیشینگ، به قدری پیشرفته شده است که تقریباً همه‌ی ما برای تشخیص روش‌های فریب‌آمیز آن به ذره‌بین نیاز داریم.
در
نویسنده: hoboot - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1178
کلاهبرداری با استفاده از نرم افزار 1000تومانی صیغه یاب
عدم سواد رسانه‌ای سبب شد تا تعدادی از کاربران با اعتماد به یک برنامه 1000 تومانی صیغه یاب نامعتبر، ضررهای میلیونی را متحمل شوند.

بسیاری از جرائم اقتصادی در پی رعایت نکردن توصیه‌ها و هشدارهای پلیسی روی می‌دهد. متاسفانه مدتی است جرائم فضای مجازی به سمت و سوی حوزه اخلاقی رفته و سوءاستفاده از اطلاعات منتشر شده توسط قربانیان آمار بالایی را به خود اختصاص داده که تمامی این موارد در پی سهل انگاری و عدم سواد رسانه‌ای می‌باشد.  

[align=justify]اخی
نویسنده: نگار - پاسخ‌ها: 1 - بازدید‌ها: 1453
جزئیاتی درباره نسخه جعلی تلگرام
[align=justify]مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای (ماهر) اطلاعاتی درباره‌ی نسخه‌ی جعلی تلگرام با نام سرویس تماس صوتی و تصویری تلگرام منتشر کرد و اهداف انتشار این بدافزار را شرح داد.
نسخه‌ی بدافزاری سرویس تماس صوتی و تصویری تلگرام اخیرا شناسایی شده که مرکز ماهر دسترسی به آن را محدود کرد.
دهم بهمن ماه امسال پیغامی جعلی در شبکه اجتماعی تلگرام با عنوان «سرویس تماس صوتی و تصویری تلگرام منتشر شد» منتشر شد که در صورتی‌که کاربر لینک حاوی این پیغام را باز می‌کرد،
نویسنده: sara67 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1059
مراقب فیشینگ تلفنی باشید
[align=justify]در روش‌های مهندسی اجتماعی، ایجاد جذابیت و در مرحله بعد ایجاد اعتماد کاذب باعث می‌شود تمایلات درونی افراد ازجمله کنجکاوی و یا طمع ورزی آنان تحریک و اطلاعات مهم و حساسی مانند اطلاعات کارت‌های بانکی، شناسه‌های رمز عبور و یا اطلاعات حریم خصوصی را از طریق تلفن در اختیار کلاهبردار قرار داده و مورد سوءاستفاده قرار گیرند.

مجرمان با استفاده از اصول روانشناسی اجتماعی برخی از شهروندان را فریب داده و اطلاعات حساب بانکی آنها را از طریق تماس تلفنی سرقت می‌نمایند.

يكى از اين روش‌ها فیشینگ
نویسنده: saberi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1140
دور زدن احراز هویت دو مرحله ای
هکرها روشی تازه فرا گرفته اند که به وسیله آن، احراز هویت دو مرحله ای را تحت الشعاع قرار می دهند.
تاکنون بارها در اخبار و رسانه ها به واکاوی و بررسی وضعیت امنیت احراز هویت دو مرحله ‌ای پرداخته شده و در برخی مواقع، غیرقابل نفوذ بودن این احراز هویت‌ها در بعضی سرویس‌ها مطرح شده است. البته در همه‌ی موارد، با فرض این مسئله که کاربران از دستگاه تلفن همراه خود، به خوبی مراقبت می‌کنند، امنیت احراز هویت دو مرحله‌ای تأیید شده است.
[align=justify]
بیشتر برنا
نویسنده: saberi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 3870
هک جدید از طریق واتس اپ به روش فیشینگ و هایجک
[align=justify]حمله جدید فیشینگ از طریق واتس اپ

دوستان گرامی امروز متوجه شدیم که حمله جدید فیشینگ (Phishing) و هایجک(هک گوشی از طریق لینک) (Highjack) توسط گروهی از طریق پیام رسان واتساپ شکل گرفته و در حال توزیع گسترده در شبکه های مجازی است.

در این حمله نفوذگر با ارسال پیامی مبنی بر اهدای 75 خودرو BMW به خاطر تولد 75 سالگی این شرکت برای کسانی که در نظرسنجی آنها شرکت کنند، سعی در ترغیب کاربران به کلیک بر روی لینک ارسالی را دارند.
سایت مورد نظر یک سایت جعلی با دامنه شبیه به سایت BMW