شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اخذ کامل کانادا شرایط و مهاجرت روش ، تحصیلی پذیرش

شرایط کامل و روش اخذ پذیرش تحصیلی ، مهاجرت کانادا
#1
امروزه بسیاری از افراد خواهان ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر در سطح جهانی هستند. دانشگاه های کشور کانادا از جمله دانشگاههایی است که به دلیل اعتبار جهانی و رفاه اجتماعی بیشترین متقاضی مهاجرت را دارد. کشور کانادا در شمال قاره آمریکا قرار دارد و بعد از روسیه بزرگترین کشور جهان است و در مقایسه با دیگر کشورها جمعیت کمی دارد و از جمله مهاجرپذیرترین کشورهااست. به دلیل سطح علمی وآموزشی عالی دراین دانشگاه ها، هر ساله دانشجویان زیادی از سراسر جهان متقاضی اخذ ویزای تحصیلی کانادا می باشند. اگر شما هم خواهان مهاجرت تحصیلی به کانادا هستید همکاران و وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر از معتبرترین موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور با همکاری وکیل مهاجرت به کانادا واقع در تهران و شیراز راهنمای شما عزیزان می باشند. از نظر سازمان ملل،کشور کانادا یکی از بهترین کشورها برای اخذ بورسیه تحصیلی ، تحصیل و حتی زندگی می باشد. دانشگاه های کانادا از سطح علمی بسیار بالایی برخوردارند و اغلب دانشگاه ها از یک هیئت علمی با برترین رتبه های علمی و تجربی جهت راهنمایی بهتر دانشجویان در راستای تحصیلی بهتر در سطح جهانی استفاده میکنند.عزیزانی که موفق به کسب بورسیه تحصیلی در کشور

کانادا می شوند میتوانند از شرایط تحصیل رایگان در کانادا و در این دانشگاه ها استفاده کنند، از شهرهای مهم کانادا میتوان به تورنتو، ونکور، مونتریال، کلگدی، ادمونتون، کبک و لوتاوا اشاره کرد. راه های مهاجرت به کانادا از طریق اخذ ویزای کار در کانادا ، سرمایه گذاری و تحصیل در کانادا می باشد، بنابراین اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری ، کار و تحصیل صورت می پذیرد.

 

شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در کانادا


تحصیل در کانادا تا مقطع دیپلم به صورت اجباری می باشد که دانش آموزان بعداز گذراندن این 12 سال تحصیلی موفق به اخذ مدرک دیپلم می شوند و می توانند وارد دانشگاه شوند بنابراین فرد برای ادامه تحصیل می بایست شرایط اخذ پذیرش در این دانشگاه ها را داشته باشد. در کالج ها رشته های کاربردی و فنی و حرفه ای تدریس میشود و زبان تحصیل آنان انگلیسی نیز می باشد در واقع تحصیل در کانادا در این مقطع به زبان انگلیسی میباشد و در پایان به دانشجویان مدرک فارغ التحصیلی کالج داده میشود. دراین دانشگاه ها مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا گذرانده میشود و مدرک علمی دانشگاه به دانشجویان اعطا می شود.

 

تحصیل در کانادا بدون مدرک زبان

 

از شرایط پذیرش دانشجو در دانشگاه های کانادا معدل و نمرات سال آخر دبیرستان دانش آموزان است. زبان تدریس در اغلب دانشگاه های کانادا انگلیسی و از این رو دانشجویان میبایست مدرک زبان آیلتس حداقل 6 را داشته باشند. یکی از دانشگاه های کانادا دانشگاه کبک می باشد که بیش از 87000 دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند.

 

شرایط تحصیل درمقطع لیسانس یا کارشناسی کانادا

 

برای تحصیل در مقطع لیسانس دانشگاه های کانادا متقاضی میبایست مدرک دیپلم با معدل حداقل 14 را داشته باشد البته پذیرش در بعضی رشته های تحصیلی در دانشگاه های ممتاز نیازمند معدل بالای 15 میباشد لذا داشتن مدرک زبان آیلتس حداقل 6 یا تافل جهت پذیرش در دانشگاه الزامی است. لازم به ذکر است دانشجویانی که مدرک زبان ندارند میبایست دوره های آموزشی زبان انگلیسی را در دانشگاه سپری کنندکه ممکن است یک یا دو ترم زمان ببرد زیرا تحصیل درکانادا بدون مدرک زبان دانشجویان را با مشکل مواجه میسازد لذا پیشنهاد همکاران ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر این است که متقاضیان عزیز در کشور مبدا مدرک زبان خود را بگیرند بنابراین شما میتوانید با مراجعه به موسسه حقوقی توسعه گران مهر در شهر شیراز و شرکت در کلاس های زبان در کمترین زمان ممکن مدرک زبان خود را دریافت نمایید.

هزینه تحصیل در مقطع لیسانس یا کارشناسی دانشگاه های کانادا در سال مبلغی حدود 14000 تا 18000 دلار میباشد که این مبلغ با توجه به دانشگاه متغیراست. در مقطع لیسانس ،دانشجویانی که معدل بالا دارند کمک هزینه تحصیلی بین 1500 تا 9000 دلار در سال را دریافت میکنند.

در مقطع فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد هزینه های تحصیل برای هرسال بیش از 6000 تا 9000 دلار میباشد که البته در این مقطع برای دانشجویان بین المللی و دانشجویانی که مدرک دانشگاهی کشورهایی غیر از آمریکا و کانادا را دارند گرفتن کمک هزینه تحصیلی و پرداخت هزینه زندگی دانشجویی در کانادا بسیار مشکل است.

 

شرایط تحصیل در مقطع فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد کانادا

 

دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس دانشگاه های کانادا می بایست مدرک کارشناسی 4 ساله با معدل بالای 14 و توصیه نامه از اساتید مقطع لیسانس خود و مدرک زبان تافل یا آیلتس 6.5 را داشته باشند. لازم به ذکر است که اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد برای آن دسته از دانشجویانی که مدرک زبان ندارند در اغلب موارد امکان پذیر نمی باشد. در اکثر دانشگاه های کانادا به دانشجویان مقطع فوق لیسانس کمک هزینه تحصیلی داده نمیشود البته در برخی از دانشگاه ها با توجه به شرایط دانشجو بعد از طی کردن سال اول تحصیلی یا در بعضی مواقع از همان سال اول به دانشجو کمک هزینه تحصیلی داده میشود.

 

تحصیل در مقطع دکترا یا پی اچ دی در کانادا

 

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترای دانشگاه های کانادا دارند میبایست مدرک زبان آیلتس 7 را داشته باشند. سالانه به 1000 نفر از دانشجویان مقطع دکترا اقامت دائم کانادا داده می شود که می توانند در ارگان های دولتی کانادا مشغول به کار شوند به همین دلیل متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکترای کانادا بسیارند. دانشجویان در این مقطع میتوانند از کمک هزینه های تحصیلی بهره مند شوندهمچنین دانشجویان ابتدا میبایست جهت اخذ پذیرش در مقطع دکترای کانادا محل تحصیل خود را انتخاب کنند در غیر این صورت در اغلب مواقع پرونده دانشجو توسط هیئت علمی دانشگاه رد میشود.

در کشور کانادا اغلب دانشگاه ها به صورت خصوصی میباشند و هزینه های تحصیل در کانادا با توجه به محل تحصیل متغیر میباشد که بالاترین هزینه ها مربوط به شهر اونتاریو و کمترین هزینه ها مربوط به شهر کبک میباشد اما به طور کلی هزینه ها حدود 14000 تا 22000 درسال میباشند.

 

رشته های تحصیلی پر در آمد و مورد نیاز در کانادا

 

در کالج ها اغلب رشته های فنی حرفه ای ، مهندسی تخصصی و کاربردی در دوره های کوتاه مدت برگذار میشود. بعضی از رشته های تحصیلی در کالج ها تا مقطع لیسانس نیز ارائه میشوند که این مقطع یا در خود کالج تکمیل میشود یا با همکاری یکی از دانشگاه ها برگزار می گردد.

افرادی که متقاضی ادامه تحصیل در کالج های کانادا هستند میبایست حداقل مدرک دیپلم دبیرستان و مدرک زبان آیلتس یا تافل را داشته باشند. به این منظور موسسه زبان دکتر آرین کریمی یا همان کالج آرین دوره فشرده آیلتس با تنوع و در نظر گرفتن سطح پایه زبان طراحی نموده و به راحتی شما را در کسب نمره مورد نیاز جهت مهاجرت یا تحصیل در کانادا یاری مینماید. جهت شرکت در دوره فشرده آیلتس و تافل در کالج زبان آرین اینجا کلیک فرمایید. البته کسانیکه مدرک زبان ندارند ابتدا میبایست دوره آموزش زبان را سپری کنند که شهریه سالانه دوره های آموزش زبان حدود 10000 تا 11000 دلار میباشد. شهریه تحصیل در دوره های کالج حدود 12000 تا 14000 دلار در سال است و هزینه زندگی حدود 800 تا 1200 دلار در ماه میباشد.

دانشجویانی که موفق به اخذ ویزای تحصیلی کانادا شده اند میتوانند به صورت پاره وقت در دانشگاه ها مشغول به کار شوند و یا قادرند20 ساعت در هفته درمحیط خارج از دانشگاه کار کنند. البته از سال دوم به بعد میتوانند به صورت تمام وقت مشغول به کارشوند.

دانشجویانی که موفق به اخذ تابعیت کانادا شده اند و اقامت تحصیلی کانادا را گرفته اند، می توانند در خوابگاه های دانشجویی مربوط به دانشگاه ها یا در پانسیون ها اقامت داشته باشند یا می توانند بیرون از محیط دانشگاه ها یک واحد کامل یا یک اتاق اجاره کنند. دانشجویانی که تمایل به اقامت در خوابگاه های دانشگاه را دارند با توجه به امکانات خوابگاه ماهانه مبلغی حدود 300 تا 700 دلار را می بایست پرداخت کنند. دانشجویانی که اقامت در پانسیون ها را انتخاب میکنند با توجه به محل پانسیون و برخی خدمات میبایست در ماه حدود 700 دلار پرداخت کنند و دانشجویانی که خارج از دانشگاه یک اتاق با سرویس مشترک یا یک واحد کامل اجاره می کنند با توجه به محل اقامت ، ماهانه میبایست مبلغی حدود 400 تا 900 دلار بابت اجاره پرداخت کنند لذا اغلب آنان تمایل به داشتن همخانه دارند تا هزینه هایشان را کاهش دهند.

نکته قابل توجه این است که اگر شما یک فرد خارجی باشید و فرزند شما در کانادا به دنیا بیاید شما مقیم دائم کانادا محسوب نمیشوید و اقامت از طریق تولد فرزند دائم نمی باشد.

دانشگاه های پزشکی کانادا از معتبرترین و پرطرفدارترین دانشگاه ها در سطح جهان است ودانشجویان پس از فارغ التحصیلی به راحتی میتوانند درتمامی کشورهای جهان مشغول به کارشوند یا تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کانادا خودرا در دوره های تخصصی تکمیل نمایند.

 

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

 

دانشگاه های معتبر در کانادا

 

در زیر به برخی از دانشگاه های ممتاز کشور کانادا اشاره میکنیم:

 

University of Alberta

University of Calgary

University of Ottawa

University of Toronto

University of waterloo

University of western Ontario

Mc gill university

Mc master university


۶۰ عکس آموزنده با متن انگلیسی که باید در آرشیو خود داشته باشید!


آموزش کامل زبان گرجی در سفر (لغات،جملات و اصطلاحات کاربردی)


دانلود ۱۶ کلیپ گلچین شده و بسیار کاربردی آموزش زبان ترکی استانبولی بابک


دانلود رایگان ۸ درس مهم و کاربردی آموزش زبان چکی (فیلم+ pdf)





اگر شما هم خواهان اخذ ویزای تحصیلی کشور کانادا هستید و شرایط مهاجرت کانادا رادارید میتوانید با تحویل مدارک خود که شامل مدرک زبان، کپی و اصل مدارک تحصیلی، 2 قطعه عکس پاسپورتی، اصل و کپی پاسپورت، کپی و اصل شناسنامه، مدارک اثبات پشتوانه مالی و در صورت اشتغال به کار مدارک مربوط به سوابق کاری و نامه اشتغال به کارمیباشد به وکلای مجرب ما در موسسه توسعه گران مهر در کمترین زمان و به صورت تضمینی ویزای تحصیلی کشور کانادا را دریافت نمایید


اشتراک گذاری این مطلب

فیسبوک گوگل پلاس تویتر کلوب فیسنما دیگ لینکداین تلگرام

پاسخ
#2
سلام و عرض ادب

ببخشید یکی از دوستان من چند سال پیش اقامت دائم کانادا گرفت و در صورتی که دانشجو بود .
از طریق این موسسه اعزام دانشجو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 هم رفت .

فکر میکنم پذیرش تحصیلی گرفت ممنون میشم راهنماییم کنید .


اشتراک گذاری این مطلب

فیسبوک گوگل پلاس تویتر کلوب فیسنما دیگ لینکداین تلگرام

پاسخ


لطفا دقت کنید که ارسال‌های جدید در این انجمن نیاز به تایید مدیریت قبل از نمایش دارند.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.

تایید کاربر واقعی بودن
لطفا چک‌باکسی که در مقابل می‌بینید را علامت بزنید، این فرایند برای جلوگیری از ربات‌های اسپم‌ خودکار می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ‌ها بازدید آخرین ارسال
  مهاجرت پزشکی به کشور آلمان sima 0 173 97/1/11، 12:27 صبح
آخرین ارسال: sima
  مهاجرت به انگلستان با آسانترین روش mina13 0 164 96/11/30، 12:38 صبح
آخرین ارسال: mina13
  مهاجرت و تحصیل در انگلستان mina13 0 162 96/10/23، 03:51 عصر
آخرین ارسال: mina13

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان