شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تبلیغات می آیا پدیده رمزنگاری دزدی اینترنتی شده تواند شود؟ جایگزین

آیا پدیده دزدی رمزنگاری شده می تواند جایگزین تبلیغات اینترنتی شود
#1
روش جدیدی از درآمدزایی اینترنتی به نام دزدی رمزنگاری شده به وجود آمده است که ممکن است جایگزین تبلیغات اینترنتی شود.

[تصویر:  do.php?img=3890]

در هفته‌های اخیر اخباری در رابطه با استفاده از قدرت پردازشی بازدیدکنندگان از وب‌سایت‌های مختلف منتشر شده است. به عبارت دیگر، در مدت‌زمانی که شما از تارنمایی دیدن می‌کنید، از پردازنده‌ی دستگاه شما برای انجام محاسبات خاصی استفاده می‌شود که به صاحب وب‌سایت کمک می‌کند بدون اینکه شما مطلع شوید، ارز دیجیتال به دست آورد. واژه‌ی جدید برای این پدیده، «دزدی رمزنگاری شده» است. البته این نام‌گذاری صرفا برای ایجاد تشویش در اذهان کاربران اینترنت است و دزدی چندانی در کار نیست.

ممکن است بگویید چنین چیزی امکان ندارد؛ اما نباید زود قضاوت کنید. ابتدا ممکن است فکر کنید این یک خطر امنیتی است اما اینطور نیست. شاید این ذهنیت به این دلیل باشد که این کدها از پردازنده‌ی شما بدون اطلاعتان استفاده می‌کنند. اما درواقع این تمام کاری است که از این کدها برمی‌آید. کدهایی از نوع جاوا اسکریپت این کار را انجام می‌دهند. همان جاوا اسکریپتی که هنگام مشاهده‌ی یک سایت کاربردهای معمول و مفیدی مانند گرافیک یا اعتبارسنجی سایت را در کامپیوتر شما برعهده دارند. در واقع تمام کدهایی که یک سایت امروزی برای اجرا نیاز دارد بر پایه‌ی همین جاوا اسکریپت نگاشته می‌شود. به همین جهت کارهای بسیار زیادی برای ایمن‌سازی آن صورت گرفته است؛ اما از آنجایی که کد، کد است، نمی‌توان به آن گفت ماجرا چیست. در واقع کدهای مورد بحث عملیات خاصی که مشمول تهدیدات امنیتی شود مانند اسپوفینگ، رمزربایی و... انجام نمی‌دهند. همین موضوع است که تشخیص وب‌سایت‌های این‌چنینی را سخت می‌کند.

آیا نمی‌توان از پایین آمدن سرعت دستگاه متوجه موضوع شد؟
باید گفت پایین آمدن سرعت دستگاه معیار خوبی نیست؛ چرا که امروزه رایانه‌ها و تلفن‌های هوشمند قدرت اجرایی زیادی دارند که همیشه مقدار زیادی از آن اضافه است. مگر وقتی که شما مثلا در حال خواندن این مطلب هستید، پردازنده‌ی شما به‌شدت در حال فعالیت است؟ مسلما اینطور نیست. بنابراین وقتی کدها شروع به انجام محاسبات می‌کنند، ظرفیت استفاده‌نشده‌ی دستگاهتان به کار گرفته می‌شود. کاربران معمولا هیچ تفاوتی احساس نمی‌کنند. اما یک بخش وجود دارد که در صورت همه‌گیر شدن این پدیده، به‌شدت احساس ترس خواهد کرد و آن تبلیغات اینترنتی است.

آینده‌ی دزدی رمزنگاری‌شده چیست؟
چیزی که در ظاهر موضوع دیده می‌شود این است که وب‌سایت‌ها می‌توانند با اجرای کدهای خاصی که هیچ‌گونه مشکل امنیتی ندارند، برای خود درآمدزایی اینترنتی داشته باشند.
واضح است که وب‌سایت‌های پربازدید می‌توانند از این امکان سود بیشتری ببرند. صاحبان وب‌سایت از این سود برای مخارج سایت و به‌روز نگه داشتن آن استفاده می‌کنند. کاری که امروزه از طریق گرفتن تبلیغات انجام می‌شود. اما کاربران از تبلیغات تنفر دارند. تبلیغات نه‌تنها کاربران را ناخواسته به سایت‌های دیگر هدایت می‌کند؛ بلکه آن‌ها را ردیابی می‌کند، سرعت عمل آن‌ها را می‌گیرد، حجم اینترنت کاربران را هدر می‌دهد و ممکن است حتی سیستم آن‌ها را ویروسی کند. در صورت نبود تبلیغات، کاربران می‌توانند محتوای بیشتری در صفحه‌ی دستگاه خود ببینند. پس ترجیح می‌دهند از سایت‌های بدون تبلیغ بازدید کنند یا از مسدودکننده‌ی تبلیغ استفاده کنند.
حالا این کدنگاری جدید راه جدیدی برای کسب درآمد وب‌سایت‌ها است. راهی که فرقی به حال کاربران ندارد؛ جز اینکه آن‌ها را از شر تبلیغات خلاص می‌کند. اگر با همه‌گیر شدن این روش قرار باشد تبلیغات آنلاین از اینترنت حذف شود چنان گسیختگی عظیمی روی خواهد داد که زبان از تشریح آن قاصر است. چیزی که در ظاهر موضوع دیده می‌شود این است که وب‌سایت‌ها می‌توانند با اجرای کدهای خاصی که هیچ‌گونه مشکل امنیتی ندارند، برای خود درآمدزایی اینترنتی داشته باشند.

گوگل با این نوع درآمدزایی مشکلی ندارد
به نظر می‌رسد گوگل نیز از عمومیت پیدا کردن این سبک از درآمدزایی بدش نمی‌آید. طبیعتا، بزرگ‌ترین دلال تبلیغات جهان و صاحب محبوب‌ترین مرورگر دنیا چه در موبایل و چه در کامپیوتر، مشتاق است که ببیند این ماجرا به چه سمت و سویی پیش می‌رود. گوگل در جایگاهی قرار دارد که خودش نیز می‌تواند در آینده‌ی این پدیده نقش داشته باشد.

هر روز گزارش‌های بیشتری در خصوص وب‌سایت‌هایی که این کار را بدون اجازه‌ی کاربر انجام می‌دهند دریافت می‌کنیم. شرم‌آور است که وب‌سایت رسمی کریستین رونالدو یکی از آن‌ها است. از دیگر موارد می‌توان به وب‌سایت کانال تلویزیونی شوتایم، سایت میزبان فایل uptobox.com و Pirate Bay اشاره کرد.

در حال حاضر، کاربران کروم می‌توانند با نصب افزونه‌هایی از این موضوع جلوگیری کنند؛ از جمله‌ افزونه‌ی Antimine که توضیح آن به شرح زیر است:
عملکردی مشابه adblock دارد. تمرکز آن روی اسکریپت‌های کسب درآمد رمزنگاری‌شده است که شاید روی و‌ب‌سایت مورد بازدید نصب باشد. این اسکریپت‌ها از پردازنده‌ی دستگاه شما برای کسب ارز دیجیتال به نفع صاحب وب‌سایت استفاده می‌کنند. در نتیجه، بازدید از این وب‌سایت‌ها بدون استفاده از مسدودکننده‌ی Antiminer ممکن است باعث کند شدن عملکرد رایانه‌ی شما شود.




پاسخ
 سپاس شده توسط saberi ، نسیم ، afshin21


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رمزنگاری سرتاسری به مکالمات اسکایپ اضافه شد سحر 0 1,541 ۹۷/۶/۱، ۱۲:۰۵ صبح
آخرین ارسال: سحر
  مراقب تبلیغات شارژ رایگان باشید saberi 0 878 ۹۷/۳/۳، ۰۴:۰۳ صبح
آخرین ارسال: saberi
  هکرها برای دزدی ارز دیجیتال دست به دامان تلگرام شده‌اند tak 0 1,429 ۹۶/۱۱/۲۶، ۰۷:۲۹ عصر
آخرین ارسال: tak
  گوشی های اندرویدی قربانی دزدی ارز دیجیتال شدند tak 0 1,244 ۹۶/۱۱/۲۶، ۰۶:۳۸ عصر
آخرین ارسال: tak
  ثبت یک آدرس وب می‌تواند حملات باج افزار Wannacry را متوقف کند سحر 1 1,782 ۹۶/۲/۲۶، ۰۹:۲۲ صبح
آخرین ارسال: ms.khassi
  امکان هک پسورد رمزنگاری شده رایانه‌های مک با حملات DMA در ۳۰ ثانیه mesterweb 0 2,219 ۹۵/۱۰/۱۱، ۱۰:۰۹ صبح
آخرین ارسال: mesterweb
  شیائومی می تواند هر برنامه ای را از راه دور بر روی گوشی شما نصب کند! elshan 0 2,532 ۹۵/۷/۲۹، ۰۲:۱۴ عصر
آخرین ارسال: elshan
  کلیک دزدی چیست؟ Click jacking saberi 1 1,793 ۹۵/۷/۱۴، ۱۰:۰۰ عصر
آخرین ارسال: soraya
  پروتکل رمزنگاری معروفی که خیانت می‌کند mesterweb 0 1,436 ۹۵/۵/۲۵، ۰۳:۴۴ عصر
آخرین ارسال: mesterweb
  آیفون شما می تواند فقط با یک پیام از راه دور هک شود hoboot 0 2,860 ۹۵/۵/۱۰، ۰۸:۰۱ عصر
آخرین ارسال: hoboot

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان