شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 53 رأی - میانگین امتیازات: 2.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در پذیری یاهو گوگل، مدیریتی خطرناک و سرور مایکروسافت آسیب

آسیب پذیری خطرناک در سرور مدیریتی گوگل، یاهو و مایکروسافت
#1
مرکز ماهر از آسیب پذیری خطرناک در سرور مدیریت محتوای کمپانی هایی چون گوگل، یاهو و مایکروسافت خبر داد که احتمال جعل هویت کاربران این کمپانی ها را به همراه خواهد داشت.

به گزارش نامه نیوز، مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای - ماهر- از بروز آسیب پذیری خطرناک در سیستم مدیریت محتوای «دروپال» خبر داده که مربوط به ماژول OpenID در هسته این سیستم مدیریت محتوا بوده و به شخص حمله کننده اجازه ورود به سیستم را با نام کاربری سایر کاربران، از جمله مدیر سایت می دهد.

این آسیب پذیری در وهله اول کاربران سایت را تهدید می کند و به صورت مستقیم تهدیدی علیه سرور محسوب نمی شود.

اطلاعات عمومی آسیب پذیری

آسیب پذیری در ماژول OpenID در هسته سیستم مدیریت محتوای Drupal به شخص حمله کننده اجازه ورود به سیستم را با نام کاربری سایر کاربران، از جمله مدیر سایت می دهد.

فردی که مورد نفوذ قرار می گیرد باید با استفاده از سیستم OpenID وارد سایت شده باشد. همین امر باعث می شود که با وجود خطرناک بودن این آسیب پذیری و طیف وسیعی از نسخه های آسیب پذیر، تعداد کمی از سایت های استفاده کننده از سیستم Drupal در خطر باشند. این آسیب پذیری دارای شناسه CVE-۲۰۱۵-۳۲۳۴ و شامل نسخه های ۶.X تا ۶.۳۵ و ۷.X تا ۷.۳۷ است.

openID چیست ؟

OpenID که به اختصار OID نیز نامیده می شود یک استاندارد باز و پروتکل غیر متمرکز از بنیاد غیر انتفاعی OpenID Foundation است که به کاربران امکان احراز هویت را با استفاده از سایت هایی که با این سیستم همکاری دارند می دهد.



در این روش ارائه دهنده openID که به اختصار OP - OpenID Provider - نامیده می شود یک URL در اختیار کاربر قرار می دهد؛ با استفاده از تبادل URL بین کاربر نهایی و سایت پشتیبانی کننده RP یا Relying Party ،تصدیق هویت بین RP و OP انجام می پذیرد.

به زبان ساده تر OpenID یک تکنولوژی است که به کاربران اجازه می دهد با یک بار ساخت اکانت در سایت های ارائه دهنده این سرویس، به تمامی سایت هایی که از این سیستم پشتیبانی می کنند وارد شود.

در حال حاضر کمپانی های بسیاری از جمله گوگل، یاهو، مایکروسافت، AOL و Paypal به عنوان یک OpenID Provider سرویس OpenID را به کاربران ارائه می دهند.

توضیحات فنی این آسیب پذیری

در این آسیب پذیری شخص نفوذگر از یکی از کمپانی های ارائه دهنده این سرویس، امکان جعل هویت خواهد داشت. در واقع بعد از یک حمله موفق، نتیجه نهایی، شکلی همانند حملات هایجک - Session Hijacking - خواهد داشت.

در صورت موفقیت این حمله، شخص نفوذگر در ابتدا با OpenID خود، معتبر شناخته می شود اما در هنگام بازگشت پاسخ به سمت سیستم Drupal ، با ایجاد تغییر در پاسخ، مقدار مربوط به OpenID هر کاربر دیگر سایت (از جمله مدیر سایت) را در پاسخ قرار می دهد؛ اما سیستم Drupal این تغییر را متوجه می شود و درصدد رفع این مغایرت برمی آید.

ایراد اصلی کدنویسی در همین بخش سیستم است. سیستم فقط حالت خاصی را به منظور کشف تغییر بررسی می کند و با توجه به کامل نبودن این بررسی به اشتباه با یک درخواست از OP ، تمامی مشخصات مربوط به کاربری که مورد نفوذ قرار می گیرد را دریافت می کند و در اختیار شخص نفوذگر قرار می دهد؛ در واقع سرور محتوا به جای اینکه مشخصات مربوط به نفوذگر را دریافت کند، به اشتباه مشخصات شخصی را که مورد حمله قرار گرفته است دریافت می کند.

این آسیب پذیری باعث می شود هویت شخص نفوذگر به هویت شخص هدف تغییر پیدا می کند.

سرویس ها را آپدیت کنید

بهترین روش برای رفع این آسیب پذیری، به روزرسانی - آپدیت - نسخه های آسیب پذیر به آخرین نسخه ( ۶.۳۶ یا ۷.۳۸ ) است؛ راه دیگر جایگزینی فایل های openid.module در پوشه /modules/openid/ و openid_test.module در پوشه /modules/openid/tests/ با فایل های موجود در نسخه ۷.۳۸ یا ۶.۳۶ است.

هرچند فایل های تست در این آسیب پذیری نقش مستقیم نداشته و تغییر فایل openid.module در فولدر /modules/openid/ به تنهایی نیز برای رفع آسیب پذیری کفایت می کند.


به گزارش مهر، هایجک نوعی از حملات ضد امنیتی در شبکه محسوب می شود به نحوی که در آن، حمله کننده ارتباط را در دست می ­گیرد؛ این به این معنی است که در حالی که قربانی، ارتباط خود را با جایی برقرار کرده و در حال انجام کار خود است حمله کننده کنترل این ارتباط را در دست می ­گیرد و مانع از رسیدن پیغام ­ها می ­شود و در عوض پیغام خود را برای طرفین می فرستد اما دو طرف گمان می ­کنند که مستقیما با هم در ارتباط هستند.
ثبت دامنه و فروش هاست، سامانه پیامک، طراحی سایت، خدمات شبکه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
  | دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sms: 10004673  - 500021995


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کشف آسیب‌پذیری سایت لینکداین و نقض حقوق کاربران saberi 0 1,383 ۹۷/۲/۲۶، ۰۴:۲۲ صبح
آخرین ارسال: saberi
  معرفی آسیب پذیری های تحت وب saberi 0 1,268 ۹۷/۲/۲، ۰۱:۳۰ صبح
آخرین ارسال: saberi
  مایکروسافت افزونه‌ی ویندوز دفندر را برای مرورگر گوگل‌ کروم منتش soraya 0 1,402 ۹۷/۱/۳۱، ۰۳:۰۰ صبح
آخرین ارسال: soraya
  فاش شدن باگ امنیتی ویندوز 10 مایکروسافت توسط گوگل سحر 0 1,326 ۹۶/۱۲/۵، ۰۷:۳۱ عصر
آخرین ارسال: سحر
  کشف آسیب‌پذیری خطرناک در phpMyAdmin mesterweb 0 1,045 ۹۶/۱۰/۳۰، ۰۵:۱۵ عصر
آخرین ارسال: mesterweb
  مراقب لینک‌های خطرناک باشید hoboot 0 1,088 ۹۶/۱۰/۳۰، ۰۴:۱۶ عصر
آخرین ارسال: hoboot
  پویا دارابی آسیب‌پذیری جدیدی در فیسبوک کشف کرد mesterweb 0 1,144 ۹۶/۹/۸، ۰۵:۵۱ صبح
آخرین ارسال: mesterweb
  سوء استفاده روس‌ها از آسیب پذیری مایکروسافت آفیس mesterweb 0 2,919 ۹۶/۸/۲۰، ۰۵:۳۴ صبح
آخرین ارسال: mesterweb
  ویروس پیامکی خطرناک برای گوشی های موبایل در ایران hoboot 2 2,144 ۹۶/۸/۷، ۰۶:۰۰ صبح
آخرین ارسال: نسیم
  آسیب پذیری جدید واتس اپ ، زمان ارسال پیام مخاطبان یا خوابیدن آنها mesterweb 0 1,507 ۹۶/۷/۲۰، ۰۴:۵۶ صبح
آخرین ارسال: mesterweb

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان