شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امتیازات: 2.84
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
نیاز ندارید؟ پول به شروع سرمایه ثروتمند ثروت کارآفرینی چرا برای پولدار

چرا برای شروع کارآفرینی به سرمایه نیاز ندارید؟
#1
چرا برای شروع کارآفرینی به سرمایه نیاز ندارید؟ هرآنچه راجع به سرمایه شنیدید افسانه است

در اولین قدم برای کارآفرین شدن به شما توصیه می‌کنیم هرگز این افسانه را که برای شروع کار نیاز به یک سرمایه هنگفت دارید، باور نکنید. واقعیت این است که بیش از 80 درصد از کسب و کارهای جدید هرگز با یک سرمایه‌گذاری هنگفت یا یک بودجه خارق‌العاده شروع نشده است !

بنا به گفته متخصصین این عرصه، شروع کار با بودجه پایین مزیت‌هایی هم دارد و باعث می‌شود اگر دچار مشکل شدید شکست بزرگ و جبران‌ناپذیر نداشته باشید. از سوی دیگر سرمایه‌گذاری زیاد هرگز تضمین کننده موفقیت در کسب و کار نیست.
اگر پیگیر تلوزیون و روزنامه و مجله و … باشید، خواهید دید رسانه های بیشر مشتاق هستند کارآفرینان شناخته شده‌ای را که با اولین سرمایه‌گذاری هنگفت خود موفق شده‌اند، برجسته کنند؛ اما نباید از این نکته غافل شویم که اکثر کسب و کارهای موفق از قشر مردم عادی بوده‌اند.
افرادی چون بیل گیتس، مایکل دل و ریچارد برانسون که در ابتدا بودجه قابل توجهی نداشتند و با کسب موفقیت عظیم و جلب اعتماد عمومی کسب و کار خود را گسترش دادند.

در این مقاله میخواهیم به شما بگوییم چرا برای کارآفرینی و شروع کسب و کارتان واقعا به سرمایه نیاز ندارید؟ و البته به برخی از مزایای موجود در کارآفرینی با سرمایه اندک اشاره خواهیم کرد:
 
دلیل شماره یک | کسب و کار متعلق به شما است و خودتان رییس خود هستید.
بسیاری از کارآفرینان از ضوابط اداری گله‌مند هستند و می‌خواهند خودشان رییس کسب و کارشان باشند. زمانی که خودتان کارآفرین باشید، دیگر نیازی ندارید که به دنبال کسب رضایت سهامداران باشید، تصمیمات توسط خودتان اتخاذ می‌شود و هیچ کس نمی‌تواند مانع تصمیم‌گیری شما شود.
 
دلیل شماره دو | با بودجه محدودتر می‌توانید برنامه کاری بهتری داشته باشید.
کارآفرینانی که سرمایه اندکی دارند و زیر سایه حمایت هیچ سرمایه‌گذاری نیستند برای انجام کارهایشان از روش‌های خلاقانه‌تر و نوآورانه استفاده می‌کنند. آنها با پول، مشکلات را بی صدا نمیکنند، بلکه چون هیچ پولی ندارند مجبورند مشکلات را ریشه ای حل کنند.
توجه به جزییات بیشتر، اغلب در کسب و کارهایی که با سرمایه هنگفت شروع به کار می‌کنند، کمتر مورد اهمیت قرار می‌گیرد؛  چرا که باید با سرعت بیشتری تصمیمات را اتخاذ کنید و انجام فعالیت‌ها به سرعت صورت می‌پذیرد.
 
دلیل شماره سه | بکوشید تا با زیرکی همه شرایط را در نظر بگیرید و بتوانید خود را با تغییرات منطبق کنید.
پس از شروع کسب و کار و تثبیت شدن شرایط، ممکن است سرمایه‌گذار یا حتی ذهن شما بندرت تغییر را بپذیرد. به هر حال هر کسب و کاری ممکن است در نیمه راه  دچار تغییرات شود.
از اشتباهات‌تان تجربه کسب کنید و به آنها نه به دید یک شکست دردناک، بلکه به عنوان یک تجربه گرانبها نگاه کنید؛ که در دراز مدت باعث افزایش اعتبار شما می‌شود.
 
دلیل شماره چهار | تمرکزتان را بجای سرمایه گذار به مشتری معطوف کنید.
حتی بهترین سرمایه‌گذار‌ها هم سعی می‌کنند با انجام ارتباطات روتین، برآورده ساختن انتظارات و بهبود کسب و کار، بازده خود را بیشتر کنند. آنها معمولا همکاری متقابل را به همکاری با مسئولیت محدود ترجیح می‌دهند، و با افزایش فضای اداری و نیروی انسانی به دنبال افزایش کارآیی کسب و کار خود هستند.
 
دلیل شماره پنج | تا زمانی‌ که به بازدهی ثابت نرسیده‌اید، شغل همیشگی خود را ترک نکنید.
سرمایه‌گذاران به دنبال یک تعهد کامل و همه جانبه هستند، حتی در ابتدای کار که هنوز نحوه کسب و کار ثابت نشده است. معمولا سرمایه زود از دست می‌رود و ممکن است در همان ابتدا حامی مالی را از دست بدهید.
برای کارآفرینان با انگیزه طرح ریکاوری همیشه خوب عمل کرده است.
پس ابتدا کسب و کارتان را حتی با بودجه خیلی کم یا با زحمت زیاد هم که شده شروع کنید، آنرا کمی رشد دهید تا به ثبات برسد و بعد به دنبال سرمایه گذار بگردید.
 
دلیل شماره شش | یک پس‌انداز از پیش تعیین شده برای ادامه کار داشته باشید.
هر مرحله سرمایه‌گذاری نسبت به مرحله بعد پرهزینه‌تر می‌شود و با کسب موفقیت اولیه، نیازهای مالی شما بیشتر خواهد شد. ممکن است برای یک طرح جدید نیاز به پول بیشتر داشته باشید یا حتی ممکن است مطالباتتان به تعویق بیفتد.
با هزینه‌های بی‌دلیل در ابتدای کار کسب و کار، خود را در معرض خطر قرار ندهید.
 
دلیل شماره هفت | سهام خود را تقسیم نموده و یک تیم تشکیل دهید.
این به این معنا نیست که باید حتما سهام خود را به اشتراک بگذارید. می‌توانید با این کار از یک تیم شناخته شده و موفق استفاده کنید، یا حتی با ادغام شدن با شرکت‌های دیگر کسب و کارتان را توسعه دهید.
 
دلیل شماره هشت | خود را آماده کنید که در صورت لازم بتوانید از سرمایه‌گذار جدا شوید.
سرمایه‌گذاران می‌خواهند پول خود را، با دستاوردهای قابل ملاحظه و بدون هیچ زحمتی در طی سه تا پنج سال به دست بیاورند. بنابراین ممکن است سیاست‌های فروش یا عرضه عمومی را در هر فرصت با نظر خود تغییر دهند؛ و شما ممکن است بخواهید مستقل بوده و خودتان در این‌باره تصمیم بگیرید.
 
سخن آخر
کارآفرینان هوشمند درک می‌کنند که تغییرات سریع یک بحران محسوب نمی‌شود، بلکه آغاز سفری طولانی است و در طی مسیر وجود مشکلات محتمل می‌باشد. اگر در این راه مصمم هستید برای رسیدن به مقصد، عزمتان را جزم کنید و همچنان که به فکر رسیدن به مقصد هستید از سفر خود در مسیر ساخت کسب و کارتان لذت ببرید.
و مهم تر از همه؛ هیچوقت خودتان را با پول محدود نکنید.
کارآفرینانی که با سرمایه از پیش آماده شده میخواهند کاری را شروع کنند، معمولا خودشان را محدود به بودجه ای که دارند میبینند، درحالی که کارافرینان بزرگ، هیچوقت معیارشان را پول قرار ندادند.

پاسخ
 سپاس شده توسط mesterweb


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روش‌های آموزش مهارت‌های کارآفرینی به دانش‌آموزان نگار 1 1,136 ۹۸/۸/۱۹، ۱۲:۳۴ عصر
آخرین ارسال: raha23
  ایده کارآفرینی با تولید دومین کالای مهم غیرنفتی کشور ali23 0 1,702 ۹۵/۶/۲۷، ۰۶:۵۹ عصر
آخرین ارسال: ali23
  12 دلیل برای ترویج دادن فرهنگ کارآفرینی saberi 0 1,748 ۹۴/۶/۱۰، ۰۹:۰۲ عصر
آخرین ارسال: saberi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان