شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .
باشگاه کاربران روماک
چند تا نکته کاربردی در مورد ضایعات آهن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- باشگاه کاربران روماک (https://forum.romaak.ir)
+-- انجمن: متفرقه (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=16)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (https://forum.romaak.ir/forumdisplay.php?fid=17)
+--- موضوع: چند تا نکته کاربردی در مورد ضایعات آهن (/showthread.php?tid=7272)



چند تا نکته کاربردی در مورد ضایعات آهن - lemonn - ۹۸/۱۱/۷

سلام دوستان داشتم تو اینترنت می چرخیدم که چند تا نکته جالب و کاربردی در مورد تولید و فروش خرید ضایعات آهن فهمیدم بعد که وارد سایتش شدم و دیدم فروشگاهی و متناسب با نیاز منه واسه همین سفارش این محصول دادم لینک براتون قرار میدم حتما بدردتون میخوره و قیمت مناسبی داره نسبت به کیفیتش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



RE: چند تا نکته کاربردی در مورد ضایعات آهن - cabinnetshop - ۰۰/۸/۱۰

میلگرد به فولادی که برای جبران مقاومت کششی پایین بتن در سازه های بتنی به کار میرود، می گویند و به شکل سیم می باشند. میلگرد در سه نوع ساده و آجدار و مرکب تهیه و تولید می گردد. مهم‌ترین مشخصه‌های میلگرد عبارت‌اند از: شکل ظاهری، سطح مقطع، مقاومت حد جاری شدن و گسیختگی، شکل‌پذیری و جوش‌پذیری می‌باشدعموماً برای تقویت بتن و سازه‌های سنگی در تحمل نیروهای کششی، از میله‌های فولادی استفاده می‌شود. بتن به‌صورت ذاتی برای تحمل نیروهای فشاری مقاومت نشان می‌دهد، اما نیروهای کششی می‌توانند باعث شکستن و نابودی آن بشوند. میلگردها  یا آرماتور به‌عنوان یک عامل تقویت‌کننده‌ی بتن از استفاده می‌شوند، هرچند انواع مسطحی از میله‌های تقویتی هم وجود دارند که بیشتر برای تقویت سطوح افقی بتنی ازجمله مسیر بزرگراه‌ها و اجزای پل‌ها به‌کاربرده می‌شوند.
آجدار کردن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 به‌منظور چسبندگی بهتر میان بتن و فولاد تقویتی صورت می‌گیرد. طرح آج روی میلگرد مشخصات معینی ندارد، اما فضای میان برآمدگی‌ها و ارتفاع آج‌ها باید مطابق استانداردهای مربوط باشد. آج‌های ساخته‌شده روی بدنه‌ی میلگردهای فولادی اغلب با ایجاد سطح اصطکاک کافی، امکان چسبندگی فولاد و بتن را فراهم می‌کنند، اما همچنان این احتمال وجود دارد که با اعمال نیرویی که به‌اندازه‌ی کافی قوی باشد، از جای خود خارج شوند.
میلگردهای با قطر کم، بین ۶ تا ۱۰ میلی‌متر می‌توانند به‌صورت شاخه‌ای یا به‌صورت قرقره و کلاف تهیه شوند. برای استفاده از میلگردها در کارگاه، باید از یک لوله فولادی از داخل قرقره رد کرد و میلگرد را کشید تا به‌صورت مستقیم درآید. صاف کردن نهایی میلگردها با پتک‌های چوبی انجام می‌پذیرد. استفاده از پتک آهنی، باعث پیدایش فرورفتگی یا دندان‌موشی روی میلگردها و درنتیجه کاهش ظرفیت باربری آن می‌شود.
میلگردهای با قطرهای بیشتر به‌صورت شاخه‌های ۱۲ متری عرضه می‌شوند. هرچه طول میلگردها بیشتر باشد، در صد افت و ریز کمتر و در عوض حمل‌ونقل آن مشکل‌تر است. گاه برای حمل میلگردهای ۱۲ متری نیز آن‌ها را از وسط خم می‌کنند. این امر منجر به ایجاد تنش‌های پس‌ماند در قسمت خم‌شده می‌گردد و ظرفیت باربری میلگردها در آن نقطه کاهش می‌یابد. به همین دلیل باید از انجام این کار اجتناب گردد، مگر اینکه قسمت خم‌شده، بریده شود و از آن استفاده نشود.


RE: چند تا نکته کاربردی در مورد ضایعات آهن - hesabdara - ۰۱/۶/۵

با سلام خدمت دوستان عزیز hi
ضایعات کاران که خریدار ضایعات آهن می باشند جالب است بدانید اگر علاوه بر خرید ضایعات آهن اگر ضایعات کابل هم خرید و فروش کنید درآمد زیادی می توانید به دست بیاورید در این رستا سایت ضایعات بازار مقاله ای در این مورد منتشر کرده است که می تواند راهنمای بزرگی به شما بکند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.