شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
ارسال پاسخ جدید‌
پاسخ به موضوع: وزیر ارتباطات: سرویس مشابه تلگرام موجود نیست
نام کاربری:
عنوان ارسال:
نماد ارسال:
پیام شما:
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]
گزینه‌های ارسال:
اشتراک در موضوع:
نوع اطلاع رسانی و نحوه‌ی اشتراک در این موضوع را تعیین کنید. (ویژه‌ی اعضای انجمن)




تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.


مرور موضوع (اولین پاسخ، جدیدترین پاسخ است)
ارسال کننده farnaz - ۹۶/۱۱/۲۰، ۰۵:۰۵ صبح
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات معتقد است مسائلی مانند چگونگی فعالیت پیام‌ رسان‌ ها و توییتر و موضوع رفع فیلترینگ که در دولت‌ های قبل اتفاق افتاده، مزایا و معایبی دارد و در عین حال که نمی‌ توان تنها از وزارت ارتباطات مطالبه داشت، برطرف کردن این چالش‌ ها را که درباره‌شان اختلاف نظر وجود دارد، باید با گفتگو به جمع‌ بندی رساند و این مهم با ظرفیت شورای عالی فضای مجازی محقق خواهد شد.

محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات، بر این عقیده است که برخی اختلاف نظرها در حوزه فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات) تنها با گفت‌ و گو حل می‌ شود؛ گفت‌ و گویی که البته باید در جلسه اتفاق بیفتد و نه اینکه نظرات در یک رسانه یا افکار عمومی مطرح و در نهایت به یک مسئله سیاسی و ایجاد دو قطبی در حاکمیت تبدیل شود.
وی با اعتقاد بر اینکه ضرر این موضوع متوجه مردم و سود آن نصیب سرویس‌ های خارجی خواهد شد، تاکید دارد که باب این گفت‌ و گو در شورای عالی فضای مجازی و با حضور نخبگان، فعالان و مسئولان متولی باید باز شود و اینکه مردم همه انتظارات را از دولت و وزارت ارتباطات داشته باشند، کافی نیست.

آذری جهرمی در پاسخ به سوالی درباره رفع فیلترینگ توییتر اظهار داشت: عده‌ ای اعتقاد دارند اگر اکنون اقدام به رفع فیلترینگ توییتر کنیم، اهمیت و تک قطبی بودن تلگرام در حوزه رسانه می‌ شکند و عده‌ ای هم در مقابل معتقدند اگر توییتر را باز کنیم، بدتر است؛ زیرا این شبکه اجتماعی مقررات حاکمیتی ما را قبول نمی‌ کند و این یک تهدید جدید رسانه‌ ای است. اما این موضوع با گفتگو حل می‌ شود و امیدواریم این اتفاق با ظرفیتی که شورای عالی فضای مجازی دارد، رخ دهد و با طرح دیدگاه‌ های مختلف به یک جمع‌ بندی برسیم.

آذری جهرمی با بیان اینکه باید باب گفتگو در شورای عالی فضای مجازی باز شود و آنها پاسخگو باشند، عنوان کرد: اینکه مردم همه انتظارات را از دولت و وزارت ارتباطات داشته باشند، کافی نیست. ما پاسخگوی نظرات و مطالبات مردم هستیم اما این مطالبه تک‌ بعدی از این وزارتخانه صرفا پاسخگو نیست و دستگاه‌ های دیگر هم مسئولند؛ مثلا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه رسانه مسئولیت دارد، مسئول جمع‌ بندی هم مرکز ملی و شورای عالی فضای مجازی است و مطالبات باید از مسیر خودش پیگیری شود. در این راستا قطعا نظر مردم مفید است و می‌ توانیم با تعیین یک چارچوب و مشخص شدن مزایا و معایب، در نهایت به یک تصمیم جمع‌ بندی شده برسیم که بر سر آن اتفاق نظر وجود داشته باشد.

سرویس مشابه تلگرام هنوز در دسترس نیست
وی تصریح کرد: اپلیکیشنی که اکنون همه قابلیت‌ ها را داشته باشد و اجتماع بزرگی هم در آن فراهم باشد، نه داخل و نه در خارج فراهم نیست و نکته سوم هم احترام به حریم خصوصی افراد است که البته بیشتر درباره آن فضاسازی شده تا واقعیت گویی و مهم‌ تر از آن بحث برخوردهای سلیقه‌ ای با رسانه است؛ چرا که امروز بحث شبکه‌ های اجتماعی موضوع فناوری نیست بلکه رسانه و اطلاع‌ رسانی است.
این در حالی است که ما سیاست‌ های کلان خود را مشخص نکرده و می‌ خواهیم سراغ تکنولوژی برویم. بنابراین اینکه صرفا بگوییم پیام رسان های داخلی‌ ضعف فنی داشتند یا مردم به آنها اعتماد نکردند، صحیح نیست و همه این ابعاد باید در نظر گرفته شود.